Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
На бразилците като им падна формата, като прибавим и пенсионера Попов игра няма да има. До Рикардиньо топки не стигат всеки си играе за него и не подава.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Michael_Buble написа: Добър или лош, със Стоилов си отиде бързината на обработване на топката и по-бързото и движение по тревата.
Добре, е тва не го разбирам как се случва. Тръгва си Мъри и изведнъж тия играчи забравят как се отиграва с едно докосване, как се спира топката, как се подава в пространство? Или Топчо им казва "пичове, стига с тия опити за футбол, дайте да я кюскаме нашенската"? Щото аз и двете не ги вярвам, та интересно ми е как става.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Michael_Buble написа: Добър или лош, със Стоилов си отиде бързината на обработване на топката и по-бързото и движение по тревата.
Добре, е тва не го разбирам как се случва. Тръгва си Мъри и изведнъж тия играчи забравят как се отиграва с едно докосване, как се спира топката, как се подава в пространство? Или Топчо им казва "пичове, стига с тия опити за футбол, дайте да я кюскаме нашенската"? Щото аз и двете не ги вярвам, та интересно ми е как става.
Е, как, как - ми много лесно, представи си го като фината настройка, която в момента липсва, а без фина настройка всичко си заминава, само въпрос на време. За мен Мъри сгреши - трябваше много по-ясно да назове, че основният проблем в Левски са зависимостите на г-н съпругът на г-жа Раева към едни палми, които стоят отзад и дърпат конците, без да дават достатъчно, за д амогат да се правят на собственици. Но Мъри подходи джентълменски. Ивков също не изказа цялата истина за едни други господари, от БанкИ, дето ни назначиха сегашния собственик за такъв, Илияна включи платените тролове, една част от феновете пък като чуят нещо, свързано с нарокосите, веднага заемат другата страна (и до не малка степен с право) и стна тя каквато стана.
Ще цититрам по памет един наш колега от другия форум - СЗ са като счупения часовник - два пъти на ден и той показва точно време. И това, че в случая точно тяхното време е вярното, показва колко е спряло времето при нас. И колкото по-дълго време са прави, толкова по-дълго ще е и безвремието в Левски...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:rhaegar написа:Michael_Buble написа: Добър или лош, със Стоилов си отиде бързината на обработване на топката и по-бързото и движение по тревата.
Е, как, как - ми много лесно, представи си го като фината настройка, която в момента липсва, а без фина настройка всичко си заминава, само въпрос на време. За мен Мъри сгреши - трябваше много по-ясно да назове, че основният проблем в Левски са зависимостите на г-н съпругът на г-жа Раева към едни палми, които стоят отзад и дърпат конците, без да дават достатъчно, за д амогат да се правят на собственици. Но Мъри подходи джентълменски. Ивков също не изказа цялата истина за едни други господари, от БанкИ, дето ни назначиха сегашния собственик за такъв, Илияна включи платените тролове, една част от феновете пък като чуят нещо, свързано с нарокосите, веднага заемат другата страна (и до не малка степен с право) и стна тя каквато стана.
Ще цититрам по памет един наш колега от другия форум - СЗ са като счупения часовник - два пъти на ден и той показва точно време. И това, че в случая точно тяхното време е вярното, показва колко е спряло времето при нас. И колкото по-дълго време са прави, толкова по-дълго ще е и безвремието в Левски...
Тези неща не се губят за 2 мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
mikata написа:На бразилците като им падна формата, като прибавим и пенсионера Попов игра няма да има. До Рикардиньо топки не стигат всеки си играе за него и не подава.
Като сложим и Кръстев, които има много брак в играта си. От бразилците най-зле в момента е Уелтън.
И преди играта беше до наказателното поле и се разчиташе на индивидуалните качества на бразилците и сега с Топчо пак е до наказателното. Разликата е във формата на бразилците..
За мен Рикардиньо също е слаб футболист.
За мен Рикардиньо също е слаб футболист.
W84me написа:tmanolov написа:
Е, как, как - ми много лесно, представи си го като фината настройка, която в момента липсва, а без фина настройка всичко си заминава, само въпрос на време.
Тези неща не се губят за 2 мача.
И аз така мисля. Фината настройка би трябвало да е нагаждането на някои неща в тактиката спрямо конкретния съперник, това за което говорим е в основата и не би трябвало да се промени драстично за два мача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:W84me написа:Тези неща не се губят за 2 мача.
И аз така мисля. Фината настройка би трябвало да е нагаждането на някои неща в тактиката спрямо конкретния съперник, това за което говорим е в основата и не би трябвало да се промени драстично за два мача.
Но за два мача може да се загуби желанието, самочувствието, което ти е давал треньора. Колкото и да уважавам Топчо, едно е да те тренира той и съвсем друго Мъри. Дали играчите имат същия респект към Топчо, който имат към Мъри?! Дали той действа със същата строгост или го играе приятел на играчите. Все неща, които могат да окажат влияние без да е променяно нищо в тренировките, тактиката, схемата и т.н.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Kris_men2000 написа:Дузпите ли са по важни или саботажи на това жалко животно - арсов. С един замах унищожи труда на всички в школата и бъдещето на младите футболисти. Този трябва да го обесят в центъра на София.
Срам и позор. И останалите двама бегълци са от същото тесто.
Жалкото животно се оказа ,че нищо не е направило. Но Раев яко плаща на мисирки за интриги. Като една тиква от Банкя
filcolins написа:Kris_men2000 написа:Дузпите ли са по важни или саботажи на това жалко животно - арсов. С един замах унищожи труда на всички в школата и бъдещето на младите футболисти. Този трябва да го обесят в центъра на София.
Срам и позор. И останалите двама бегълци са от същото тесто.
Жалкото животно се оказа ,че нищо не е направило. Но Раев яко плаща на мисирки за интриги. Като една тиква от Банкя
Това с "изтритите данни" беше пълен абсурд. Никой нормален не пази толкова важна информация на лаптоп.