Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Вълчан » 08 юли 2025 22:33

noo.... Обясни им го това на някой тука ,че отборът няма такива възможности. Всеки иска звезди ама не проумяват, че целта е Левски да изплува от тези задължения които са от минали собственици. Няма да има скъпи покупки. Това е

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 08 юли 2025 22:47

Как ще изплуваме от задълженията с прахосването на 2-3 млн. лева за селекция и плащането на глоба 400 хил., част от които отиват за преките ни конкуренти? Кажи, моля ти се, ти си председател на клуба на раевистите?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юли 2025 22:58

noo написа:
ananas написа:Николов е риск, заради контузиите, но беше по-добър от Сангаре и Колев и е левскар. В контролите вече има 2 гола за Арда май. Илиев е друга опция. Да ти напомням ли, че за Сангаре и Колев платихме трансферни суми?
ЕлПутино, ти пак нищо не оборваш, а само с остроумни подмятания, ама така е като не си прав, нали?

Тук много се плюе по Сангаре, ама е добре да се чуе/прочете какво казва за него Лъчо Танев. Мисля, че повече разбира от футбол, отколкото повечето от пишещите в тоя форум.

Един дагеец-чурбар не може да разбира повече и от най-неразбиращия левскар тук.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 08 юли 2025 23:40

Да си припомнят в коя страна и отбор са, абсурд е чужденците да са с предимство. Ако са като Уелтън и Роналдо има смисъл, но халфовата линия трябва да е основно българска, много треньори са видели това.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юли 2025 23:44

WPWW написа:Да си припомнят в коя страна и отбор са, абсурд е чужденците да са с предимство. Ако са като Уелтън и Роналдо има смисъл, но халфовата линия трябва да е основно българска, много треньори са видели това.

Ако имаше български халфове, щяха да играят в националния. Същото се отнася и за защитата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 юли 2025 01:45

ananas написа:
Djack_84 написа:Алекс Петков беше в Левски и не показа ниво за да бъде оставен в отбора.
Това е твое мнение, а ти май не разбираш много от футбол. Петков се представи прилично за 21-годишен ЦЗ с 1-ви сезон в Левски. Беше доста бавен, но много силен във въздуха и изнасяше добре топката. Той е на подобно ниво като К. Димитров и Каап. Колко от сегашните чужденци са показали "ниво, за да бъдат оставени в отбора" според теб?
Станислав Иванов Е типично крило и винаги е бил. Той пробива много и има доста повече асистенции от Бала и Лима взети заедно в цялата им кариера и неговите са от игра, а не от корнери.
Като така страстно защитаваш Раев, що нищо не каза за прахосаните милиони през последния сезон и пердстоящото(?) плащане на глоба?

Понеже никога не съм гледал Станислав Иванов при юношите били ме светнал на каква позиция играеха Атанас Кабов, Георги Русев и малкия Боримиров ? Понеже си много добре запознат с кариерата на Ст.Иванов не необходимо да споменава, но има колеги от форума ,които не следят юношеските формации на Левски и не знаят ,че тези момчета играеха в една и съща формация при юношите . Стига с глупостите - Станислав Иванов при юношите играеше ЦН, а не крило. Асистенциите му са по-малко от тези на Бала, отделно ако сметнем и не преките асистенции разликата става още по сериозна в полза на Бала. Сериозно ли си мислиш ,че можем да се надцакваме с Лудогорец?
За Г.Миланов - за 2 сезона в Румъния има 2 гола ( и двата от точно изпълнени дузпи) и 6 асистенции .
За Сангаре и от самолет се вижда,че не обработен играч и ,че дървен . Но е от този тип играчи ,който може чисто физически да надделее над всеки един защитник ,ако имаше обработен удар и беше научен да цели ъглите на вратата въобще нямаше да играе в нашето първенство.. Въпреки много високия му ръст не играе особено добре с глава , но при статични положения ангажира двамата най-добре играещи с глава играчи на другия отбор и това е една от причините за смазващото ни превъзходство при игра за висока топка ( същото важи и за Кр.Димитров)
И на мен ми се иска Левски да играе с българи, но кои са тези българи?
Споменаваш Георги Николов - колко мача си му гледал и срещу кои отбори? - имало е мачове в които много ми е харесвал ,но има и мачове в ,които е бил във вреда на отбора си- поне на 3 пъти съм го виждал да прави абсолютно без причина нарушения за чк. И ако бяхме взели Г.Николов , какво щяхме да правим с Рупанов?
Колко българи халфове може да изброиш?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 юли 2025 12:46

Халфове има в България който могат да играят при нас. Лъчезар Котев е добър дефанивен, мисля е наша юноша! Йорданов от Лудогорец и Стоянов от Славия стават и най вероятно 400 Хил глоба ще е половината необходима сума за закупуването на един от тях. Реално имаме 8-9 човека българи в първия отбор. Ковачев е свободен и подобрен на Кирилов като качества. Играчи има, дали имат желание е друг въпрос

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 09 юли 2025 12:57

Иванов е играл почти само като крило в мъжкия футбол, при юношите наистина беше нападетел, ама там позициите не са толкова важни, а и той май започна с мъжете на 17г. Той няма данни за нападател, особено в схема с 1 такъв. Това не е като Галчев, който винаги е бил по-подходящ за крило/външен халф, но го мъчехме като бек при мъжете.
honda написа:Асистенциите му са по-малко от тези на Бала, отделно ако сметнем и не преките асистенции разликата става още по сериозна в полза на Бала. Сериозно ли си мислиш ,че можем да се надцакваме с Лудогорец?
За Г.Миланов - за 2 сезона в Румъния има 2 гола ( и двата от точно изпълнени дузпи) и 6 асистенции .

И на мен ми се иска Левски да играе с българи, но кои са тези българи?
Колко българи халфове може да изброиш?

Стаси има 31 асистенции в кариерата срещу 21 общо за Бала и Лима, а те са по-стари. Бала наистина имаше повече през миналия сезон( 9 срещу 6), заради корнерите на Генчев. От игра май са му по- малко. Това беше 1-ви добър сезон в кариерата на Бала и преди никога не е имал повече от 1-2 аст. в сезон, ти сигурен ли си, че ще го повтори? Не съществуват непреки асистенции, а и да съществуваха пак става въпрос основно за корнери, които и други като Марин, Джемили и Лима изпълняват добре.
Георги Миланов и в момента е по-добър от повечето чужденци в Левски, не се прави на интересен.

Няма значение дали можем да се надцакваме с Разград, когато няма желание. Ние не пожелахме Иванов, когато беше свободен и отиде в Арда, не го пожелахме истински и в периода му там, защото не ни се плаща за него. Същевременно взехме за около 1млн. лв. Фабиен, Бала и Търдин. За още 1 млн. взехме Алдаир, Икена и Камдем. Има ли смисъл да говорим за финансови възможности при такова прахосване?
В главите на НасиБо просто въобще не съществува мисъл за изграждане на българско и левскарско ядро, само за трансферни схеми и хазартни ходове. Ако българин ги погледне накриво, веднага е в черния списък(Краев, Генчев, Колев, Стефанов, Марин). Междувременно Фабиен и черният му антураж могат да изнудват и да се гаврят с Боримирката при преговорите и той го преглъща и завършва трансфера, Джемили може да се лигави повече от година и му се угажда всячески.
Ако Бала, Охене и Алдаир могат да са твърди титуляри, значи има много българи, които също стават за Левски, ама ти май имаш по-вискои критерии за тях? Можеш ли да си честен с мен и да ми кажеш какво мислеше за взимането на Панайотов, Краев от Хебър и Стефанов от пейката на Берое? Защото аз бях сигурен, че последните 2-ма стават поне за резерви.
Ето ти неизчерпателен списъск само с български свободни агенти от това лято, които стават за сегашния Левски(някои за титуляри,други за резерви):
-вратари: Шейтанов, Наумов, Луков, Кръстев
-защитници: А. Христов, В. Попов, А. Чернев, Н. Минков, Лясков, Стаматов, дори Генев вероятно става за резерва за 1 сезон
-халфове и крила: Миланов, Вутов, Б. Цонев, Р. Цонев, Карабельов, Христо Иванов, С. Ковачев, Р. Кирилов, К. Милошев, Карагерен, Юруков, М. Петков
-нападатели: Николов, А. Илиев, Г. Минчев, М. Илиевски, С. Петков
Ние освободихме Стефанов, Колев, Чандъров, Стоянов. През зимата Серкан беше уреден за без пари, но отказахме.
Ако не спазваме правилото, това ще бъде едно от най-позорните ни изпълнения за века, наред с Вадуците, Хамруните, благодарностите за ББ и т.н.

Върни се в “Левски”