Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юни 2025 10:37

Искам да кажа, че нямаме отбор за Европа ;) И си ме разбрал убеден съм.
Вие имате и затова сте там :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 03 юни 2025 10:59

MASTER_COOL написа:Искам да кажа, че нямаме отбор за Европа ;) И си ме разбрал убеден съм.

Странно, че нямате при толкова наляти парички. Я ни припомни, колко беше заплатата на Мини Купъра?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 юни 2025 11:01

MASTER_COOL написа:Искам да кажа, че нямаме отбор за Европа ;) И си ме разбрал убеден съм.

Как е да не можеш да живееш без ЦСКА и същевременно да знаеш, че си съучастник на при убийството му от микренския палач? Това се казва да поканиш вълка в кошарата и да се радваш на касапницата му, която е извършил. :)))
Последна промяна от realno на 03 юни 2025 11:02, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юни 2025 11:01

Аз където е трябвало съм обяснил за "великата селекция" и якото пачки

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юни 2025 11:02

realno написа:

Как е да не можеш да живееш без ЦСКА и същевременно да знаеш, че си съучастник на при убийството му от микренския палач? :)))

Ще ти отговоря така :
Не съм пропуснал мач във В група на Армията. Ходих и на някои гостувания. ;)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 юни 2025 11:11

MASTER_COOL написа:Аз където е трябвало съм обяснил за "великата селекция" и якото пачки

Мога да ти кажа, че селекцията ви е класа над нашата, но Томаш е зле. Ама нали господаря ви е "бизнесмен" не чрез акъл, но на държавната софра от обществени поръчки, няма как да развие бизнес в конкурентна среда. Същия беше и микренския престъпник. Имаше кървави пари вземайки от нас. С некадърник като Папазки сте обречени на позор след позор. Откраднатите парите не те правят умен и кадърен. Обикновено там от където са дошли там отиват т.е. в канала.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 юни 2025 11:14

MASTER_COOL написа:
realno написа:

Как е да не можеш да живееш без ЦСКА и същевременно да знаеш, че си съучастник на при убийството му от микренския палач? :)))

Ще ти отговоря така :
Не съм пропуснал мач във В група на Армията. Ходих и на някои гостувания. ;)

Аз не те попитах къде си ходил на мач, а как е чувството да не можеш без ЦСКА и същевременно да знае, че подкрепяш заместника на оригинал, а не ЦСКА? Удовлетворен ли си да те правят на глупав или ти само го желаеш? ;)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юни 2025 11:14

realno написа:Мога да ти кажа, че селекцията ви е класа над нашата.

Няма как да се съглася.
Вие почти без пари направихте съвсем приличен отбор.
И съм ви го казвал и във вашия форум.
Нашата селекцийка само на пръв поглед изглежда класна, но ако погледнеш в детайли - само куци коне

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юни 2025 11:17

realno написа:Аз не те попитах къде си ходил на мач, а как е чувството да не можеш без ЦСКА и същевременно да знае, че подкрепяш заместника на оригинал, а не ЦСКА? Удовлетворен ли си да те правят на глупав или ти само го желаеш? ;)

Мен никой не е ме е питал ПИЧ ! Имах си мнение по тази тема и съм си го изразявал многократно !
Трудно преглъщам все още!
Затова ви го казвам на няколко пъти тук : Не ви го пожелавам това чувство, макар и да сте ми "враг" номер 1

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 юни 2025 11:29

Не обичам да давам съвети, но бих ти кзал, най-добросърдечно - достатъчно е да кажеш това ЦСКА не е онова, но аз си го обичам като родно, Но не казвай, че за тебе има само едно ЦСКА, защото онова, единственото, го няма вече, То няма да възкръсне, пък даже и да възкръсне, то няма да е от тоя свят и никой него няма да го види.

.....

Върни се в “Левски”