Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 01 юни 2025 11:04

MASTER_COOL написа:
Dust написа:Явно ЦСКА се управлява от фенове на Възраждане и не искат в "еврозоната".

Много слаб опит, опитай пак :mrgreen:

Дай го по-весело, какво толкова си се вкиснал. Както каза шефа ви, това е само една игра. По-скоро ти защо си такава мотика-лопата, до преди мача бранеше Томаш когато всички ти казват, че не става, а след мача го обиждаш?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 11:12

Казал съм си мнението защо ! Спечелен мач го загуби със смяна на схема в 80 минута. Вади най-креативният ни играч Шопов. Избора на дузпаджиите пък е направо скандален. Тази грешки са непростими и обръщат каруцата и мнението ми за него. Това е най-важният мач, а глупака показа че няма топки и премина в глуха защита срещу отбор свалил гарда. Футбол със страх не се играе, особено когато си ЦСКА или Левски, напълно недопустимо за философията и на двата отбора.
Последна промяна от MASTER_COOL на 01 юни 2025 12:29, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 юни 2025 11:18

Правилно си го казал
MASTER_COOL написа:Томаш курвооо

Томаш точно като .... заряза отбора си за два сребърника повече.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 юни 2025 12:52

Томаш си свърши работата. Пое ги във зоната на баражите за изпадане един вид. Докара ги до финал за купата и реален мач за Европейските турнири. Отборът макар и да не показваше постоянство взе да се променя към по добро. Но Българските фенове много бързо разкриват всички треньори и айде да се махат още на 6-7 месеца. Не е само при ЦсКа това.С интерес очаквам следващият специалист които ще се омотае в нашата действителност. Чета днес изказване на Стойчо Младенов. Егати двуличният плъх.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 юни 2025 12:53

Тия па Интер, скапаха ми вечерта!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 13:39

Вълчан написа:Томаш си свърши работата. Пое ги във зоната на баражите за изпадане един вид. Докара ги до финал за купата и реален мач за Европейските турнири. Отборът макар и да не показваше постоянство взе да се променя към по добро. Но Българските фенове много бързо разкриват всички треньори и айде да се махат още на 6-7 месеца. Не е само при ЦсКа това.С интерес очаквам следващият специалист които ще се омотае в нашата действителност. Чета днес изказване на Стойчо Младенов. Егати двуличният плъх.

Мислих точно като теб, но когато не можеш да спечелиш НИТО един важен мач, НИТО един. Значи не ставаш ! Казвах си - следващия път , просто лош късмет. Виждах напредък, ще се обърне късмета. Търпение, търпение и пак търпение ще стане. Дори срещу Лудогорец разбрах всичко, но ето вчера в 80-та минута балона се спука - Томаш не е готов ментално за голям футбол. Просто няма топки. Като футболист беше същия.
Ще му е много трудно да си стъпи на краката отново
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юни 2025 13:46

"За първи път в историята си ЦСКА пропуска участие в турнирите в две поредни години, което да се дължи изцяло на резултатите му на терена, а не на административни причини."

Уникално! Ловешкия позор петни името на ЦСКА! :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юни 2025 14:05

damyanov1963 написа:Тия па Интер, скапаха ми вечерта!

Като пребит съм днес. Нещо генерално се обърка снощи...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 01 юни 2025 14:11

Винаги са били неприятен отбор.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 01 юни 2025 14:12

W84me написа:

Като пребит съм днес. Нещо генерално се обърка снощи...

Блатере, как пък точно най-гнусните отбори си избрал?

Върни се в “Левски”