Голяма италианска фирма ще налива пари в Ботев Пловдив през следващите четири години. Името й ще стане ясно в края на седмицата и ще бъде изненада, заяви новият спортно-техническият директор на „канарчетата” Малу Мпасинкату. Тогава се очаква да бъде и финализирана сделката по продажбата на пловдивския клуб. На чист български език конгоанецът заяви още, че нещата в Ботев ще се променят „лека-полека”.
Името на новия спонсор „жълто-черните” ще носят върху екипите си, които също ще бъдат нови. Мпасункату уточни, че пет фирми за спортна екипировка са предложили да обличат Ботев, най-известната сред тях е Капа. Ръководството на „канарчетата” ще избере най-добрата оферта, която бъде предоставена в най-кратък срок от време.
Ще бъде изградена скаутска мрежа, която да търси попълнения за „жълто-черните” в Африка, Европа, както и в родното първенство. Другият приоритет ще бъде изграждането на добре работеща детско-юношеска школа. „Ботев разполага с най-важните неща за един клуб – история, много фенове и освен това клубът се намира във втория по големина град в България. Запознати сме с традициите на този отбор и амбицията ни е да го върнем там, където му е мястото. Знаем, че това няма да стане лесно, но ние сме убедени, че знаем, как да го направим”.
Спортно-техническият директор на Ботев и старши треньорът Енрико Пичони се срещнаха с привърженици на „жълто-черните” и говориха надълго и нашироко повече от половин час. Двамата обаче отказаха да определят точната дата, на която сделката по продажбата на Ботев ще стане факт. „Скоро очаквайте изненади”, заявиха те.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Малу Мпасинкату: Обещавам изненади в петък вечер
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Canaries front
- Контакти:
Заговори се за връщането на Караманов,а той както знаем мисли само за пари. Днес след разговор с новото ръководство ще се каже дали ще подпише с Ботев. Не го харесвам ,но момента Караманов е като Меси в сравнение с останалите сега в отбора
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Моето мнение е, че от Карамана не става нищо. Преди 5-6 години ставаше, ама сега... Но тренера си знае. Колкото до влизането на стадиона - няма да съм в Пловдив, но ако си бях задължително щях да ида. Просто ми се иска да бъда оптимист за нещата, които се случват и призовавам всички да се опитат поне малко да повярват в това, което искаме от 10 години насам. Сега поне се вижда, че нещо се опитва да се промени...ДАНО!
Сега виждам, че на 18-ти септември е вдигнат запора върху Авиотехника. Дали няма наистина да се окаже, че италианците купуват Авиотехника и Ботев в пакет? Така или иначе селският се е опаричил, намерил е отнякъде 5400 евро + разноски за юристи и съдия изпълнител.
Първи се родихме, няма да умрем!
since1912 написа:Сега виждам, че на 18-ти септември е вдигнат запора върху Авиотехника. Дали няма наистина да се окаже, че италианците купуват Авиотехника и Ботев в пакет? Така или иначе селският се е опаричил, намерил е отнякъде 5400 евро + разноски за юристи и съдия изпълнител.
къде го видя това нещо
ТАМ СЪМ!представям си еуфорията в събота........!!!!!!
В Търговския регистър, избери юридическо лице и напиши Ботев 1912 ...
Извинявай, не Ботев 1912, пиши "Авиотехника", разбира се ...
https://public.brra.bg/CheckUps/Verific ... rsonOrg.ra
Извинявай, не Ботев 1912, пиши "Авиотехника", разбира се ...
https://public.brra.bg/CheckUps/Verific ... rsonOrg.ra
Последна промяна от since1912 на 23 сеп 2009 15:59, променено общо 1 път.
Първи се родихме, няма да умрем!
Taka e, запорът на Авиотехника е вдигнат/ справката се прави по партида на Авиотехника, не на Ботев/. За акциите на Селю в Ботев обаче няма раздвижване. Говори се че всъщност той ги е прехвърлил на адвоката си и така предварително е обезсмислил запора от страна на Ирена Кръстева.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- yasen_ov4arov
Нека позная-изненадата в петък ще бъде,че сделката,плащането на заплатите и екипите се отлагат за след като се върне от Италия...Този цирк толкова пъти сме го гледали ,че не е истина!Или може би на Селския новите "класни попълнения" не идват до "2 дни" винаги...Печката обаче бързо се отрака-той работи с изненади,не е току тъй.Само един въпрос:ако петък изненадите се окажат ,че са изказвания от типа на "готвя таен план за правенето на Ботев шампион 2012" ,"много силни футболисти идват до 2 дена" ,"има някакви банкови проблеми с разплащането иначе ще се издължим до стотинка на футболистите" ,"на новите екипи нещо емблемата не е излязла добре и ще се забавят с още няколко дена" ще влизаме ли срещу Славия?
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Дано свършат лошите дни за Ботев, но не съм оптимист за отбора ви. Някак си не вярвам. Мисля, че селския пак ви мъти нещо. Гледам снимката от пресконференцията поместена в Гонг и виждам: Един замислен в неясното бъдеще треньор и един цветнокож с изплашено ококорени очи. Бъдете сигурни и тези хора не знаят какво правят тук.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.