vaskonti написа:blue avalanche написа:vaskonti написа:Интересно как ФК Левски "насила" ще завладее клуба на МВР Спартак!Я ни "осветли" по въпроса...Нали не си мислиш,че Левски е бил отборът на МВР преди обединението?Като питам за Септемврийското знаме,нямам предвид някакъв отбор.Чудя се как ли изглежда това "знаме"?Не съм го виждал нито по паради,нито в музеи.За това си мислех,че някой "армеец" ще ни разкаже.Май няма желаещи.Нейсе...
Ами факт е, че Спартак на практика престава да съществува след това "обединение". Факт е и че в момента имате претенции към стадиона на Спартак. Тези ФАКТИ достатъчно осветляващи ли са?
Е да де,ама пак не разбрах как Левски е "прецакал" отбора на властта(МВР) Спартак? Ти пробвал ли си да вземеш нещо от МВР,да видиш как става сега,камо ли тогава?
Какво им пречи да съществуват "СЛЕД разединението"?Пак ли Левски?Колко успехи има Левски "преди обединението" и колко има Спартак?Кой печели повече от "обединението"?И пак не разбрах,какво знаме се развява през септември?
След това "обединение" Спартак на практика престава да съществува под каквато и да е форма. Това колко прецакващо ти изглежда?
Какво им пречи да съществуват след разединението ли? Ами например фактът, че вече ги е нямало 20 години? Или пък че вие имате претенции към тяхната база, та дори и към историята им? Ти въобще опитваш ли се да се замислиш поне мъничко преди да напишеш нещо тук?
Това с успехите какво общо има?
Кой печели повече от това "обединение" ли? Ами да видим. Едните печелят 8 играчи от другите, които веднага стават титуляри в новият отбор, печелят и още един стадион, печелят и шапката на МВР. Другите печелят...ами не се сещам какво печелят, освен това, че клубът им престава да съществува. Страшна печалба!
Грам идея си нямам за какви знамена ме питаш.[/quote]
" Спартак на практика престава да съществува под каквато и да е форма"Обясни,че то е много лесно да се чаткат клавишчетата...Как трябваше да продължи да съществува?
"...та дори и към историята им?..."И коя е тази "велика история на Спартак,която искаме да обсебим?Напомням ти ,че ние не сме ЦСКА.
" Едните печелят 8 играчи от другите, които веднага стават титуляри в новият отбор, печелят и още един стадион, печелят и шапката на МВР. ..."Много играчи на Левски са против "обединението и затова или не ги пускат в игра,или направо ги изгонват(не казвам,че играчите от Спартак са били слаби-това е,за да не почнеш сега да ми обясняваш,че Панов бил от Спартак,че Жечев бил от Спартак-знам ги по-добре от теб)
Не е ли стадиона,дето сега го искаме,за който твърдиш,че сме "спечелили"?Интересно,ако можеш да обясниш...
"... печелят и шапката на МВР. ..."От толкоз много "печалби" направо ми е чудно защо не си стояхме Левски-Спартак,а си върнахме НАШЕТО име?Ако и това обясниш...