Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Мнениеот ros » 26 юни 2011 22:24

Tony_CSKA написа:
ros написа:Да, Спас не стана шампион с ЦСКА, Бербатов също.... Ако това е цената да имаме големи, много големи футболисти, аз съм съгласен точно той да не е шампион на страната, а на Португалия да речем. Дадох ти пример за това, че ЦСКА ще стане шампион дори и без Делев рано или късно. И няма гаранция, че догодина ще е по-силна от тази за Делев и че цената му ще скочи. И аз искам червените да са първи още следващия шампионат, но нямаме право да го искаме за сметка на някой друг. Все пак футболистите не са каторжници и за тях в повечето случаи това е просто работа. За Делев това не е така и той го доказа с отказа си да играе в Русия, но наистина има оферти, на които веки трябва да се радва.

Футболистите не са каторжници. Спас Делев не е затворен в килия. Подписал е договор според, който определено време трябва да играе за ЦСКА. Подписал е този договор съвсем съзнателно и доброволно, така че нека го изпълнява и помогне на отбора да постигне сериозни успехи. След това вече можем да кажем, че момчето си е свършило работата, за която сме го взели преди 2 години и спокойно може да отива и да се развива в чужбина. Едва ли някой ще се съгласи с мен, но и да беше останал още половин-един сезон повече при нас Бербатов пак щеше да си стане същият футболист от световна класа. Противно на повечето мнения в ЦСКА футболистите се развиват доста добре, отколкото след преминаването си в други отбори.

Ако Бербатов беше останал още половин сезон, самолета за Леверкузен можеше и да не кацне на летище София. Понякога с навременна крачка неусетно разбираш че си направил цяла обиколка повече, ако ме разбираш ;) . Изпуснеш ли си шанса, а ако преговорите са реални, то това е шанс, после и да го чакаш и да го търсиш то той просто може и да не те споходи.
И още нещо, когато отстранихме Динамо с футболисти които се виждаха за първи път на едно място, не сме имали сработен отбор.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Мнениеот ceckonashia » 26 юни 2011 22:28

forumx3 написа:Дано , такива трансфери трябва да се правят а не да си даваме футболистите в Турция и Кипър.... дано му потръгне ако наистина го купят ! :)

+1

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юни 2011 22:29

ros написа:
Tony_CSKA написа:
ros написа:Да, Спас не стана шампион с ЦСКА, Бербатов също.... Ако това е цената да имаме големи, много големи футболисти, аз съм съгласен точно той да не е шампион на страната, а на Португалия да речем. Дадох ти пример за това, че ЦСКА ще стане шампион дори и без Делев рано или късно. И няма гаранция, че догодина ще е по-силна от тази за Делев и че цената му ще скочи. И аз искам червените да са първи още следващия шампионат, но нямаме право да го искаме за сметка на някой друг. Все пак футболистите не са каторжници и за тях в повечето случаи това е просто работа. За Делев това не е така и той го доказа с отказа си да играе в Русия, но наистина има оферти, на които веки трябва да се радва.

Футболистите не са каторжници. Спас Делев не е затворен в килия. Подписал е договор според, който определено време трябва да играе за ЦСКА. Подписал е този договор съвсем съзнателно и доброволно, така че нека го изпълнява и помогне на отбора да постигне сериозни успехи. След това вече можем да кажем, че момчето си е свършило работата, за която сме го взели преди 2 години и спокойно може да отива и да се развива в чужбина. Едва ли някой ще се съгласи с мен, но и да беше останал още половин-един сезон повече при нас Бербатов пак щеше да си стане същият футболист от световна класа. Противно на повечето мнения в ЦСКА футболистите се развиват доста добре, отколкото след преминаването си в други отбори.

Ако Бербатов беше останал още половин сезон, самолета за Леверкузен можеше и да не кацне на летище София. Понякога с навременна крачка неустно разбираш че си направил цяла обиколка повече, ако ме разбираш ;) . Изпуснеш ли си шанса, а ако преговорите са реални, то това е шанс, после и да го чакаш и да го търсиш то той просто може и да не те споходи.
И още нещо, когато отстранихме Динамо с футболисти които се виждаха за първи път на едно място, не сме имали сработен отбор.

За такива футболисти не каца само един самолет. Спокойно щеше да кацне самолет от друго не по-лошо място, а и дано не продадат Делев сега и ще видиш, че ще кацне и по-лъскав самолет за него. Не винаги първата по-добра възможност е най-добрата.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 юни 2011 22:32

Радуканов е много добър дори блестящ мениджър,защото умее белстящо да разчете дребните детайли в играта,а също така, наложи модела на контра атаката,като основно оръжие в играта на ЦСКА и това тотално преобрази тима!
По мое мнение ЦСКА игра най-добрият футбол през пролетния дял в А група,благодарение и на внедряването на млади и перспективни играчи,които успяха да оправдаят доверието на треньора!

ПС:Победата над Левски с 1-3,беше може би най-добрата "мениджърска" лекция в България за последните 10 години!
Просто толкова добър мач изиграха Цска,брилиянтен,както от тактическо ,така и от психологическо естество!
Радуканов,с една дума затвори устата на Батков,ама по начин , по който никои не е очаквал-с финес!

пс:Радуканов е след Моу и Боаш -Специалния III ;) -Определено го очаква добро бъдеще!

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 26 юни 2011 22:33

ros написа:
Tony_CSKA написа:

Ако Бербатов беше останал още половин сезон, самолета за Леверкузен можеше и да не кацне на летище София. Понякога с навременна крачка неусетно разбираш че си направил цяла обиколка повече, ако ме разбираш ;) . Изпуснеш ли си шанса, а ако преговорите са реални, то това е шанс, после и да го чакаш и да го търсиш то той просто може и да не те споходи.

Самолетът за Бербатов беше кацнал много преди последният му мач с ЦСКА.За него се знаеше, че след този сезон отива в Леверкузен и всякакви спекулации, започващи с Ако са излишни!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юни 2011 22:37

Първата бе Сибирската и за радос Делев не я прие... Не мога да повярвам, че водим спор с теб Спортинг или Порто достатъчно добри отбори ли са за български футболисти. За да има сделка има подписи от три страни, така че ще е ясно че и клубовете и играча ще са доволни. Дано се случи, нямаме право да искаме нещо, което хората от които зависи нашето желание не го искат
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юни 2011 22:43

ros написа:Първата бе Сибирската и за радос Делев не я прие... Не мога да повярвам, че водим спор с теб Спортинг или Порто достатъчно добри отбори ли са за български футболисти. За да има сделка има подписи от три страни, така че ще е ясно че и клубовете и играча ще са доволни. Дано се случи, нямаме право да искаме нещо, което хората от които зависи нашето желание не го искат

Всичко е супер, само дето ние пак ще си късаме нервите и ще се чудим, защо нищо не постигаме... Но не се чуди, ако продадат Делев.

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 26 юни 2011 22:45

Tony_CSKA написа:
Phoenix^ написа:
Tony_CSKA написа:
Би ли споделил имената на книжните тигри, с които разполагаме в момента и са по-добри от Делев, защото ми стана много интересно? :roll:

Зику, Мораеш, Костов също е добър вариант.

Да! И аз съм много доволен, че в отбора има и други класни футболисти, но защо всички изброени по-горе не играят заедно с Делев или в момент (дано не се налага) на слаба форма или контузия на някой от тях другият да го замени? Чували ли сте за конкуренция някога? И това, че тя ражда качество?

П.С. Полседните 2 пъти, когато играхме на прилично (не блестящо) ниво бяха при Любо, когато купи Делев и 4-мата от Сливен и сега при Радуканов. И при двата случая не продадохме ключови футболисти. Преди да дойде Андоне продадохме Иван Стоянов и Иван Иванов, преди началото на предишния сезон продадохме Гранден и видяхте резултата.

Тони, не си струва труда.В България успешен трансфер е, ако си продадеш добрите футболисти.. независимо от цената за отбора.Не чете ли , че продажбата на Иса се възприема като нов трансфер..така ще се приема и тази на Делев.
Ако сега, на прима виста някой трябва да каже какво означава трансфер... мислиш ли, че дори от екипа на ГОНГ ще могат да ти отговорят?!..
След справка с гугъл ще го бъде, но Без него... :mrgreen:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юни 2011 22:52

Дърво без корен написа:
Tony_CSKA написа:
Phoenix^ написа:Зику, Мораеш, Костов също е добър вариант.

Да! И аз съм много доволен, че в отбора има и други класни футболисти, но защо всички изброени по-горе не играят заедно с Делев или в момент (дано не се налага) на слаба форма или контузия на някой от тях другият да го замени? Чували ли сте за конкуренция някога? И това, че тя ражда качество?

П.С. Полседните 2 пъти, когато играхме на прилично (не блестящо) ниво бяха при Любо, когато купи Делев и 4-мата от Сливен и сега при Радуканов. И при двата случая не продадохме ключови футболисти. Преди да дойде Андоне продадохме Иван Стоянов и Иван Иванов, преди началото на предишния сезон продадохме Гранден и видяхте резултата.

Тони, не си струва труда.В България успешен трансфер е, ако си продадеш добрите футболисти.. независимо от цената за отбора.Не чете ли , че продажбата на Иса се възприема като нов трансфер..така ще се приема и тази на Делев.
Ако сега, на прима виста някой трябва да каже какво означава трансфер... мислиш ли, че дори от екипа на ГОНГ ще могат да ти отговорят?!..
След справка с гугъл ще го бъде, но Без него... :mrgreen:

Много си прав! Ние сме единствената държава, в която за трансфер на даден играч в по-силен отбор дават трофея на Шампионската Лига. Те сигурно в Леверкузен са мега тъпи, за да не искат да пускат Видал в Байерн? :roll:

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 26 юни 2011 23:04

И на мен ще ми е много криво ако продадат Делев.
Но по въпроса със шансовете - ами представете си, че държите едни два милиона евро. Може да играете всичко или нищо - слагате ги и може да спечелите 10, но може да ги загубите всичко. Въпроса е Титаните играчи ли са или не са. Ако са - ще играят за 4, 6, 10. Но по всяка вероятност не са. За съжаление не са като арабските шейхове, на които не им дреме за кинтите и могат да наливат до безкрай в отбора. За Титаните този отбор е и бизнес. И за съжаление се налага да продават. В този ред на мисли ако ще продават Делев, нека да е в Спортинг или Порто, а не Волга, Молга, Касъмпаша и тинтири-минтири.

ПП: Остава да се надяваме Делев да отреже и португалците :) .

Върни се в “ЦСКА”