Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Hakercheto написа:И са гледате нашия вкара хеттрик

Alonso_Massa написа:Някакъв фен на Евертън се заключил с белезници за едната врата на мача им със Сити...

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

suareshampion написа:Hakercheto написа:Кайтли е посредствен.Техниката му е що годе добра,а с/у Вила това му е първия гол в ВЛПо скоро Джарвис ще развинти Джонсън,а защитата им е на приливи и отливи Едуардс кохато играе бележи този сезон,ама не е нещо особено. След като видях състава смятам че този мач може и да го вземем
Mомче не спори с мен за футбол бе .Когато аз казвам нещо ,това е добре примислено .Аз не съм шматка да кажа за някой ,че е добър само защото е вкарал един гол бе алоо .Хайде да ни ми говориш за футбол само ти бе хакерче ли си къв си не те знам ? Аз съм специалист по футбол,играл съм сумати мачове,магистратурата ми е спортна психология ,на 34 г съм освен това съм и фен на този отбор от 24 г и ти си тръгнал да ми даваш акъл за тая игра ли бе ? Ми аз да зема да се хвърля от седмия етаж по добре бе хакерче .Айде малко уважение бе.Еее то бива бива наглост ама туй ващо край няма бе .И после се чудите що Джони е толкова остър и ви обижда..ебати поколението.Само тоя малкия форевър95 чува петела ,останалите сте пълен смях!

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта