Гент - Левски 01.12.2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.
1:2 за нашите. Дано успеем да вземем 3-те точки, които могат да ни класират напред, стига Лил да загуби от Спортинг и да не успее да се справи с Гент. : )
5 - 0 е мойта прогноза , добър резултат (и сигурен ) за залог .
DmG написа:5 - 0 е мойта прогноза , добър резултат (и сигурен ) за залог .
надценяваш ги Гент прекалено много.
Ами за Гент - Левски!?
Какво ви е менението за мача , защото в групата все още могат да се класират всички?
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
Re: Ами за Гент - Левски!?
Макар и трудно бием.
Re: Ами за Гент - Левски!?
Троен мач, но на всички ще ни се иска да бием. Дано сме късметлии този път. САМО ЛЕВСКИ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Дарко Тасевски ще липсва на терена .
Мисля че Левски ще победи макар и с минимален резултат .
Прогноза : 0:1

Прогноза : 0:1
[center]
[/center]

О, какво въодушевление цари тук
Не че е нещо лошо, ама да бяхте видяли как вашия противник обърна водача в Белгия Генк от 0:1 до 2:1, при това играха от 55-тата минута с човек по-малко....
От това, което видях смело мога да ви кажа, че ако паднете с по-малко от 3 гола разлика на 01.12 в Белгия - трябва сериозно да почерпите...

Не че е нещо лошо, ама да бяхте видяли как вашия противник обърна водача в Белгия Генк от 0:1 до 2:1, при това играха от 55-тата минута с човек по-малко....

От това, което видях смело мога да ви кажа, че ако паднете с по-малко от 3 гола разлика на 01.12 в Белгия - трябва сериозно да почерпите...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Пичове,
гледах го мача Генк (лидери в класирането и домакини) срещу Гент. Току - що свърши.
Гент (нашите съперници) биха с 1:2, като бяха с десет души през голяма част от времето.
Тия от ГенК играят като нас, без разиграване, с далечни центрирания...Накрая всички топки ги обираше оня невероятен вратар Йоргачевич.
За съжаление нашият мач с тях е твърда 1.
Сегашният Гент няма нищо общо с тоя, който бихме (по случайност) в София. В подем са. Играят адски компактно, говеда са, не се уморяват и изобщо...ще си ни бият съвсем рутинно.
Дано не съм прав, но не съм голям оптимист след тоя мач.
САМО ЛЕВСКИ!!!
гледах го мача Генк (лидери в класирането и домакини) срещу Гент. Току - що свърши.
Гент (нашите съперници) биха с 1:2, като бяха с десет души през голяма част от времето.
Тия от ГенК играят като нас, без разиграване, с далечни центрирания...Накрая всички топки ги обираше оня невероятен вратар Йоргачевич.
За съжаление нашият мач с тях е твърда 1.
Сегашният Гент няма нищо общо с тоя, който бихме (по случайност) в София. В подем са. Играят адски компактно, говеда са, не се уморяват и изобщо...ще си ни бият съвсем рутинно.
Дано не съм прав, но не съм голям оптимист след тоя мач.
САМО ЛЕВСКИ!!!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Yasso написа:О, какво въодушевление цари тук![]()
Не че е нещо лошо, ама да бяхте видяли как вашия противник обърна водача в Белгия Генк от 0:1 до 2:1, при това играха от 55-тата минута с човек по-малко....![]()
Да Гент са доста класен отбор,това го знаем още от преди 1-ия мач с тях.И си помни думите,после ако измъкнем нещичко от Белгия да не кажете пак "кои са тия Гент".Щото вие панчаревци го имате тоя навик!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]