Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2011 14:01

falcao написа:То вие и резервите на отборите с които играете не можете да биете пък не знам къде е проблема.

Не знам за кой точно говориш, но едно е първа резерва, друго е дубъл на юношите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 20 авг 2011 14:06

Аз помня играха с резервите си не с дубъла на юношите и с титулярния си вратар (Муслера),ама явно ти знаеш по-добре.Целта ми не е да се заяждам с вас,обаче имате прекалено много самочувствие,надъхвате се на нищо отгоре.То голям бой щеше да е срещу Стяуа,ама сега очакваните оправдания защити,Янчев бил стар,Галчев не бил достатъчно добър за ЦСКА..Еее да трябва все пак да има извинение за загубата;)))
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 20 авг 2011 14:10

Безспорен гранд сте!Тоя президента на Стяуа не спря да си прави пишки с вас през цялото време,но то така с "грандовете" кво остава друго:)))
Chelsea, Boys in blue!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2011 14:11

falcao написа:Аз помня играха с резервите си не с дубъла на юношите и с титулярния си вратар (Муслера),ама явно ти знаеш по-добре.Целта ми не е да се заяждам с вас,обаче имате прекалено много самочувствие,надъхвате се на нищо отгоре.То голям бой щеше да е срещу Стяуа,ама сега очакваните оправдания защити,Янчев бил стар,Галчев не бил достатъчно добър за ЦСКА..Еее да трябва все пак да има извинение за загубата;)))

Само вратаря беше титулярът им, останалите бяха юноши, повечето от които без нито един мач в серия А. Можеш и сам да провериш.
Що се отнася до прекаленото самочувствие, вие също не страдате най-редовно от липса на такова. Ще ти припомня какви сметки правехте какво трябва да се случи в другите мачове за да сте поставени при жребия. Предстоящите ви мачове с Търнава бяха досадно задължение, което просто трябваше да отметнете. Да не говорим за изказванията ви преди много мачове като този и какво ставаше след това...
[/center]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 20 авг 2011 14:17

Представянето на отбора в Европа е на приливи и отливи,но за мен винаги трябва да се подкрепя отбора,който представя родината ни.Ама и вашето представяне по европейските терени не е блестящо,че да се надъхвате толкова много.
Chelsea, Boys in blue!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2011 15:02

vaskonti написа:Само вратаря беше титулярът им, останалите бяха юноши, повечето от които без нито един мач в серия А. Можеш и сам да провериш.

Лацио: Фернандо Муслера, Модибо Диаките, Санчес Крибари, Луис Каванда, Лионел Скалони, Роберто Баронио, Федерико Севиери (61-Лоренцо Чинкуе), Алесио Лучани, Елизеу, Рикардо Перпетуини, Стивън Макинва
Муслера
Крибари-31г.,закупен от Удинезе за 5млн. евро,109 мача за Лацио.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Скалони-33г.,аржентински национал,202 мача за Ла Коруня,29 мача за Лацио на полусезона.Да ти прилича на юноша без мач в Серия А?
Баронио-33г.,239 мача в Серия А.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Макинва-27г.,закупен от Палермо за 3млн. евро,нигерийски национал,68 мача за Палермо и Лацио.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Това така,между другото, за статистиката...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 20 авг 2011 16:03

Като почнете да се хвалите как сте били Лацио направо ме заболява далака от смях!! :lol: Наистина ги бихте! Спор няма! Но ако трябва да поговорим за самият мач... мисля, че ще изчезнете от форума за доста дълго време :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2011 17:26

crap написа:Като почнете да се хвалите как сте били Лацио направо ме заболява далака от смях!! :lol: Наистина ги бихте! Спор няма! Но ако трябва да поговорим за самият мач... мисля, че ще изчезнете от форума за доста дълго време :lol: :lol: :lol:

Същото ми се случва,когато почнете да се хвалите как сте "разгромили" Рапид насред 55-хилядния "ПратерщадЬОн". :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2011 17:52

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Само вратаря беше титулярът им, останалите бяха юноши, повечето от които без нито един мач в серия А. Можеш и сам да провериш.

Лацио: Фернандо Муслера, Модибо Диаките, Санчес Крибари, Луис Каванда, Лионел Скалони, Роберто Баронио, Федерико Севиери (61-Лоренцо Чинкуе), Алесио Лучани, Елизеу, Рикардо Перпетуини, Стивън Макинва
Муслера
Крибари-31г.,закупен от Удинезе за 5млн. евро,109 мача за Лацио.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Скалони-33г.,аржентински национал,202 мача за Ла Коруня,29 мача за Лацио на полусезона.Да ти прилича на юноша без мач в Серия А?
Баронио-33г.,239 мача в Серия А.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Макинва-27г.,закупен от Палермо за 3млн. евро,нигерийски национал,68 мача за Палермо и Лацио.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Това така,между другото, за статистиката...

Ок, има 4-5 титуляри, излезли да помогнат на младежите. Да се чуди обаче човек на какво от горе се гордеете, след като седмица по-рано същия отбор ви отнася с 4 гола насред София в тренировъчно темпо. Говори ми после, че в Рим не са излели изпълнени с досада, че трябва да си губят времето да играят с вас в мач без никакво значение.
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 20 авг 2011 18:07

blue avalanche написа:
crap написа:Като почнете да се хвалите как сте били Лацио направо ме заболява далака от смях!! :lol: Наистина ги бихте! Спор няма! Но ако трябва да поговорим за самият мач... мисля, че ще изчезнете от форума за доста дълго време :lol: :lol: :lol:

Същото ми се случва,когато почнете да се хвалите как сте "разгромили" Рапид насред 55-хилядния "ПратерщадЬОн". :mrgreen:

Я да видим кой се хвали? Намери ми един пост, в който някой се хвали!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”