Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2025 16:56

4x4 написа:Не ви гледах вълнуващия еврозблъсък.
Чакам някое по-екзотично географско откритие. В Гибралтар май още не са ви къпали

Е, явно не си го гледал понеже по същото време вие сте играли поредната контрола на вашия отбор.
Вие в тях имате ли победа?
Последна промяна от damyanov1963 на 12 юли 2025 17:01, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 юли 2025 16:56

Drunken_Master написа:Дамянов, защо да няма руски знамена на 3-ти март? Освобождението дойде след руска намеса, не знам, как си по история, ама...

"Македония" е творение на вашата червена кочина. Само това в достатъчно Руското знаме да бъде изгорено, а не развявано.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 юли 2025 17:58

realno написа:"Македония" е творение на вашата червена кочина. Само това в достатъчно Руското знаме да бъде изгорено, а не развявано.
Koлкото на нея, толкова и на така обичаните в днешно време Кобурги...
damyanov1963 написа:Най-удобния отговор, когато няма какво да отговориш :lol:
Кое му е "удобното"? Аз над 200 пъти ти писах, че за разлика от вас никога не съм твърдял, че ЦСКА е бил репресиран. Вие го твърдите това...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2025 18:18

Drunken_Master написа:
realno написа:"Македония" е творение на вашата червена кочина. Само това в достатъчно Руското знаме да бъде изгорено, а не развявано.
Koлкото на нея, толкова и на така обичаните в днешно време Кобурги...
damyanov1963 написа:Най-удобния отговор, когато няма какво да отговориш :lol:
Кое му е "удобното"? Аз над 200 пъти ти писах, че за разлика от вас никога не съм твърдял, че ЦСКА е бил репресиран. Вие го твърдите това...

Защото не сте били репресирани. Аз няколко пъти написах ние с какво сме репресирани, а вие го изкарвате, като облагодетелстване.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 юли 2025 18:27

Изобщо с нищо не сте били репресирани. Репресирани са били всички клубове без ЦСКА и Левски. Тия два въпросни клуба са били толерирани всячески от едновремешната власт - бази, сателити, медии, съдии, федерация...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 юли 2025 18:42

Drunken_Master написа:Изобщо с нищо не сте били репресирани. Репресирани са били всички клубове без ЦСКА и Левски. Тия два въпросни клуба са били толерирани всячески от едновремешната власт - бази, сателити, медии, съдии, федерация...

Колко стадиона са отнети от комунягите на цска и колко пъти е местен из кварталите ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 юли 2025 18:50

Защо имат база на Панчарево,а Левски няма?
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 юли 2025 18:50

LoveAndPeace написа:
Drunken_Master написа:Изобщо с нищо не сте били репресирани. Репресирани са били всички клубове без ЦСКА и Левски. Тия два въпросни клуба са били толерирани всячески от едновремешната власт - бази, сателити, медии, съдии, федерация...

Колко стадиона са отнети от комунягите на цска и колко пъти е местен из кварталите ?

Как да им отнемат нещо, което нямат. На тях само им дават.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2025 18:51

Аз не знам на друг клуб освен Левски да му е отнемана шампионска титла и лишаване от участие в КЕШ, както и да са отнемани състезателните права на най-добрите му играчи.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 юли 2025 19:07

damyanov1963 написа:

Аз не знам на друг клуб освен Левски да му е отнемана шампионска титла и лишаване от участие в КЕШ, както и да са отнемани състезателните права на най-добрите му играчи.

И то за кеш е било два пъти - веднъж заради Пражката пролет, вторият е ясен защо. Дрънки поне не стана припок, иначе е крайно заблуден продукт на интернет ерата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”