gihuelo написа:Aronaks написа:The_Miz написа:Aronaks написа:4x4 написа:За вас е ясно.
Домус има да връща още пари на мексиканците от оня кораб дето случайно пристигна в Ирландия.
Левски - Европейски??
Тяхната съдба е предначертана
Отбора на Народа ?
Взели името на Дякона и го развяват и срамят свято име.
ЦСКА винаги ще бъде
Ей сульо, скапания ви отбор умре 2016, набий си го в тъпата припошка кратуна. Вие съществувате само и единствено, за да мразите Левски, затова ще ви ч*каме и бием, където ви хванем. Великите фенове, които ходят само на финали и им подаряват тениски от китайския пазар. Смешници пълни. После цял сезон ще сте по 1000 на мач. В София винаги ще сте гости селяни прости, и вчера много от вас го разбраха.
Като гледам, омразата идва от теб. Не знам кой ч*кате, ама за последните 5 години имате едва 3 победи срещу нас. Вие и на финал не можете толкова хора да съберете. Иначе в София в крайните мизерни квартали като Подуяне, Хаджи Димитър, Левски-Г и тем подобни наистина сме гости, но то там нормални хора по-рядко стъпват.
Ама вие верно си вярвате. На финал не сме можели да съберем толкова хора....хахаха.....я ми кажи тогава на финала с Арда колко се събрахте? Толкова ли не ви увират кратуните, че посещаемостта зависи от много фактори и няма връзка с това в действителност колко хора подкрепят и са фенове на даден отбор. Левски играл ли е финал за купата с Лудогорец, че ти да знаеш колко левскари ще дойдат? Кога вашият отбор ще събере 10 000+ фенове на мачове от редовния сезон срещу отбори като Славия, Берое, Черно море и т.н. Нещо което се случваше редовно през сезона на Мъри.....Срещу Лудугорец на полуфиналите през 2022 г. на Великден спомняш ли си Герена колко беше тъпкан? Тогава и 50 000 можеше да се съберат но нямаше билети, а беше само полуфинал.
Поредна порция глупости
Финал Левски - Славия 2018г , демек десет години без отличие и 2-3 втори места през този период.
Вижда се колко сте. Не ми казвай че не вие бил важен този финал.
Ако обичаш дай снимка от финала ви срещу Арда!