blue,lagoon написа:Dust написа:blue,lagoon написа: А за това 4е Лове4 бойкотира отбора на мутрите и си пла4е за Кърпа4ев и Осъм?
Хем не съм от Ловеч, хем не съм фен на нито един БГ отбор, но това, че в Ловеч плачели беше най-краткият виц който съм чел.
Последно в Ловеч за кой плачат за Кърпачев или за Осъм?
Я дай да прочета някъде това което твърдиш, че от както следя съвестно футбола в България, а това е някъде от 1988 година, такъв момента още не съм срещал.red__army написа:...нахален съм ама не мога да разбера за кakво всички "Чичко паричковци" гледат да са набутани във футбола.....
Ако не са тези чичко паричковци, то футбол в България НЯМА да има.
Най-голямото доказателство,ако не си се разхождал покрай покрития мост понже изобщо не си ходил в Лове4 е факта с посещаемостта на ма4овете на отбора. Доказателство е и факта за кюфтетата и кебап4етата. За мангалския оркестър да не говорим.А ина4е никой не пла4е и за Торпедо Русе! Просто защото във форума няма тяхна страница. Всъщност скоро имаше тема във форум Литекс в която фенове на истинския футбол в Лове4 се разграни4аваха от Литекс. Както между другото е и в Бургас! Ама щом не си фен на Бг футбола няма откъде да ги знаеш и разбереш тези неща. Може да знаеш пове4ко за Ред Бул Залцбург.
Братле ако не е Гришата, футбол на високо ниво в Ловеч нямаше да има, това в факт! Имам доста приятели от Лочеч, тъй като съм учил там 5 години, и непознавам нито един който да иска Литекс да бъде закрит за сметка на ФК Осъм или който и да е друг отбор... Това че си чул някой да се прави на интересен някаде, това не означава че всички в Ловеч за срещу Литекс... А колкото до малкото публика... ами то в София публиката е минимална, апък какво остава за малък град като Ловеч, при положение че голяма част от младите фенове са извъх града...