milan199440barca написа:Всъщност истината е някъде по средата. Барселона ще владее повече топката, но постепенните им атаки може и да са по-добрата опция за Неста и компания. Вижда се, че при бързи атаки защитата на Милан има проблеми. Във всички сериозни мачове в подготовката, както и срещу Лацио, се получиха нелепи голове във вратата на Абиати. Наистина е малко съмнително запазването на мрежата суха. Антонини няма качества за титуляр и противниковите отбори правилно насочват повечето от атаките си през неговата зона. Дано по-скоро заиграе Тайво и покаже качества. Акуилани, Seedorf, Амброзини и Боатенг ми се виждат добра четворка за средата на терена, но едва ли ще са в този състав на "Камп Ноу". В атака Ибрахимович и Касано... Пато не е във форма. Показа го и на Копата, където изпусна от два метра срещу "не помня кой беше". Вчера се опита да уцели Барбара на трибуните при един сватбарски шутАко трябва да избираме по-малкото зло, по-добре Пато сега да не е във форма и да покаже силни игри на пролет.
Първите мачове на Милан в първенството са трудни, така че е важно да се спечелят колкото се може повече точки, но и да не се правят трагедии от равенство срещу някой силен отбор, защото в Лацио са събрани добри футболисти. За мача срещу Барселона: много е важно да отбележат гол, дори и да загубят. За самочувствието на отбора ще бъде добре това да стане. Вчера се зарадвах най-много на гола на Касано. И то затова, защото вкара с глава. Един Бирхоф би свършил чудесна работа във вторникИбра, Амброзини... могат да превърнат някое центриране в гол. Удари от дистанция на Seedorf и Боатенг, някоя "бомба" от свободен удар на Шведа също могат да се превърнат в гол. И, разбира се, жалко, че го няма Негово Пипочество - Индзаги
През есента на 2000 година "Милан" не бяха за гледане, но пратиха "Барселона" в девета глуха нали? Този съперник трябва само да респектира, но не и да притеснява. Испанският отбор не е кой знае какво.
Точно този мач изобщо не ме смущава. Традиционно в Европа "Милан" играе силно срещу силните и по-слабо срещу на пръв поглед слабите отбори, което не е добре. Това, което най - много ме смущава, че цяло лято не беше потърсен вариант на Абиати и на Пато.