Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 30 юни 2025 13:12

DoSomethingDifferent написа:
miro_rz написа:Това е спам тема. Ако искаш да си пишеш за Левски влизаш в техния подфорум, така е и за другите отбори. От 2010 си драскаме и няма да се съобразим с човек с профил от 2022!
На времето във всеки спортен вестник имаше по едно маце на последната страница нали!? :arrow:

Извинявай, не знаех за частния ти форум и че, когато сме регистрирани след теб, нямаме право на мнение. Но той, Кирчо, на какво може да ви научи, освен да ви направи тежки циници?! Колкото до другия, дето щял да ми сипе, там разликата в сивото е толкова голяма, че не може да ми сипе и чаша вода. Бъдете живи и здрави, и не обсъждайте футболни теми в темата, защото е свободна. И преди да пишете, първо вижте кога сте се регистрирали.

Все ми е тая за твоето мнение. Болшинството сме приятелки настроени и не ни дреме за теб. Пишем и казваме каквото си искаме и в рамките на допустимото, демокрация колега, 21-ви век сме. Има си хора отговарящи за тази тема, щом не трият и не казват нищо значи сме си в тона на “Без цензура”!
Изображение

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 30 юни 2025 13:17

miro_rz написа:
DoSomethingDifferent написа:
miro_rz написа:Това е спам тема. Ако искаш да си пишеш за Левски влизаш в техния подфорум, така е и за другите отбори. От 2010 си драскаме и няма да се съобразим с човек с профил от 2022!
На времето във всеки спортен вестник имаше по едно маце на последната страница нали!? :arrow:

Извинявай, не знаех за частния ти форум и че, когато сме регистрирани след теб, нямаме право на мнение. Но той, Кирчо, на какво може да ви научи, освен да ви направи тежки циници?! Колкото до другия, дето щял да ми сипе, там разликата в сивото е толкова голяма, че не може да ми сипе и чаша вода. Бъдете живи и здрави, и не обсъждайте футболни теми в темата, защото е свободна. И преди да пишете, първо вижте кога сте се регистрирали.

Все ми е тая за твоето мнение. Болшинството сме приятелки настроени и не ни дреме за теб. Пишем и казваме каквото си искаме и в рамките на допустимото, демокрация колега, 21-ви век сме. Има си хора отговарящи за тази тема, щом не трият и не казват нищо значи сме си в тона на “Без цензура”!

Колега, хората отговарящи за темата, половин година спамиха по цял ден за Лудогорец, въпреки че са фенове на Левски. След това минаха на селски цици, а ти ми говориш за триене на мнения. Просто доводът ти за това кой кога бил регистриран е супер циничен, да не кажа, селски. Иначе си пиши каквото искаш и ти харесва. Аз проблем с това, че си се регистрирал преди мен, нямам.
Do Something Different!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 30 юни 2025 14:23

Лъсват лъжите на червеното ръководство

ЦЕЛ №1 ЗА СЕЛЕКЦИЯТА НА ЦСКА: НАПЪЛНО НЕВЯРНО Е, ЧЕ ОТИВАМ В ТОЗИ КЛУБ!
!
Topsport.bg

Спряганият за цел №1 в селекцията на ЦСКА това лято - Георгий Цитаишвили - категорично отрече пред медиите в Украйна, че въобще някога е водил преговори с "червените".

Той определи като "напълно неверни" информациите, че е поискал 10 дни от "армейците", преди да каже дали приема офертата им.

Припомняме, че атакуващият халф, който е собственост на Динамо (Киев), но през миналия сезон се подвизаваше за испанския Гранада, беше желан от ЦСКА и по време на зимната пауза, а тогава преговорите отново се провалиха.

"Видях съобщения в украинската преса, че съм се свързал със софийския ЦСКА относно бъдещето си и съм обещал да им дам отговор до 10 дни. Искам да поясня, че нито аз, нито моят агент някога сме водили преговори с този клуб. Нямали сме дори контакти с него. Тази информация е напълно невярна. Благодаря на всички за вниманието", написа Цитаишвили на страницата си в Instagram.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 30 юни 2025 15:43

krumeto написа:Лъсват лъжите на червеното ръководство

ЦЕЛ №1 ЗА СЕЛЕКЦИЯТА НА ЦСКА: НАПЪЛНО НЕВЯРНО Е, ЧЕ ОТИВАМ В ТОЗИ КЛУБ!
!
Topsport.bg

Спряганият за цел №1 в селекцията на ЦСКА това лято - Георгий Цитаишвили - категорично отрече пред медиите в Украйна, че въобще някога е водил преговори с "червените".

Той определи като "напълно неверни" информациите, че е поискал 10 дни от "армейците", преди да каже дали приема офертата им.

Припомняме, че атакуващият халф, който е собственост на Динамо (Киев), но през миналия сезон се подвизаваше за испанския Гранада, беше желан от ЦСКА и по време на зимната пауза, а тогава преговорите отново се провалиха.

"Видях съобщения в украинската преса, че съм се свързал със софийския ЦСКА относно бъдещето си и съм обещал да им дам отговор до 10 дни. Искам да поясня, че нито аз, нито моят агент някога сме водили преговори с този клуб. Нямали сме дори контакти с него. Тази информация е напълно невярна. Благодаря на всички за вниманието", написа Цитаишвили на страницата си в Instagram.

Би ли посочил ,кога от ЦСКА са казали ,че преговарят с Циташвили?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 юни 2025 16:02

Да и аз питам същото ?! :lol: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 юни 2025 17:15

Моят довод бил циничен! А господина можел да обижда хората, че били чикибойци, селяни. Хайде няма нужда, много здраве!
Недей да ми падаш на нивото, не ти приляга на класата.
Изображение

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 30 юни 2025 18:14

miro_rz написа:Моят довод бил циничен! А господина можел да обижда хората, че били чикибойци, селяни. Хайде няма нужда, много здраве!
Недей да ми падаш на нивото, не ти приляга на класата.

Виж, че като се напънеш малко, започваш да пишеш смислени неща.
Do Something Different!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юни 2025 18:50

И лгбт ли има у форума
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 юни 2025 19:28

pomiqrat написа:И лгбт ли има у форума

Не знам, мръщят се на голи жени. Може голи мъже да искат хорицата. То вече има над 170 вида полове!
Изображение

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 30 юни 2025 20:10

Дайте малко градски цици, стига със селските!

Върни се в “Левски”