Nask0 написа:Спокойно, следващият мач е на Алианц Арена... няма как да загубим... това не е Олд Трафорд, че ти Швейцарци да ни напукат 3 гола...
Всъщност реваншът е на 13.03.2012 г. Там трябва да излезем от л**ната както казва Румениге.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Nask0 написа:Спокойно, следващият мач е на Алианц Арена... няма как да загубим... това не е Олд Трафорд, че ти Швейцарци да ни напукат 3 гола...
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Очаквах тая тема да замре, ама още пишат феновете на Юнайтед... и то след като бебетата на Аякс ги надиграха насред театъра им... Са аз да питам - чувате ли ехото още?
kirchaka написа:dxl написа:Очаквах тая тема да замре, ама още пишат феновете на Юнайтед... и то след като бебетата на Аякс ги надиграха насред театъра им... Са аз да питам - чувате ли ехото още?
Чуваме осминафинала![]()
[offtopic]За разлика от вас...[/offtopic]
niki87 написа:kirchaka написа:dxl написа:Очаквах тая тема да замре, ама още пишат феновете на Юнайтед... и то след като бебетата на Аякс ги надиграха насред театъра им... Са аз да питам - чувате ли ехото още?
Чуваме осминафинала![]()
[offtopic]За разлика от вас...[/offtopic]
Не е зле да идеш на ушен, а защо не и на очен- Байерн в момента е на фаза 1/8 финал, ама за разлика от други- турнирът е ШЛ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта