Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот Soulen » 14 дек 2022 15:00

mizantrop написа:Имам информация,която може да ви бъде полезна за в бъдеще.
Както знаете сайтовете 8888,алфауин,сезам,инбет и Уинбет ползват една и съща платформа за спорт,тоест закупена е от един и същ доставчик - подредбата на сайтовете,пазарите,коеф. - всичко.Новият бетмаркет също.
Обаче ако сте забелязали Уинбет,инбет,а отпреди няколко седмици и сезам ползват една 'по-нова' бих я нарекъл версия - тя е с едни отделни менюта вътре,с малки подпрозорчета и плъзгачи отстрани......разликата с 'по-старата' версия е примерно че за някои пазари спредовете са 1,85 - 1,85,а в старата 1,88 - 1,88 - тоест леко са занижени коеф.
Сега.Вчера освен в инбет,съм получил ограничения и в сезам - спрени бонуси първо,второ - тази сутрин като опитвах залози в сезам ме пусна да заложа 60 лв за Франция,но за картони на същия мач ми дава 14,60 лв горна граница,а пробвах и баскет за един играч на 1,85 коеф - даде ми само 4,65 лв...
Писах им на чат и ми казаха нещо много важно - ''ограниченията са наложени от доставчика на спортни услуги''....тоест - не някакъв отдел в сезам,а самият доставчик на спортната платформа има софтуер който следи кой какво залага и реагира.....това е за по-новите версии,а за старите които засега още ползват 8888 и алфа спират бонусите,но мога да залагам суми на баскет от порядъка на 70 - 80 лв без проблем (по-големи не съм и пробвал де).Бетмаркет май са със старата версия,но някак отсега не ми вдъхват доверие.
Реално за има няма година - година и половина максимум всеки печеливш акаунт се 'изхабява',бива фиксиран и лимитиран...

Ако се занимаваш професионално с това, ти трябват доста акаунти, банкови карти, трябва да си купуваш нови компютри/телефони/лаптопи и редовно да сменящ и доставчика, защото и по айпи адрес те откриват. Бизнеса е такъв, че се чувстваш като някой измамник в процеса.

Аз бързо се отказах от идеята за такива схеми като се допитах до хора, които само това правят цял живот.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

bozz1912
Контакти:

Мнениеот bozz1912 » 18 дек 2022 14:33

Интересното е, дали след лимитиране в "Сезам", то ще се отрази и при акаунт в "Уинбет", "8888" и другите по веригата които ползват тази платформа.
От опита ми с руските букмейкъри 1XBET, Betwinner и още няколко когато имаш лимит в един от тях, този лимит важи за всичките акаунти с които си регистриран. Т.е. платформата те "засича" защото е една и съща.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 20 дек 2022 06:15

Нали ви казвам - в един и същ ден ме лимитираха инбет и сезам,макар че залозите ми в двете къщи не се припокриват.Алфата и 8888 ме лимитираха преди 3-4 месеца....от инбет май не бях теглил досега,а от сезам миналата година дърпах няколко пъти по 200 - 300 лв.Може би има друго - софтуерът им ти прави ''портрет'' - начинът,сумите които залагаш,дори часовете и паузите между залозите....ако играеш масовият тип игра - колонки с 5-10 лв за 50 - 100 лв печалба,едва ли ще те засече нещо,но сингъли с по 100 лв не е обичайната игра.
Тази сутрин се сетих да проверя - преди 4 - 5 години излизаха страхотни дупки на баскетбол в Австралия между бет 365 и бетфеър,прехвърлих всички сайтове - освен 365 залози за НБЛ Австралия има и в другите два британски сайта - бетуей и спортингуин,но спредовете са едно към едно...

bozz1912
Контакти:

Мнениеот bozz1912 » 20 дек 2022 23:25

Софтуера наистина засича акаунти които "точат" букмейкъра, или са безполезни. Също така, всеки нов акаунт е под наблюдение поне 30 дни, в които се създава профил на играча. Толерират се основно губещите или тези които не са активни за определен период.
Прехвърлих набързо темата, интересна е. Тези "дупки" в Англия ги наричат "gaps". Имаше добри времена в които точно между бет 365 и бетфеър се образуваха брутални. Софтуера и ботовете които пуснаха обаче развалиха нещата...

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 21 дек 2022 10:40

bozz1912 написа:Софтуера наистина засича акаунти които "точат" букмейкъра, или са безполезни. Също така, всеки нов акаунт е под наблюдение поне 30 дни, в които се създава профил на играча. Толерират се основно губещите или тези които не са активни за определен период.
Прехвърлих набързо темата, интересна е. Тези "дупки" в Англия ги наричат "gaps". Имаше добри времена в които точно между бет 365 и бетфеър се образуваха брутални. Софтуера и ботовете които пуснаха обаче развалиха нещата...

Чел съм някъде че схемата за баскета е измислена от един американец - Боб Вулгарис.....можете да се досетите в началото как ги е сцепвал.Среща се още и под наименованието middling,макар че то е малко по-общо и се ползва и в други спортове.Има и сайт,който направиха с платен абонамент - topgaps,там си излиза всичко за деня.
И както казваше 'родоначалника' на темата kingofpop - ако нямаше лимити спокойно могат да се правят по 100 хиляди лева на година.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 дек 2022 15:25

mizantrop написа:Имам информация,която може да ви бъде полезна за в бъдеще.
Както знаете сайтовете 8888,алфауин,сезам,инбет и Уинбет ползват една и съща платформа за спорт,тоест закупена е от един и същ доставчик - подредбата на сайтовете,пазарите,коеф. - всичко.Новият бетмаркет също.
Обаче ако сте забелязали Уинбет,инбет,а отпреди няколко седмици и сезам ползват една 'по-нова' бих я нарекъл версия - тя е с едни отделни менюта вътре,с малки подпрозорчета и плъзгачи отстрани......разликата с 'по-старата' версия е примерно че за някои пазари спредовете са 1,85 - 1,85,а в старата 1,88 - 1,88 - тоест леко са занижени коеф.
Сега.Вчера освен в инбет,съм получил ограничения и в сезам - спрени бонуси първо,второ - тази сутрин като опитвах залози в сезам ме пусна да заложа 60 лв за Франция,но за картони на същия мач ми дава 14,60 лв горна граница,а пробвах и баскет за един играч на 1,85 коеф - даде ми само 4,65 лв...
Писах им на чат и ми казаха нещо много важно - ''ограниченията са наложени от доставчика на спортни услуги''....тоест - не някакъв отдел в сезам,а самият доставчик на спортната платформа има софтуер който следи кой какво залага и реагира.....това е за по-новите версии,а за старите които засега още ползват 8888 и алфа спират бонусите,но мога да залагам суми на баскет от порядъка на 70 - 80 лв без проблем (по-големи не съм и пробвал де).Бетмаркет май са със старата версия,но някак отсега не ми вдъхват доверие.
Реално за има няма година - година и половина максимум всеки печеливш акаунт се 'изхабява',бива фиксиран и лимитиран...

Мисля, че с тези нови версии, с които смениха в уинбет, инбет и сезам, няма да има засичане при старите версии, каквато е на 8888, защото в момента гледам, че има мачове, които в едната платформа ги има, а в другата ги няма.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 25 дек 2022 09:37

Алфа имат леко странно поведение,от няколко дни ми ограничиха залога на баскет на 20 лева,единият ден пък въобще не ми прие,а не са ми спрели бонусите.....обикновено първата стъпка е спиране на бонусите,после лимитират залозите до някаква сума или изобщо не ги приемат.

LFC_1221
Контакти:

Мнениеот LFC_1221 » 06 яну 2023 14:52

Някой регистрирал ли се е в новите betmarket и имате ли мнение за тях?
Конкуренцията ни облагодетелства засега. След 0% марж, който Бетано въведоха, вече почти всички имат и завишени коеф., като напоследък Inbet започнаха да пускат наистина много добри коефициенти и то за доста събития на ден. На Сезам пък "завишението" не е почти никакво... След като след финала на ШЛ, Алфата ми резнаха бонусите, то след финала на Световното - и Сезам го направиха и предполагам на много други от вас, явно е някакъв вид политика

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 яну 2023 17:22

Забелязах една слабост в сайта на Сусам. бг. Тука писахте, че споделят една и съща платформа с други, но при част от тях не се случва. Както знаете, футболните мачове, които пускат на 0% марж, имат два вида коефициенти за краен изход - 0% марж и "нормални". Обикновено разликата в ставките им варира от 0.10 до 0.25, но 4-5 минути преди началото на събитието се изравняват или разликата се свива до 0.01 пункта.
Който посреща в Сусам. бг с цел да превърта някой бонус се сеща защо това е много полезно, а и ранното изплащане определено е благинка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 07 яну 2023 19:00

Не знам,ама в инбет има едни ''супер завишен залог'',правят брутален арбитраж....днес на Виляреал - Реал М завишиха над 2,5 гола от 1,60 на 2,52 коеф....посрещнах под 2,5 в палмс на 2,33.Лошото че не може големи суми.
Миналата седмица пък попаднах на един бъг в бетано - на баскет Гърция,някакъв слаб отбор срещу Панатинайкос,коеф. за победа на гостите 1,04....като поразгледах разбивките за играчи,имаше едно ''най-много асистенции в мача'' с предложени 4 играча,бяха объркали яко коеф. - Матеуш Понитка беше с 4,90 коеф,Дуейн Бейкън - 7,50,следващите двама с 12,50 и 15,00 коеф.....ясно беше че един от тези четирима ще е,заложих на Понитка и спечелих,завърши със 7 асистенции,следващият по брой ас. беше с 3.....в следващите дни търсих подобни опции,но вече няма...има примерно играч 1 с 1,78 коеф.,играч 2 с 1,98 коеф. и т.н.

Върни се в “Свободна зона”