W84me написа:Сложил съм ви 2000 лв! Некадърници такива!
Ти пък от къде ще извадиш 2000 да не заложи аудито .Ща изгонят от къщи :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Сложил съм ви 2000 лв! Некадърници такива!
Aronaks написа:Манолов е прав. Тибо Вион е един от пробитите футболисти. Всичко е наредено. Хахаха
Vesko85 написа:Тази година отново се загледах в БГ първенството и като цяло много слаба работа. За какво се плащат по 30-40 000 евра месечно на чужденци. Като гледаш Премиър Лигата и Примера Дивисион, българския футбол е като аматьорски. изпадащите в Англия ще бият шампиона ни.
The_Miz написа:realno написа:The_Miz написа:Добрата новина е, че ще гледаме по-дълга синя “приказка” в Европа :)
Аз също си пожелавам да ни гледате дълго. :)
Колкото повече отбори като Хамрун и Вадуц се появят, толкова по-добре :)
W84me написа:DoSomethingDifferent написа:krumeto написа:DoSomethingDifferent написа:Честито на Лудогорец. ЦСКА игра много слабо. Интересно ми е обаче какво ще кажат онези, които не спряха да ни обясняват как Лудогорец щял да легне и как купата била капарирана за ЦСКА.
Лудогорец ви легнаха, ама вие сте некадърни.
Лудогорец играха лежерно, дано тЕрето да се съживи, ама нъц.
Така е, поредното ти супер адекватно мнение: Лудогорец ни легнаха, но същевременно ни биха и спечелиха купата. Диагноза - шизо.
Те буквално вървяха бе човек. Да си вкарат 2-3 гола сами ли? Вашите са спънати коне...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 260 госта