Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо левскарите от татово време са зад малък Тошко
тва е поредната безумна тема. някой си нещо решил и айде - обяснявйте се
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Новата селекция на ЛЕВСКИ
Veso1913 написа:В България има добри опорни халфове.Мога да ти изброя поне четири такива.Тодор Янчев-ЦСКА,Милен Петков,Атанас Борносузов,Даниел Димов-и тримата от Черно море.Проблема е че няма как да ги вземете.А са наистина добри.А и бъдещето е пред Димов.Страхотен халф,висок,с много добра техника и поглед върху играта,отнема топките чисто и има страхотен пас.След 1-2 години ще е основен футболист на Черно море.Но според вас,няма!Защото гроздето е кисело,нали?
Дано Мъри чете форума и вземе халфовата линия на морето в национала. То бива скромност, бива, ама твоето е чак малко прекалено. Защо си изпуснал и няколкото надежди от юношите?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Re: Защо левскарите от татово време са зад малък Тошко
Нещо сините се засегнаха

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Re: Новата селекция на ЛЕВСКИ
Sleepwalker написа:Veso1913 написа:В България има добри опорни халфове.Мога да ти изброя поне четири такива.Тодор Янчев-ЦСКА,Милен Петков,Атанас Борносузов,Даниел Димов-и тримата от Черно море.Проблема е че няма как да ги вземете.А са наистина добри.А и бъдещето е пред Димов.Страхотен халф,висок,с много добра техника и поглед върху играта,отнема топките чисто и има страхотен пас.След 1-2 години ще е основен футболист на Черно море.Но според вас,няма!Защото гроздето е кисело,нали?
Ами не защото е кисело,а защото с изключение на Димов,другите са на 32-33 години и реално нямат още много време да играят!Просто ще изкарат още сезон-два и ще закачат бутонките на стената. За какво ни са безперспективни играчи,все пак целта ни е дълготрайна перспектива на отбора.
Тошко Янчев,ако играе в Левски всеки мач ще започва със жълт картон и ще завършва с червен!

-
- Контакти:
Този Кокал
При толкова контузени офанзивни футболисти - Гонзо, Йовов, Хичо и даже Еньо, защо Кокала не взима в групата БОЯН ТАБАКОВ? Всеки мач бележи в дубъла! Уж и Хаздай е в щаба, треньор на дубъла, но и той не се застъпва за момчето. Намирисва на някакви извън спортно-технически интереси според мен. Или пък Кокала и тоя евреин са абсолютни лаици във футбола, което за мен е вън от всякакво съмнение! И дано Наско Сираков скоро ги измете от Левски като се завърне! Иначе само Левски и дано утре се стегнат момчетата!
Re: Този Кокал
Не знам! Вчера някви с "вътрешната" информация тръбиха изненада
Гонзо в групата не знам си кво сигурен източник
то няма кой да играе Гошо, Гонзо и Йовов лидерите ги няма
са ще чакаме Христов да ги поведе

то няма кой да играе Гошо, Гонзо и Йовов лидерите ги няма

Какъв лидер може да е Йовов бе стига сте писали за тоя идиот дано го махнат от лятото.
- metodito
- Контакти:
Абе, к'во е вярно и к'во не е не знам вече. Бунт, мунт, кой знае. Кокала туй -онуй, Гонзо, Петков и Йовов аут. Тука нещо намирисва от страна на списващите за Левски май. Но дори и да са верни всите тея неща, мача е ясен - хикс
. Виж ако играят е друго нещо, но ако играе некой от тримата, спирам да вярвам и на GONG.BG. Само на тях вярвах.

gpp1981 написа:Какъв лидер може да е Йовов бе стига сте писали за тоя идиот дано го махнат от лятото.
аз съм на кантар за Йовов. Но се замисли в последните мачове с цска! Има 1 гол и дузпата в онзи мач, в който минаха центара цска чак 89 минута, беше изработена от него! В този смисъл е лидер! винаги може да измисли нещо само да не е пред празна врата

- DrAvalanche
- Контакти:
Табаков не го вземат, защото може да прецака работата и да вкара 2-3 гола
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ