Челси - Манчестър Юнайтед 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 01 мар 2011 21:46

Челси
29
35%
Манчестър Юнайтед
41
50%
равен
12
15%

Общо гласове: 82

Awakening
Контакти:

Re: Челси - Манчестър Юнайтед 01.03.2011

Мнениеот Awakening » 02 мар 2011 00:28

Btovfan80 написа:
drogooo написа:От кога 4тите са Шампиони бе Калитко???? :mrgreen:

То не се знае, дали ще останат 4-ти до края на сезона!?

Прав си, че не се знае дали ще са 4-ти, защото по-вероятно е да са по-напред. Остава още 1/3 сезон, не бих бил много спокоен на твое място.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 02 мар 2011 00:30

Както казах - злобейте, докато феновете на истинския отбор-победител празнуват. :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 мар 2011 00:33

Awakening написа:
Btovfan80 написа:
drogooo написа:От кога 4тите са Шампиони бе Калитко???? :mrgreen:

То не се знае, дали ще останат 4-ти до края на сезона!?

Прав си, че не се знае дали ще са 4-ти, защото по-вероятно е да са по-напред. Остава още 1/3 сезон, не бих бил много спокоен на твое място.

Наистина ли вярваш, че Челси могат да стопят 12т. разлика?Това няма как да се случи даже и да сме в началото на сезона.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 мар 2011 01:06

Siegfried написа:Прехвалените червени дяволи бяха тотално смазани и надиграни от откровенно по-великия отбор!!!

:lol: Челси по-велик от Юнайтед :lol: :lol: :lol: :lol: хахаххахаххахахахаххахаа
В какво е по-велик ? В това,че няма спечелена ШЛ и с по-малко шампионски титли :lol: :lol: :lol: По-тъпо нещо не бях чел :lol:

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 02 мар 2011 01:35

Фен съм на Юнайтед, но отбора играе безобразно слабо от доста време насам и изобщо не знам какво прави на първо място и как печели мачове. Всъщност за второто имам някакво обяснение, разчита се на некъв индивидуален проблясък на Бербо, Нани или Руни. За последния пък да не говорим че се изнервям... Играта на Юнайтед е меко казано "дърварска".Никакви идеи, никаква креативност, никакав следа от логика и мисъл в градивен план, а и от скоро в защита. Грешни пасове, лош дрибъл и контрол, гарниран с изритани топки в предни позиции и .. квото сабя покаже. Тотална мъка за гледане се превръща всеки един мач на отбора, особено ако си му фен. Така шампион не се става. Нямаме никаква халфова линия, а от нея почва всичко градивно, изгубиш ли центъра на терена, губиш и мача, освен ако нямаш късмет или някой гениален футболист в предни позиции който от 1 положение да вкарва 2 гола. Лошото е че късмета свърши.. ами сега :x SAF, ами сега какво ще правим ? Играта на отбора затъва и затъва със всеки изминал мач, и не виждам и искрица надежда това да се промени някак.
Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 мар 2011 01:51

AntrAcsA написа:Фен съм на Юнайтед, но отбора играе безобразно слабо от доста време насам и изобщо не знам какво прави на първо място и как печели мачове. Всъщност за второто имам някакво обяснение, разчита се на некъв индивидуален проблясък на Бербо, Нани или Руни. За последния пък да не говорим че се изнервям... Играта на Юнайтед е меко казано "дърварска".Никакви идеи, никаква креативност, никакав следа от логика и мисъл в градивен план, а и от скоро в защита. Грешни пасове, лош дрибъл и контрол, гарниран с изритани топки в предни позиции и .. квото сабя покаже. Тотална мъка за гледане се превръща всеки един мач на отбора, особено ако си му фен. Така шампион не се става. Нямаме никаква халфова линия, а от нея почва всичко градивно, изгубиш ли центъра на терена, губиш и мача, освен ако нямаш късмет или някой гениален футболист в предни позиции който от 1 положение да вкарва 2 гола. Лошото е че късмета свърши.. ами сега :x SAF, ами сега какво ще правим ? Играта на отбора затъва и затъва със всеки изминал мач, и не виждам и искрица надежда това да се промени някак.

Много черноглед бе човек.... Подкрепяйте си отбора и в добри и в лоши времена.... Аз лично също съм очуден от слабата форма на МЮ и мястото им в челото,но според мен отговора се крие в мегадългогодишния опит на САФ и още по-слабата форма на другите претенденти ;)
А и не можеш да подценяваш както ги наричаш ти ''проблясъците'' на Бербо,Рууни и Нани,защото явно в другите отбори липсват ;)
Без лоши чувства към феновете на МЮ- пожелавам ви успех по пътя към 19-тата и победа срещу Пуул,защото са ми доста антипатични... Дай Боже другия сезон да наблюдаваме доста по-силни и МЮ и Челси ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2011 05:50

rugby_man написа:Противен ми е на Челси мениджера , за това 1:5

СУПЕР :!: САМО ТАКИВА ПРОГНОЗИ ДА ДАВАШ
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 мар 2011 07:33

Btovfan80 написа:А такава измислена дузпа никога не съм виждал :shock: :shock: :shock: :shock:

Виж дузпата на Бербо срещу Пуул :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 02 мар 2011 08:18

AntrAcsA написа:.... Играта на Юнайтед е меко казано "дърварска".Никакви идеи, никаква креативност, никакав следа от логика и мисъл в градивен план, а и от скоро в защита. Грешни пасове, лош дрибъл и контрол, гарниран с изритани топки в предни позиции и .. квото сабя покаже. Тотална мъка за гледане се превръща всеки един мач на отбора, особено ако си му фен. Така шампион не се става. Нямаме никаква халфова линия, а от нея почва всичко градивно, изгубиш ли центъра на терена, губиш и мача, освен ако нямаш късмет или някой гениален футболист в предни позиции който от 1 положение да вкарва 2 гола. Лошото е че късмета свърши.. ами сега :x SAF, ами сега какво ще правим ? Играта на отбора затъва и затъва със всеки изминал мач, и не виждам и искрица надежда това да се промени някак.

Абе пич,
Къде и кой мач гледа бре - 1во полувреме имат нат 20 пресечени паса халфовата линия,пълно притежание на топката и доминиране в средата берз последните 5 мин. в който домакина се вдигна на щурм да гони изравняване.
Атаките ни бяха супер добре подредени и бързо се групираха при изнасяне,същото при защита.Челси имат един удар на Малуда и измисления фал с/у момче/момиче.От ляво Нани и Евра им направиха на двоен поне 10 атаки една след друга с извеждане в наказателното и Иванович само залягане покрай тях в случеите в който не можеше да ги свали.
1-во полувреме ги бихме в средата .
Второто сините почнаха агресивно с цената на нарушения,за техен късмет някой не наказани( два пъти гонене на Луис не случайно и Анчелоти го извади от благодарност че още не е изгонен)
Късмет или съдия-спорна или не даде им дузпа (със същия аршин можеше да даде и за Руни при настъпване отзад но даде авантаж) .Изгони Видич а три пъти подред Дрогаб прави нарушения в атака.Спести мн нарушения с/у Нани и Евра при контрите от ляво и естествено второто бе полувреме за Челси.Ама тва е футбол и се случва.
Ама да излезеш и да ми разправяш колко сме трагични,само изритани топки напред(виж моля ти се само колко гола са вкарани с извеждащи подаваниш тоя сезон и тогава заключения)кви дърводелци,САФ 'кво ше правил.Верно не сме БарЦелона :) ама Луиз вън и други песни щяхте да пеете -САФ велик,уау как ги пресирахме.
Верно има резон малко да се критикува подредбата след 65та минути щото Гигс и Берба не разнообразиха играта нио за секунда.
Тия неща да ми ги разправя некой болен "rent boys" припикаващ покрай снимки на испанското момче/момиче (стисках палци да играе титуляр свърши толкова добра работа в мача... за юнайтед) или ония дето Краля (все още не могат ми обяснят къв крал е ./..ние на САФ тогава требва незнам как да му викаме ) ги бил съживил и нещеш ли последния ги изцентрофугира.Ама фен на Юнайтед!!???!!!
И да земат да спрат да ми мрънкат тука некви псевдо феноря съдишта подпирал щото се вижда че и ни режат
Важни мачове САФ играе с един от пред - е ви на от 5 мача гости,шампионска лига Юнайтед играят 4-3-3

We'll Keep The Red Flag Flying High,
Cos' Man Utd will never die..
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 02 мар 2011 09:23

На САФ трябва да му викаме "изкуфял дъртак"! Ще ме прощаваш, ама аз съм фен на Юнайтед от доста годинки и ми е жал за това, което гледам. Е няма такава простотия. 165 мача ще правиш всеки път промени в състава, и точно на важен мач, срещу силен съперник, ще пуснеш същия състав от преди 3 дни... Оставяш голмайстора на висшата лига на пейката, при положение, че Рууни очевадно още не е във форма. За три години САФ не видя ли, че Бербатов не е човека за последните 20 минути? Аз не знам да е влизал в последните 20 минути и да е решавал мач. Продължавам да се учудвам, как уж опитен треньор, при супер безидейна халфова линия вади един нападател и вкарва друг. Мястото на Бербатов беше титуляр, при първоначалната им концентрация и доброто темпо, което наложиха, убеден съм - резултата щеше да е друг. Как да ти разнообразят играта Гигс и Берба като няма кой да изнесе топката?
Сега, че съдията си имаше своето влияние - имаше го. Но и Челси търсеше повече гола. Натиска, който оказаха щеше да даде резултат и да нямаше дузпа.
Има нещо криво в този треньорски щаб. Не знам САФ сам ли взема решения или слуша някой друг, но нещо в последните години куца. Нямаме халфове. Тези, които играят в момента са на приливи и отливи. И 50 нападателя да вземе, все тая. Връзката между защита и нападение я няма в много мачове. И като се сетя какво ни чака в Шампионска лига... сега и скъсената разлика в шампионата. И като се сетя за глупостите на дъвката миналата и по-миналата година, загубения финал на ШЛ, полуфинал, титла във ВЛ... Мъкааааа! Колеги, свалете си розовите очила и гледайте реално.

Върни се в “Манчестър Ю”