Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Манолов, пална ли една свещичка с надеждата да падне бомба и да пречука някой от Апоел, та белким биете служебно? Че е напълно възможно за пореден път да се берат големи срамища.
Do Something Different!
- damyanov1963
Когато ние ги отстранихме тия във втори кръг , вие отпаднахте преди това в първи от 6вепси с 0:6, освен това те миналата година отстраниха Чморе, като и двата мача се играха в България.
Но щом според вас това за нас е срамище, значи вас 6вепси е гордост.
Но щом според вас това за нас е срамище, значи вас 6вепси е гордост.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Динамовци пак минаха между капките с лиценза! :lol: :o Сефте! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
DoSomethingDifferent написа:Манолов, пална ли една свещичка с надеждата да падне бомба и да пречука някой от Апоел, та белким биете служебно? Че е напълно възможно за пореден път да се берат големи срамища.
свещи имам всякакви - от Божи гроб, от църквата на Рождество във Витлеем, от Бетани бейонд Джордан (мясотото на кръщение), та даже и от Виа Долороса, която се намира в Мюсюлманския квартал на Йерусалим и свещите и кръстчетата ги продават познай какви :mrgreen:
И д ани бият, не е драма, в случая участието е много важно, защото носи точки за ЕКТ и пари - поне 3 милиона лева чисти ще извадим от тези мачове, дори и да срещнем само 2 противника. За вашия престъпник са пари за семки, колкото за лявото мъдо на поредния наследник на КюрдЪ, ама за нашия скъсан мажо са си важни :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
CSKA 78 написа:Динамовци пак минаха между капките с лиценза! :lol: :o Сефте! :shock:
Преди 9 г ЦСКА не можа да мине между капките. "Винаги верните" не прощават. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
realno написа:CSKA 78 написа:Динамовци пак минаха между капките с лиценза! :lol: :o Сефте! :shock:
Преди 9 г ЦСКА не можа да мине между капките. "Винаги верните" не прощават. :)))
Имам чувството, че оглавяваш "секта" бро :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:realno написа:CSKA 78 написа:Динамовци пак минаха между капките с лиценза! :lol: :o Сефте! :shock:
Според мен си безчувствен след като се радваш на Литекс. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
ХАХАХАХАХАХААААААААААААА
Никакви чувства - Only Sex :lol:
Никакви чувства - Only Sex :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:
Той е сектант,но не я оглавява.
Няма капацитет :mrgreen:
Той е от тия дето им казват ,повтаряш това и това и той действа,докато е жив :lol:
AntonToni написа:MASTER_COOL написа:
Той е сектант,но не я оглавява.
Няма капацитет :mrgreen:
Той е от тия дето им казват ,повтаряш това и това и той действа,докато е жив :lol:
Не съм припок. Все едно говорите за себе си. Микренския кръвопиец ви каза, че трябва да наричате ловешкия натрапник ЦСКА и без много да ползвате ума си го правите папагалската . Хахаха....