Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: А сега, накъде???

Мнениеот Angoff » 26 авг 2011 19:22

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Професоре,плюй който щеш,ама да ми плюеш Бандата,само щот ви заеба преди години!Ай нема нужда! 8-) 8-) 8-)
Къв олифорен трябва да си,да критикуваш един от най-добрите футболисти на този пост в България...

Казах,че Бандаловски е гонен ОТВСЯКЪДЕ:
Литекс,Фейенорд,Локо Сф...Какво общо има Левски тука? :o
Какъв олигофрен трябва да си,за да харесваш играча,който "изпроводи" Танасе до вратата? :oops:

Разбирачо спри да с.ереш , като главата нищо не ти разбира личи си , колко си гледал мача ... не беше Бандаловски този до Кристиан Танасе ами първо Галчев не успя с шпагат да го спре а после Виданов му се гъзи 20 секунди !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Мнениеот Morgause » 26 авг 2011 19:25

vaskonti написа:Защо ми се струва, че много народ тук бърка критика с плюене?

И да го критикуваме нямаме право даже! Застанете вие начело на ЦСКА, да видим докъде ще откарате отбора... разбирачи...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 авг 2011 19:41

Morgause написа:

И да го критикуваме нямаме право даже! Застанете вие начело на ЦСКА, да видим докъде ще откарате отбора... разбирачи...

Ми сори, ама Радуканов още не е заслужил да не бъде критикуван, каквото и да прави! И второ - очевидно ти си от онези, които най-сериозно бъркат критика с плюене! Не съм сигурен дали тук има и едно мнение, в което някой червен фен откровено да иска Радуканов да се маха, но тъй като ти упорито бъркаш критиката с плюене, смяташ, че който критикува, значи иска смяна! Айде помисли преди да ми отговаряш!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 19:51

vaskonti написа:
Morgause написа:

Ми сори, ама Радуканов още не е заслужил да не бъде критикуван, каквото и да прави! И второ - очевидно ти си от онези, които най-сериозно бъркат критика с плюене! Не съм сигурен дали тук има и едно мнение, в което някой червен фен откровено да иска Радуканов да се маха, но тъй като ти упорито бъркаш критиката с плюене, смяташ, че който критикува, значи иска смяна! Айде помисли преди да ми отговаряш!

Надали е честно да критикуваме човек,който ни донесе радости и трофеи,които не бяхме виждали от доста време,след 2 загубени мача !Това беше ясно на 89% от публиката на стадиона,която остана докрая и ръкопляска на отбора!
ДА,темпото на отбора е спаднало,в сравнение с миналия полусезон,но да си дадем сметка че сме едва в началото!А и освен това в момента взехме 9 точки от 3 мача в А група и отпаднахме от отбор,който се класира за ОСМИ пореден път в Европа!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 19:54

the wall написа:Пффф, а сега накъде, тоя не става, оня не можел да уцели топката... Сега обратно в кочинката, наречена БГ Футбол, предстои ключов мач с Монтана - това съвсем сериозно го казвам. Продължаваме да работим и да следваме линията на развитие от началото на годината. Трябва постоянство, надграждане, инвестиране в бази и много работа - с децата и с мъжете: тактика, физика и техника.
20 години само рушим, всяка година почваме от нулата, ами нищо чудно, че сме на това ниво.

Играчите са ок, със сигурност имат качества. Милен ги сплоти, подреди ги правилно, успява да ги мотивира, но до тук. Нямаме никакво израстване в тактическо и физическо отношение. Не ме разбирайте погрешно - не призовавам за смяна на треньора, напротив трябва да му дадем шанс и той да се учи, да поправя грешките си, но трябва да направим и точните анализи.
Според мен ЦСКА загуби мача поради липса на класа и самочувствие, но за мое съжаление беше и надигран тотално тактически и надвит физически. Да - играчите ни все още са далеч от желаната класа, нямат оправдание за това, че и двата мача излизат абсолютно гипсирани от притеснение в началото, нямат оправдание и за елементарния брак в действията им на моменти.
Но тактика и физическо състояние, за разлика от техническите умения на играчите, са неща, които в голяма степен могат да бъдат контролирани, а ние там претърпяхме пълен крах. ЦСКА се оказа прекалено елементарен за разгадаване - двама души срещу Грег Нелсън, насищане на халфовата линия - 4-5 румънци срещу Боби и Тошко (което създава илюзия, че те са изиграли слаб мач и не стават за нищо), преса и плътно покритие на бековете ни, когато изнасяме топката, което ни принуждава просто да изритваме топката напред, където тя става лесна плячка за високите румънци, от там тотална изолация на Зику и Делев (което пъл създава илюзия, че и те не стават за нищо) и от там едно голямо нищо - нямаме удар във вратата. И това е така, защото ЦСКА играе по абсолютно един и същ начин от началото на годината и се оказа елементарен за разгадаване от румънците. Нямаме план Б, а за съжаление дори не разбрах какъв е планът А и на какво точно разчитахме. Като добавим факта, че и двата мача бяхме надтичани и надборени, и че след 65-70 мин вече едвам се движихме по терена, картинката става ясна.

Драми не трябва да се правят, но са необходими малко по-задълбочени анализи, не в стил 'тоя става, тоя не става' или просто да свеждаме глава примиренчески 'ами толкова си можем'.

Браво, съгласен съм и аз. Точно това се опитвам да правя- позадълбочени анализи, нямам никакво желание да обиждам някого или да гоня някого. Милен заслужава още кредит на доверие. Но определено има нужда от анализи след толкова трагичен мач. Казвам си мнението просто 1:1. И все пак ми е интересно дали подкрепяш моето мнение от чисто тактическо естество за това, което съм написал в анализа си. Как да ти кажа, мога да пиша много за нещата и за причините за провала, но тази сутрин като станах бързах за работа и просот като пишех бързо и реших да акцинтирам именно върху това като основна причина за провала, а именно непасващите елементи в схемата или как да го кажа недостатъчно добре структурирани елементи в пъзела- Спас Делев и Зику. Вярвам, че с теб поне можем да проведем един качествен и смислен разговор по тази тема. Ако има и друг сред вас, който желае ще се радвам да му чуя мнението. Иначе Радуканов сгреши и в конкретиката на тактиката за срещите, особено в първата. Стяуа ни играят на контри и ни чакат да се открием на тяхна земя, а ние се подвеждаме и се видя резултата. Слабо разузнаване на съперника и т.н. Но аз акцентирах на непасващите елементи в схемата. Така съм решил, Радуканов явно не е дорасъл и не му стиска достатъчно да промени тактическата постройка и важни играчи в нея в един определен мач, за това съм наблегнал на цялостната му визия за отбора. Един отбор за да работи и да му върви играта, всички елементи от пъзела в него трябва да са правилно подредени и всеки един чарк(футболист) да си върши работата. Така че за мен футболният отбор функционира като една машина. Когато е добре смазана и всички елементи работят на макс, машината върви. В противен случай не. Отделно си поддържам мнението, че Зику не си върши работата на ниво и спрямо очакванията, които имахме. Спас Делев съм по-склонен да го оправдая, защото той падна жертва на тактическото надмощие на Стяуа, същото се отнася и за Галчев и Т. Янчев, което ти много добре си обяснил в поста си. Освен всичко останало Янчев е капитан на тоя отбор, давал си е сума ти пъти сърцето за него. Капитанът ни беше контузен преди това, каза че е ходил при лечителката Марияна да го лекува и е играл с леки болки. Къв човек трябва да си за да нападаш капитанът си след всичко горепосочено не мога да разбера. А после мен ме изкарват предател и че съм нападал отборът и играчите. Нападам само Зику, защото се крие и не си върши работата на терена- а тя за мен трябва да е много повече помощ в дефанзивен план и нагърбване с конструктивни действия. Това което правеше Маркиньос миналия сезон. И ако приемем, че той не е такъв играч, тогава грешката е на Радукана, че го е взел. Ей тва е е простата истина. аз говоря с факти и суперздрави логически връзки. Четете и впивайте, господа!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 19:58

Не може един ''трагично''(под трагично аз лично не разбирам баш тези два мача със Стяуа) изигран мач(дори и два) да правят генерална оценка на това,което е свършил досега Милен в ЦСКА!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 20:01

Разберете,че нещата са ТВЪРДЕ относителни за да правим разни анализи по 5 стр.!Не си мислете,че когато гледате играчите на терена виждате всичко!
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 20:04

delqnski47 написа:Разберете,че нещата са ТВЪРДЕ относителни за да правим разни анализи по 5 стр.!Не си мислете,че когато гледате играчите на терена виждате всичко!

Така е много е трудно да се анализира. Аз като четох и видях поне 50 коренно различаващи се мнения и тези. но най-много се е доближил до истината тоя пич the wall и аз естествено :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 авг 2011 20:06

Никой не иска оставката на Радуканов :!: Но да ми казва, че ЦСКА играл добре - айде моля ви се! ЦСКА игра все едно ние сме били първия мач с 2:0, а не Стяуа. Мудно, тромаво, без живец в играчите. От трибуните ясно се виждаше, че когато нападахме бяхме с 2-3-ма играчи в атака, а румънците бяха поне 6-ма в защита. И тея центрирания към "исполина" Спас Делев бяха просто трагикомични. Досега имаше само хвалби към Радуканов! Така че не му прави чест да се сърди като в детската градина, че получава градивна критика!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2011 20:12

danko_sot написа:
delqnski47 написа:Разберете,че нещата са ТВЪРДЕ относителни за да правим разни анализи по 5 стр.!Не си мислете,че когато гледате играчите на терена виждате всичко!

Така е много е трудно да се анализира. Аз като четох и видях поне 50 коренно различаващи се мнения и тези. но най-много се е доближил до истината тоя пич the wall и аз естествено :)

;)
Според мен всичко ще си дойде по местата,защото вярвам в Радуканов!Щом като миналия полусезон играхме така добре,значи и сега можем!Загубихме от Стяуа,окей!Не играхме добре,окей!Случват се такива работи във футбола,трябва да разберете!Временен спад в играта на отбора,който може да се окаже и по-дълъг ако се създава напрежение!
Малоумната медия вече атакува ЦСКА и тези атаки трябва да ясни на Милен и отбора още преди да стане някоя издънка!Но,драги фенове на ЦСКА!Не създавайте и Вие напрежение,защото тогава вече може да стане по-страшно!Равносметката е следната:
3-0-0 в А група и 0-1-1 от отбор,който вече осми пореден път се класира в Европа!Имат си респект и спокойствие играчите на Стяуа,каквито ние НЯМАХМЕ!ЗАЩОТО има още да се учим!НО това НЕ ни прави слаби в никакъв случай!В Европа трябва да имаш ПСИХИКА!Милен го каза след мача:ние това го нямахме!
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”