Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 09 юни 2025 16:44

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:Ние сме единствения български отбор стигал до трети пролетен кръг в ЕКТ!

Кога т`ва?! Когато Боримиров беше сравнително млад ли?! :lol:
Ако ще сравняваме успехите от "старите ленти", то ние сме най-успешният БГ отбор за всички времена! ;)

От новите ленти:
06.06.2016г Литекс >>> ЦСКА - София
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 юни 2025 17:19

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:Ние сме единствения български отбор стигал до трети пролетен кръг в ЕКТ!

Кога т`ва?! Когато Боримиров беше сравнително млад ли?! :lol:
Ако ще сравняваме успехите от "старите ленти", то ние сме най-успешният БГ отбор за всички времена! ;)

Ооо образ , появи се :lol: :lol: :lol:
Дай нещо за Купата , Европата , баража .......

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2025 17:38

Ще изчакам до средата на юли и като ви знам колко струвате, май аз ще се смея! :lol:
Както викат `ората - "който се смее последен, се смее най -добре". ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юни 2025 18:01

CSKA 78 написа:Ще изчакам до средата на юли и като ви знам колко струвате, май аз ще се смея! :lol:

Ти на кое се смееш, на успехите, които предрече с новата селекция ли?
Вие тогава с кой ще играете, да ни покажете как се играе в Европа, със 6вепси ли :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 юни 2025 18:07

Напротив, не сте, не сте. Поне не и ако си формулираш твърдението по точно конкретния начин по-горе. Виж, ако добавиш някои условности и уточнения, ще излезе вярно.

Например Милан не си брои 3 Шампионски лиги вместо 7, само защото 4 от тях са постиганти преди съвременната групова фаза и елиминационните кръгове след тях на пролет, ако ме разбираш какво имам впредвид. Та същото и с полуфиналите, четвъртфиналите и т.н, които е достигал даден отбор в ЕКТ.

Та зависи как решиш да дефинираш нещата - в единия случай Левски е единственият отбор, стигал четвъртфинал в съвременния формат на ЕКТ, в другия случай има още бая да гоните полуфиналите на ЦСКА и Славия.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юни 2025 18:25

bubka написа:

Напротив, не сте, не сте. Поне не и ако си формулираш твърдението по точно конкретния начин по-горе. Виж, ако добавиш някои условности и уточнения, ще излезе вярно.

Например Милан не си брои 3 Шампионски лиги вместо 7, само защото 4 от тях са постиганти преди съвременната групова фаза и елиминационните кръгове след тях на пролет, ако ме разбираш какво имам впредвид. Та същото и с полуфиналите, четвъртфиналите и т.н, които е достигал даден отбор в ЕКТ.

Та зависи как решиш да дефинираш нещата - в единия случай Левски е единственият отбор, стигал четвъртфинал в съвременния формат на ЕКТ, в другия случай има още бая да гоните полуфиналите на ЦСКА и Славия.

Няма друг български отбор играл 3 кръга през пролетта и общо 14 мача за сезона. Вие не сте играли напролет в ЕКТ от 1990г, така че има да ни гоните с ваще последни места в групите, а вече и с неучастията си в турнирите бая много време.
А за Славия изобщо не ми говорете. С колко мача и с кои отбори играха за тоя полуфинал и как и от кой отбор отпаднаха на него - със загуби и в двата мача от Глазгоу Рейнджърс, отстраняван след това от Левски. И изобщо колко пъти са прескачали първи кръг и с/у кои отбори, за втори няма да питам.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 юни 2025 18:28

CSKA 78 написа:Ще изчакам до средата на юли и като ви знам колко струвате, май аз ще се смея! :lol:

Подобно на батковците ви преди 20 години :lol: :lol:
Скрити в шумата в потъналата в мрак Борисова градина , чакащи Барселона да отбележи , че да си запалят фоерверките осмислящи им съществуването.
Последна промяна от LoveAndPeace на 09 юни 2025 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 юни 2025 18:33

damyanov1963 написа:А за Славия изобщо не ми говорете. С колко мача и с кои отбори играха за тоя полуфинал и как и от кой отбор отпаднаха на него - със загуби и в двата мача от Глазгоу Рейнджърс, отстраняван след това от Левски. И изобщо колко пъти са прескачали първи кръг и с/у кои отбори, за втори няма да питам.

То това няма особено значение. И днес, ако ЕКТ не бяха със по сто отбора, а при стария формат отпреди 90-те щяхте да сте видели четвъртфинал нанайси Изображение. Стигнали ли са - стигнали са. Левски при равни други условия що не е стигал полуфинал по онова време Изображение?

Между другото и вие не отстранихте кой знае какви отбори тогава, за да говориш за Славия - единият Артмедия от Словакия, другият намиращият се пред изпадане в онзи момент Удинезе. Първият по-сериозен отбор тогава в елиминациите ви отстрани.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юни 2025 18:45

bubka написа:
damyanov1963 написа:А за Славия изобщо не ми говорете. С колко мача и с кои отбори играха за тоя полуфинал и как и от кой отбор отпаднаха на него - със загуби и в двата мача от Глазгоу Рейнджърс, отстраняван след това от Левски. И изобщо колко пъти са прескачали първи кръг и с/у кои отбори, за втори няма да питам.

То това няма особено значение. И днес, ако ЕКТ не бяха със по сто отбора, а при стария формат отпреди 90-те щяхте да сте видели четвъртфинал нанайси Изображение. Стигнали ли са - стигнали са. Левски при равни други условия що не е стигал полуфинал по онова време Изображение?

Между другото и вие не отстранихте кой знае какви отбори тогава, за да говориш за Славия - единият Артмедия от Словакия, другият намиращият се пред изпадане в онзи момент Удинезе. Първият по-сериозен отбор тогава в елиминациите ви отстрани.

И Артмедия и Удинезе бяха излезли от групите на ШЛ, да ти припомня ли Артмедия кои отбори и с какви резултати би. Левски и преди новия формат има четири 1/4 финала, а вие като го подценявате защо не можете да стигнете до първия пролетен кръг поне, от 35 ГОДИНИ, ние от тогава имаме две пролетни участия, второто до 3-ия кръг.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 юни 2025 18:51

Така като гледам с това и ще си останете Изображение - от 15-тина години даже в групи не може да влезете.

Върни се в “Левски”