falcao написа:То вие и резервите на отборите с които играете не можете да биете пък не знам къде е проблема.
Не знам за кой точно говориш, но едно е първа резерва, друго е дубъл на юношите.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
falcao написа:То вие и резервите на отборите с които играете не можете да биете пък не знам къде е проблема.
falcao написа:Аз помня играха с резервите си не с дубъла на юношите и с титулярния си вратар (Муслера),ама явно ти знаеш по-добре.Целта ми не е да се заяждам с вас,обаче имате прекалено много самочувствие,надъхвате се на нищо отгоре.То голям бой щеше да е срещу Стяуа,ама сега очакваните оправдания защити,Янчев бил стар,Галчев не бил достатъчно добър за ЦСКА..Еее да трябва все пак да има извинение за загубата;)))
vaskonti написа:Само вратаря беше титулярът им, останалите бяха юноши, повечето от които без нито един мач в серия А. Можеш и сам да провериш.
crap написа:Като почнете да се хвалите как сте били Лацио направо ме заболява далака от смях!!Наистина ги бихте! Спор няма! Но ако трябва да поговорим за самият мач... мисля, че ще изчезнете от форума за доста дълго време
![]()
![]()
blue avalanche написа:vaskonti написа:Само вратаря беше титулярът им, останалите бяха юноши, повечето от които без нито един мач в серия А. Можеш и сам да провериш.
Лацио: Фернандо Муслера, Модибо Диаките, Санчес Крибари, Луис Каванда, Лионел Скалони, Роберто Баронио, Федерико Севиери (61-Лоренцо Чинкуе), Алесио Лучани, Елизеу, Рикардо Перпетуини, Стивън Макинва
Муслера
Крибари-31г.,закупен от Удинезе за 5млн. евро,109 мача за Лацио.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Скалони-33г.,аржентински национал,202 мача за Ла Коруня,29 мача за Лацио на полусезона.Да ти прилича на юноша без мач в Серия А?
Баронио-33г.,239 мача в Серия А.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Макинва-27г.,закупен от Палермо за 3млн. евро,нигерийски национал,68 мача за Палермо и Лацио.Да ти прилича на юноша без нито един мач в Серия А?
Това така,между другото, за статистиката...
blue avalanche написа:crap написа:Като почнете да се хвалите как сте били Лацио направо ме заболява далака от смях!!Наистина ги бихте! Спор няма! Но ако трябва да поговорим за самият мач... мисля, че ще изчезнете от форума за доста дълго време
![]()
![]()
Същото ми се случва,когато почнете да се хвалите как сте "разгромили" Рапид насред 55-хилядния "ПратерщадЬОн".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта