ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SANSIRO7
Контакти:

Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Мнениеот SANSIRO7 » 28 яну 2011 10:34

msm написа:
SANSIRO7 написа:Чета им на тези симпатяги, фенчетата на ЦСКА мненията и не мога да разбера те фенове на ЦСКА ли са или на отделни футболисти /Бербатов примерно/.Какво ви грее колко е вкарал за Манчестър /това да ги грее феновете на Манчестър/. Та нали вие всички вкупом го псувахте докато играеше за вас. Аз като фен на Левски не съм искал да продаваме нито един един от играчите, които са ме кефили. И какво ме грее, че Христов примерно е вкарал на Оливър Кан като не го е направил с екипа на Левски.
В този ред на мисли, Левски в последните 20 години /вярно не толко често колкото ме се иска/ направи няколко запомнящи се неща в Европа. Какво направиха създадените от ЦСКА звезди с червения екип- 0.

Ами примера е доста прост! Просто, ние имаме с кой да с е гордеем. И колкото и хипотетично да звучи, представи си ако тези футболисти продължаваха да играят в ЦСКА , какъв отбор можеше да имаме. Фактът, че в последните 20 ( по-скоро, преди 5-6 години) имахте някакви успехи в Европа се дължи и най-вече на това , че нямахте солиден трансфер и задържахте отбора в един и същи състав. Но всички знаем, какво се случи след "приказката", когато отбора се разпродаде (както отбора, така и продадените "звезди")!? И в тоя ред на мисли, ще кажа, че в последните 20 години ( въпреки кризите, взимането на лиценза, осакатявнето ни от страна на бази, супер голямото текучество , както на президенти, треньори и футболисти), минали през марката ЦСКА футболисти продължават да правят фурор в Европа. Ами радваме и се! Първо , че са българи и второ, че са вкусили от "армейската школовка". А относно сравненията, аз лично съм противник на подобни такива, но все пак това са двата най-титулувани отбора в България и е нормално да си сверяваме "часовниците".

Абе приятел няма такова нещо като представи си, че ако: /ако баба ми беше мъжка..../ми ти си представи, че нацистка Германия печели войната, къде тогава сега щеше да е ЦСКА? Не ми казвай, че повече те радва Бербатов от колкото ЦСКА на четвърт финал в някой европейски турнир.
Последна промяна от SANSIRO7 на 28 яну 2011 10:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 яну 2011 10:35

И двата отбора имат своите звезди НО и двата отбора са крали с пълни шепи от другите отбори години наред под партийна диктовка и с неина помощ!
Спрете да се дъвчете с миналото и започнете да мислите как да вдигнем нивото на футбола ни ! Всичко друго са празни приказки на деца който си нямат друга работа!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 яну 2011 10:37

child in time написа:И двата отбора имат своите звезди НО и двата отбора са крали с пълни шепи от другите отбори години наред под партийна диктовка и с неина помощ!
Спрете да се дъвчете с миналото и започнете да мислите как да вдигнем нивото на футбола ни ! Всичко друго са празни приказки на деца който си нямат друга работа!

+2 ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 яну 2011 10:38

Adrian Monk написа:
NWO написа:Момци, наистина ли лефскиньо и цецка са смисъла на живота ви, че влизате в такъв спор? Кой е по-велик.... Има ли знчение след като и 2та отбора са познати в Европа предимно с изцепки. То не бяха казански афери, то не бяха дългове към целия свят, и т.н. и т.н. . От 2те страни се надпреварват кой да сътвори по-голяма тъпотия и кой е по-некадърен. Замислете се малко и се поуспокойте. Приказва се тука за институции... левски бил институция, цска бил институция. сигурно е така, това е ОЧЕВИДНО от отношението на собственици, треньори, директори и т.н. , 98% са безмозъчни пионки погалени от съдбата, хайде стига :)

Относно ПФК Левски, наистина не смятам че е уместно спортен клуб да носи името на национален герой. В нормалните бели държави това е явление непонзато. Помислете преди да псуйте :)

Колега, взимай си редовно лекарствата. Явно страдаш от сериозни комплекси. :lol: А това, дали футболни клубове като "Левски" и "Ботев" трябва да носят имена на национални герои, просто не е твоя работа и не си ти този, който може да прецени това. Тези клубове са създадени от достойни българи още преди да е бил роден дядо ти, така че просто .... замълчи! :evil:
П.П. Относно тъпия пример за белите държави: Това, че понятието "кралица на САЩ" би прозвучало смешно на американците, значи ли че автоматично гражданите на Великобритания трябва да детронират монархията, съществуваща от векове там?! ;)

А кой може да прецени това бе вие ли? :lol:
Казвате че ние сме нагли а я се погледнете вие какви сте....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 яну 2011 10:47

SANSIRO7 написа:Абе приятел няма такова нещо като представи си, че ако: /ако баба ми беше мъжка..../ми ти си представи, че нацистка Германия печели войната, къде тогава сега щеше да е ЦСКА? Не ми казвай, че повече те радва Бербатоw от колкото ЦСКА на четвърт финал в някой европейски турнир.

Явно на някой трябва повече да се обяснява. Примера го дадох за да разберете, защо Левски все пак успя да пробие в Европа . Точно заради факта, че задържа отбора си и няколко години, и играеше с почти еднин и същ състав. Но, я ми кажи сега кой от толкова големите "звезди" на Левски от времето на "Шампионска лига" или 1/4 финала на УЕФА е "звзда" в силен европейски отбор?
П.П. Да, Бербатов ме радва много, както и Ст.Петров, както и М.Петров (когато е във форма) - просто има на кого да се радвам. Хайде вие се порадвайте на Топчо, Мечо или някой друг от "шампионската ви приказка".

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 яну 2011 10:50

"Явно на някой трябва повече да се обяснява"-Не ме интересуват Топчо и Мечо щом не играят за Левски :)

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 28 яну 2011 10:53

msm написа:Явно на някой трябва повече да се обяснява. Примера го дадох за да разберете, защо Левски все пак успя да пробие в Европа . Точно заради факта, че задържа отбора си и няколко години, и играеше с почти еднин и същ състав. Но, я ми кажи сега кой от толкова големите "звезди" на Левски от времето на "Шампионска лига" или 1/4 финала на УЕФА е "звзда" в силен европейски отбор?
П.П. Да, Бербатов ме радва много, както и Ст.Петров, както и М.Петров (когато е във форма) - просто има на кого да се радвам. Хайде вие се порадвайте на Топчо, Мечо или някой друг от "шампионската ви приказка".

Ами ние се радваме , само , че се радваме на Гара , Грийн , Жо , Гаджев . Вие защо не се радвате на Коста Янев , Платини , на Шеридан :roll:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 яну 2011 10:56

SANSIRO7 написа:"Явно на някой трябва повече да се обяснява"-Не ме интересуват Топчо и Мечо щом не играят за Левски :)

Ами аз на това му викам "тесногръдие"! Значи като успяха да влязат в лигата и да стигнат 1/4 финала, бяха идолите на Левски, а след това кучета ги яли. Не приятел, не те интересуват, защото вече не са нищо особенно, без каквито и успехи. Нормално е да не можеш да им се порадваш.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 яну 2011 10:59

kokic1986 написа:Ами ние се радваме , само , че се радваме на Гара , Грийн , Жо , Гаджев . Вие защо не се радвате на Коста Янев , Платини , на Шеридан :roll:

Как разбра , че не се радваме? Темата е за излезли футболисти, а не играещи в момента. За тях ще говорим , като свърши първенството!!!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 яну 2011 11:02

msm написа:
SANSIRO7 написа:"Явно на някой трябва повече да се обяснява"-Не ме интересуват Топчо и Мечо щом не играят за Левски :)

Ами аз на това му викам "тесногръдие"! Значи като успяха да влязат в лигата и да стигнат 1/4 финала, бяха идолите на Левски, а след това кучета ги яли. Не приятел, не те интересуват, защото вече не са нищо особенно, без каквито и успехи. Нормално е да не можеш да им се порадваш.

Добре в интерес на спора, примерно си фен на Аякс, е ти ако трябва да се радваш на всички продадени футболисти ще се побъкаш от радост. Идват следващите и им се радваш или не, това е.Пък Бербато си го харесвай колкото си искаш ама по каква логика го свързваш с ЦСКА не знам. А тоя под мен даже няма да го коментирам голко е П.... :)
Последна промяна от SANSIRO7 на 28 яну 2011 11:09, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”