Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 20 юни 2025 15:22

Aronaks написа:При нас се пълни с чорбари-припоци, на Армията коли и беси говедо....Докъде стигна българския футбол :roll:

Зкатков ли имаш из на в пред вид :mrgreen: така е, сериозно говедо е, но е "професионалист" :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 15:35

CapitanePuyol написа:И накрая идва Лудогорец и казва - ТуТууу...и всички се прибирате по дупките. Изображение

Тоя па :lol: По дупките сте само вие !
Я сподели как се придвижи от Централна Гара до стадион Васил Левски или си бил в специализирания автобус с многобройната ви агитка :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 20 юни 2025 15:41

Няма значение. Важното е че го поехте зеления грездей до гърлото. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 15:44

CapitanePuyol написа:Няма значение.

Благодаря за отговора !

Нали знаеш - Боли ни К...А за вашата победа :idea:

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 20 юни 2025 16:54

Боли ви и още как. Бяхте сигурни в победата и приготвили празненствата. Сигурен съм че и тениските бяхте направили с гравираната Купа. Изображение
Ники плешивото от Дарик/Макса в седмиците преди мача викаше - Няма как да загубим тоя финал, ако ще и астероид да падне. Изображение
После Арда ви довърши и се върнахте обратно в кочината да грухтите жално и ближете рани. Изображение
Още един сезон без евротурнири за Цура и УЕФА ви погва за ФФ за милионните харчове без приходи, оттам фалит и ново име.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 юни 2025 17:09

CapitanePuyol написа:Боли ви и още как. Бяхте сигурни в победата и приготвили празненствата. Сигурен съм че и тениските бяхте направили с гравираната Купа. Изображение
Ники плешивото от Дарик/Макса в седмиците преди мача викаше - Няма как да загубим тоя финал, ако ще и астероид да падне. Изображение
После Арда ви довърши и се върнахте обратно в кочината да грухтите жално и ближете рани. Изображение
Още един сезон без евротурнири за Цура и УЕФА ви погва за ФФ за милионните харчове без приходи, оттам фалит и ново име.

Важното е че гледаше с отворени уста 40 000 и пълен стадион.
Много пъти ще падаме още , много и ще бием , но никога няма да станем шампиони пред 960 човека.
Не е решил дебелия , не вие пратил в Б група :) :)
За сега имате благосклонността му , но не се знае до кога.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юни 2025 17:36

gihuelo написа:
CapitanePuyol написа:Боли ви и още как. Бяхте сигурни в победата и приготвили празненствата. Сигурен съм че и тениските бяхте направили с гравираната Купа. Изображение

Важното е че гледаше с отворени уста 40 000 и пълен стадион.
Много пъти ще падаме още , много и ще бием , но никога няма да станем шампиони пред 960 човека.
Не е решил дебелия , не вие пратил в Б група :) :)
За сега имате благосклонността му , но не се знае до кога.

Аз бях впечатлен от друго - как е възможно 40 000 заблудени прупока да се радват на отбор, който ги опозори с 8:0, а после припознаха за "любов" и "велик". Хахахаха
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 17:41

Петък, очевидно си приключил работа и се отдаваш вече на хобито си ;)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юни 2025 19:00

Припознавачи, какви ги говори бившия ви градинар? Според мен никой не е сбъркал като е заложил на "синьо". :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юни 2025 19:25

Докато не се обади другия директор от Кюстендил ,аз не вярвам.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”