Левски върви все по- надолу
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски върви все по- надолу
Не виждам да вървим надолу,имаме отлични футболисти,които ще се доказват тепърва!Миналата година вече бяхме отпаднали от ЛЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ,МНОГО ПО-НАЗАД В КЛАСИРАНЕТО!!!Вчера бяхме без 3-4 титуляри и не се изложихме,можем да сме шампиони,вярвам ,че ще станем,имаме шанс да прескочим групата в ЛЕ...Ясен спечели следните важни мачове-с Панчарево,Калмар,АИК,Локо София,Гент...мисля,че не е малко и ИСТИНСКИТЕ левскари трябва да сме доволни,а от хленчовци нужда нямаме!САМО ЛЕВСКИ!!!
ЕДВА ЛИ ИМА ОТБОР В БЪЛГАРИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЛИШИ ОТ НАЙ ДОБРИТЕ СИ НАПАДАТЕЛ И ХАЛФОВЕ И ТОВА ДА НЕ СЕ ОТРАЗИ НА ИГРАТА.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И ВРАТАРИТЕ СЕ РЕДУВАТ ПОСТОЯННО.ВЪПРЕКИ ТОВА В НЕДЕЛЯ ИГРАЧИТЕ СЕ ПОСТАРАХА.ЛИПСАТА НА ИГРОВО ВРЕМЕ ДОНЯКЪДЕ НАЛИВА БЕТОН В КРАКАТА НА АКАЛСКИ, И ПРИ ГОЛА НА ЛИЛ И ПЪРВИЯ НА СЛАВИЯ АКАЛСКИ МОЖЕШЕ ДА СЕ НАМЕСИ ПО УДАЧНО. НЯМА СПАД В ИГРАТА НА ОТБОРА И ТОВА ЯСНО СЕ ВИДЯ В МАЧА С ЛИЛ.В БЪЛГАРИЯ ФЕНОВЕТЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НЕ Е СТРАШНО ОТБОРА ДА ГУБИ СТРАШНОТО Е КОГАТО СТАНЕ ТЕНДЕНЦИЯ.ПОГЛЕДНЕТЕ КАК ИГРАЯТ ОТБОРИТЕ В ЕВРОПА КОЙ НЯМА ЗАГУБИ?ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ТРЯБВА НИЕ КАТО ФЕНОВЕ ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА НА 100% А НЕ САМО ДА ПЛЮЕМ ПО ФОРУМИТЕ
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 08 ное 2010 20:48, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
- messi7
- Контакти:
Keanu^Reeves е направил великолепен анализ на случващото се в българския футбол през последните години и за великите" треньори Любо и Ясен, защо отборите им тръгват много добре и после се провалят. Евалата, човек.
Значи това си зависи много от подготовката. В Англия примерно като няма зимна пауза по съвсем друг начин се прави подготвка и т.н та да може даден отбор да спечели максимално точки и да е в най-добра форма от декември нататък. Поне при грандовете е така. Затова трябва нашите треньори да ходят на стажове в Италия, Германя, Испания и т.н. че да се ограмотят малко.
Мъри Стоилов мисля че ходи на стаж и затова е далеч пред останалите български "специалисти".
Ясен Петров дано си вземе поуките, защото си личи че е интелигентен човек, а не някакъв селяк. Все пак трябва да му се даде шанс.
Значи това си зависи много от подготовката. В Англия примерно като няма зимна пауза по съвсем друг начин се прави подготвка и т.н та да може даден отбор да спечели максимално точки и да е в най-добра форма от декември нататък. Поне при грандовете е така. Затова трябва нашите треньори да ходят на стажове в Италия, Германя, Испания и т.н. че да се ограмотят малко.

Ясен Петров дано си вземе поуките, защото си личи че е интелигентен човек, а не някакъв селяк. Все пак трябва да му се даде шанс.

Последна промяна от messi7 на 08 ное 2010 19:25, променено общо 1 път.

OBI4AM LEVSKI написа:Не виждам да вървим надолу,имаме отлични футболисти,които ще се доказват тепърва!Миналата година вече бяхме отпаднали от ЛЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ,МНОГО ПО-НАЗАД В КЛАСИРАНЕТО!!!Вчера бяхме без 3-4 титуляри и не се изложихме,можем да сме шампиони,вярвам ,че ще станем,имаме шанс да прескочим групата в ЛЕ...Ясен спечели следните важни мачове-с Панчарево,Калмар,АИК,Локо София,Гент...мисля,че не е малко и ИСТИНСКИТЕ левскари трябва да сме доволни,а от хленчовци нужда нямаме!САМО ЛЕВСКИ!!!
Ти не виждаш, но се вгледай /вслушай/ в мислещите. Повече от месец потъваме като турска гемия край Шабла и всички като теб Не виждат това.
Бях писал, че армейците ще ни стигнат, но толкова скоро да се получи, не съм и помислял.
Жалко за нЕ лошата селекция. Нашите моми докато не ги шамароса някой /нито Ясен ще го направи, нито Гонзо/, ще берем ядове.
П.П.Две седмици, незнайно защо не можех да вляза във форума, не ме пущаха факторите!!!, незнайно защо. Наложи се да се регистрирам с фалшиви данни, за да мога да си изразявам мнението тук. Знаете ме като "левскар 07"
-
- Контакти:
Последните мачове са много зле, особено в нащо първество.
Ще чакаме, белким Годо дойде. Нали напролет ще мачкаме.
Дотогава, ако не сме Умачкани.
Не си мислете, че не страдам за Левски, че не ми пука как ни дуят шушоните и слаби, и по-слаби отбори. Напротив, тъжно ми е, като гледам как пред очите ни се проваля /пак/ отборът ни. Но какво зависи от мен.
Сигурно сме безнадеждни оптимисти или оптимистични трагици / не по Вишневски/.
Дотогава, ако не сме Умачкани.
Не си мислете, че не страдам за Левски, че не ми пука как ни дуят шушоните и слаби, и по-слаби отбори. Напротив, тъжно ми е, като гледам как пред очите ни се проваля /пак/ отборът ни. Но какво зависи от мен.
Сигурно сме безнадеждни оптимисти или оптимистични трагици / не по Вишневски/.
- Синьо сърце
- Контакти:
Левски не стои добре без Дарко,това е истината!Другите анализи и простотии-някъде другаде!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
Аман от "разбирачи"!ЦСКА ни стигнали!?4 точки ги водим и ще ги водим още.Да бяхме на много повече,но чак такава параноя...не си обяснявам!Какво искате не разбирам,честно!?Да не губим никога от никого...ама няма такъв отбор,не разбирате ли!?Ясен се справя,престанете да наливате масло в огъня,искате чудеса за 3-4 месеца,ама не може,няма как с пестене да станат чудеса,представят се ОТЛИЧНО и Ясен и Гонзо в ТАЗИ ситуация-търсят и намират качествени играчи почти без пари и в Лига Европа лично аз дотук преживях два незабравими мача-Гент,Лил,а защо не и АИК!?ВИЕ НЕ СТЕ МИ ЯСНИ-ТА ТОЗИ ОТБОР Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ,ТРУПА СЕ ОПИТ И ОТ ТРЕНЬОР,И ОТ СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР!ТОВА СА ХОРА,ОБИЧАЩИ РАБОТАТА СИ,ОБИЧАЩИ ЛЕВСКИ!Ето защо мисля,че сме на прав път и ще си подкрепям отбора-вчера на мача в "Овча купел" се видя,че повечето от феновете мислят като мен-те като мен харесват отбора и играта,подкрепят Гонзо и Ясен!НАПРЕД ,ЛЕВСКИ!!!
Всички от месец и кусур ни изтърсват като бръшнян чувал. И да пляскаме с кунки ли. Сори, момко, не струва.
Значи да се разберем едно: през 1998-1999 година, когато всички ни обявяваха за шампион в началото, както се говори и сега, отпаднахме още в началото от Европа. Когато Стоилов стана треньор на отбора през 2004-2005 година, се случи същото и пак не станахме шампион. Не знам защо са толкова недоволни хората от отбора. За първи път от много години въпреки многого гафове в България, въпреки че като цяло представянето ни в шампионата ни е безотговорно, не мога да критикувам всичко и всички, защото представянето ни в Европа за разлика от минали сезони си е направо блестящо. А и вижте миналия сезон нямахме никакъв отбор, ама никакъв. Сега поне имаме много силен титулярен състав, най - силният в България. Но резервите са много слаби. Това е истината, а и Ясен и Гонзо все още се учат да водят отбор като Левски. Ако някой ми каже, че Наско се справяше от раз в Левски, значи малко помни. Плюс това Наско имаше много по - сериозни връзки като ръководител от Гонзо. А това винаги е от значение, за добро или лошо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!