Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

spacegoat
Контакти:

Re: Новата селекция на ЛЕВСКИ

Мнениеот spacegoat » 08 май 2009 12:32

Според мен ни трябва опитен халф, поне един, който да може да изнесе топката, да даде пас и да завърши атака ако е необходимо. А не като на мача с Пирин за купата да се сипят некви безнадеждни центрирания отвсякъде. Задължително още един нападател (отново с опит) за да може около него и Гонзо да израстват Цачев и Табаков. Бистрон трябва да си ходи (ама ваднага) - пълно дърво. Лусио май вече си изпя песента, та трябва да се мисли и за негов заместник. За Дарко - честно казано не знам - ту така, ту иначе. Все пак мисля, че има какво да даде. Никога не сме имали проблем с вратарите, ако не броим Моргун - така че там е ясно. И никви кокали повече

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 май 2009 12:34

Трябват ни мъже със сърца и топки.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

galder

Re: Този Кокал

Мнениеот galder » 08 май 2009 12:44

Слушайте ме какво ви разправям, нищо не става от този отбор, петнящ името на Апостола на Свободата. Кокал, мокал, Гонзо, Топчо, Мопчо, Бопчо - все тая ще паднете

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Този Кокал

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 08 май 2009 13:01

Май пак ни цакат с топла бира...Не съм оптимистично настроен за утре!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 май 2009 13:08

Р.Периш от Черно море какво стана с него, те го замразиха заради новият договор. На мен ми харесваше като ляв бек ,защо да не го вземем на мястото на Вагнер
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 08 май 2009 14:57

В България има доста добри футболисти,които можем да вземем.Коста Янев от Сливен,Периш и Георги Илиев от Черно Море,Марсио и Мишел от Черноморец,Даксон от Локо Пд.Въпроса е дали Борат ще развърже кесията,което мен много ме съмнява.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 май 2009 15:18

Bully_Blue написа:В България има доста добри футболисти,които можем да вземем.Коста Янев от Сливен,Периш и Георги Илиев от Черно Море,Марсио и Мишел от Черноморец,Даксон от Локо Пд.Въпроса е дали Борат ще развърже кесията,което мен много ме съмнява.

Кой беше тоя Марсио и какъв играе? Северозападен халф с компас в джоба, че да не сбърка посоката. Стига с тия герои от комиксите, че вече не е и смешно
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Защо левскарите от татово време са зад малък Тошко

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 май 2009 15:27

Аз не съм от татово врем,ама най-ми харесват именно Тодор и Саша,а и део.Не съм от него,по политически прични.може би има и някои от тях,които по същата причина са за него...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 май 2009 15:36

Според мене трябва да се види за 2 поста основно-Ляв бек,опорен халф,1 задължително,а ако Гаджев си тръгне,нужен е и втори.Определено да не е Коста янев,които е абсолютно селски тип играч и не става за голям отбор!Мисля си,че може да бъде взет или един Венков или Петър Занев,в литекс имат 2ма равностойни на този пост,и може би при добра ще пуснат единия,но да видим дали и баткоф мисли така.Освен тва трябва да се даде шанс на Тиберканин,него горкия не го броят за жив,а от това,което съм го гледал,е доста по-добър от Зе Суарес!Тва е според мене...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 08 май 2009 16:03

Според мен имаме нужда от десен бек. Живко там няма никаква конкуренция ако не броим Лъчо Балтанов, който е халф и Бензукан, който е централен защитник и е вечно контузен. А всички виждаме, че Жиката има огромно желание и дух, но само толкова. Трябва ни също и дефанзивен халф. Имаме Сърмов и до там. С Гаджев нищо не се знае, дано остане. Но ни трябва поне още един. И не на последно място център нападател. Реално погледнато имаме само двама. Еньо не го броя, защото не се знае кога ще се върне в игра. И виждаме какво става когато единият го няма.

Върни се в “Архив”