NOMER14 написа:Много ги е шибал Гонзо, още помнят.
Само какви турбохитове се въртяха...
Гонзо ...... защо не си в Рен?
Или удивлението на Петър Чех за същия
mrgreen:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Много ги е шибал Гонзо, още помнят.
Уникален!Любослав Пенев беше един от младите футболисти, начело с Емил Костадинов, с Витанов, знаете, имаше един много добър, много талантлив полузащитник, с един Стоичков... Винаги съм бил критичен към тях. Един пример само ще ви кажа. В Перник веднъж играем един мач с тримата. Първо полувреме, 0:0, с три картона на тримата. На почивката на единия беше по "български" (шамар - бел. ред.), на другия по "цигански", а третият ми избяга в банята... това беше номер 8. Тогава му бяха още първите стъпки. И резултатът второто полувреме стана 2:0 за ЦСКА. От тримата двама вкараха.
Памуков: Вярно ли е, че понеже си много малък, но си правиш с топката, каквото си поискаш и Пената уж те вика по времена тренировка за да ти се кара, а те пита "Баща ти направи ли виното?", а отбора си мисли, че той ти се кара...
Бербатов: Понякога имаше такива моменти, в които Старшията... Не знам, мисля, че Димитър Пенев, не само към мен, но и към по-младите момчета ги приемаше като синове и имаше по-специално отношение. Или по-скоро тия методи бяха начина му, да ни предразположи да се чувстваме добре. Да не чувстваме напрежение... И наистина е имало такива моменти, в които... Както, когато играехме една двустранна игра и той ме вика настрани. И помня, че по това време, ние трябваше да договорим някаква кола и ми вика "Искаш ли още колата?" Да, имаше такива моменти, в които Старшията процедираше по тоя начин.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Президентът на БФС – Георги Иванов, отново попадна под прожекторите, но този път не е чак толкова за хубаво и не е свързано със световното клубно първенство, от което той изгледа няколко мача на живо. Прокуратурата е стартирала разследване на дипломите на бившия нападател на Левски.
„Подаден е официален сигнал до Софийската районна прокуратура за съмнение относно използването на неистински дипломи за средно и висше образование от Георги Александров Иванов – Гонзо“, информира адвокат Георги Градев, който преди време беше част от екипа на Димитър Бербатов, който се бореше с Иванов за президентския пост в „Бояна“, предава Lupa.bg
„Едно от основните доказателства е изтеклият вчера запис от гостуването на Гонзо в „Шоуто на Слави“ на 28.11.2001 г., в който сам признава, че е учил само до 8-и клас.
За този запис алармирам отдавна, но институциите доскоро мълчаха. Преписката вече е заведена под № 24780/2025 и е изпратена на СДВР-София за проверка на 27.05.2025 г.
Това е много повече от казус с една публична фигура. Това е скандален сигнал към младите хора в България: “Не учи – пак ще успееш!“ Това послание трябва да бъде разобличено. След изтеклия запис, Гонзо дължи обяснение и оставка.
Нека институциите си свършат работата. Истината не може да бъде заметена под килима.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Досега се разправях с един ариец, сега трябва да се разправям и с друг...
Манолов, ясно ми е, че Бербатов много ви бърка по дупките на разни говежди изпражнения... ама давай го по-леко. Той човека вече не рита... Още не може, да преживеете, че футболист с 65 мача за ЦСКА стана голмайстор на Висшата лига. Докато Берба беше в Леверкузен и игра финал за ШЛ, вашата легенда още не беше излязъл зад граница, завалията.АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Президентът на БФС – Георги Иванов, отново попадна под прожекторите, но този път не е чак толкова за хубаво и не е свързано със световното клубно първенство, от което той изгледа няколко мача на живо. Прокуратурата е стартирала разследване на дипломите на бившия нападател на Левски.
„Подаден е официален сигнал до Софийската районна прокуратура за съмнение относно използването на неистински дипломи за средно и висше образование от Георги Александров Иванов – Гонзо“, информира адвокат Георги Градев, който преди време беше част от екипа на Димитър Бербатов, който се бореше с Иванов за президентския пост в „Бояна“, предава Lupa.bg
„Едно от основните доказателства е изтеклият вчера запис от гостуването на Гонзо в „Шоуто на Слави“ на 28.11.2001 г., в който сам признава, че е учил само до 8-и клас.
За този запис алармирам отдавна, но институциите доскоро мълчаха. Преписката вече е заведена под № 24780/2025 и е изпратена на СДВР-София за проверка на 27.05.2025 г.
Това е много повече от казус с една публична фигура. Това е скандален сигнал към младите хора в България: “Не учи – пак ще успееш!“ Това послание трябва да бъде разобличено. След изтеклия запис, Гонзо дължи обяснение и оставка.
Нека институциите си свършат работата. Истината не може да бъде заметена под килима.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта