Раждането на една легенда

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Раждането на една легенда

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2010 16:45

Аспарух написа:
blue avalanche написа:Какво им пречи да съществуват "СЛЕД разединението"?Пак ли Левски?Колко успехи има Левски "преди обединението"

Ами факт е че Левски прилапва отбора който е носител на купата.
След разединението СК Левски остава на Герена,този клуб се финансира от МВР.

Брейййй ний голям грабеж сме направили,бре!Носител на Купата и два пъти финалист+2 втори места в шампионата.Много сме се ояли!Въйййй...За твое сведение,по това време Левски е 10-кратен шампион и 9-кратен носител на Купата.Ама защо ли ти обяснявам...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2010 09:37

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Интересно как ФК Левски "насила" ще завладее клуба на МВР Спартак!Я ни "осветли" по въпроса...Нали не си мислиш,че Левски е бил отборът на МВР преди обединението?Като питам за Септемврийското знаме,нямам предвид някакъв отбор.Чудя се как ли изглежда това "знаме"?Не съм го виждал нито по паради,нито в музеи.За това си мислех,че някой "армеец" ще ни разкаже.Май няма желаещи.Нейсе...

Ами факт е, че Спартак на практика престава да съществува след това "обединение". Факт е и че в момента имате претенции към стадиона на Спартак. Тези ФАКТИ достатъчно осветляващи ли са?

Е да де,ама пак не разбрах как Левски е "прецакал" отбора на властта(МВР) Спартак? Ти пробвал ли си да вземеш нещо от МВР,да видиш как става сега,камо ли тогава?
Какво им пречи да съществуват "СЛЕД разединението"?Пак ли Левски?Колко успехи има Левски "преди обединението" и колко има Спартак?Кой печели повече от "обединението"?И пак не разбрах,какво знаме се развява през септември?

След това "обединение" Спартак на практика престава да съществува под каквато и да е форма. Това колко прецакващо ти изглежда?
Какво им пречи да съществуват след разединението ли? Ами например фактът, че вече ги е нямало 20 години? Или пък че вие имате претенции към тяхната база, та дори и към историята им? Ти въобще опитваш ли се да се замислиш поне мъничко преди да напишеш нещо тук?
Това с успехите какво общо има?
Кой печели повече от това "обединение" ли? Ами да видим. Едните печелят 8 играчи от другите, които веднага стават титуляри в новият отбор, печелят и още един стадион, печелят и шапката на МВР. Другите печелят...ами не се сещам какво печелят, освен това, че клубът им престава да съществува. Страшна печалба!
Грам идея си нямам за какви знамена ме питаш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2010 10:14

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Интересно как ФК Левски "насила" ще завладее клуба на МВР Спартак!Я ни "осветли" по въпроса...Нали не си мислиш,че Левски е бил отборът на МВР преди обединението?Като питам за Септемврийското знаме,нямам предвид някакъв отбор.Чудя се как ли изглежда това "знаме"?Не съм го виждал нито по паради,нито в музеи.За това си мислех,че някой "армеец" ще ни разкаже.Май няма желаещи.Нейсе...

Ами факт е, че Спартак на практика престава да съществува след това "обединение". Факт е и че в момента имате претенции към стадиона на Спартак. Тези ФАКТИ достатъчно осветляващи ли са?

Е да де,ама пак не разбрах как Левски е "прецакал" отбора на властта(МВР) Спартак? Ти пробвал ли си да вземеш нещо от МВР,да видиш как става сега,камо ли тогава?
Какво им пречи да съществуват "СЛЕД разединението"?Пак ли Левски?Колко успехи има Левски "преди обединението" и колко има Спартак?Кой печели повече от "обединението"?И пак не разбрах,какво знаме се развява през септември?

След това "обединение" Спартак на практика престава да съществува под каквато и да е форма. Това колко прецакващо ти изглежда?
Какво им пречи да съществуват след разединението ли? Ами например фактът, че вече ги е нямало 20 години? Или пък че вие имате претенции към тяхната база, та дори и към историята им? Ти въобще опитваш ли се да се замислиш поне мъничко преди да напишеш нещо тук?
Това с успехите какво общо има?
Кой печели повече от това "обединение" ли? Ами да видим. Едните печелят 8 играчи от другите, които веднага стават титуляри в новият отбор, печелят и още един стадион, печелят и шапката на МВР. Другите печелят...ами не се сещам какво печелят, освен това, че клубът им престава да съществува. Страшна печалба!
Грам идея си нямам за какви знамена ме питаш.[/quote]
" Спартак на практика престава да съществува под каквато и да е форма"
Обясни,че то е много лесно да се чаткат клавишчетата...Как трябваше да продължи да съществува?
"...та дори и към историята им?..."И коя е тази "велика история на Спартак,която искаме да обсебим?Напомням ти ,че ние не сме ЦСКА.
" Едните печелят 8 играчи от другите, които веднага стават титуляри в новият отбор, печелят и още един стадион, печелят и шапката на МВР. ..."
Много играчи на Левски са против "обединението и затова или не ги пускат в игра,или направо ги изгонват(не казвам,че играчите от Спартак са били слаби-това е,за да не почнеш сега да ми обясняваш,че Панов бил от Спартак,че Жечев бил от Спартак-знам ги по-добре от теб)
Не е ли стадиона,дето сега го искаме,за който твърдиш,че сме "спечелили"?Интересно,ако можеш да обясниш...
"... печелят и шапката на МВР. ..."
От толкоз много "печалби" направо ми е чудно защо не си стояхме Левски-Спартак,а си върнахме НАШЕТО име?Ако и това обясниш...

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 12 сеп 2010 11:04

suni написа:
donpacko написа:Само ми обясни кой е тоя отбор "Септември при ЦДВ".Не целя заяждане както и ти сигурно не целиш.

„Септември“ при Централния дом на войската („Септември“ при ЦДВ) е първото име на ПФК ЦСКА. С това име отборът играе през сезоните 1947-1948 и 1948-1949. Треньори на отбора са били Константил Николов-Замората и Крум Милев.

....централен дом на войската , а после централен спортен клуб на армия ...... и как стана така, че станахте официалния клуб на Българската армия ???? САмото име си говори, че сте отбора на властта .
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2010 11:14

blue avalanche написа:Това с успехите какво общо има?
Обясни,че то е много лесно да се чаткат клавишчетата...Как трябваше да продължи да съществува?
"...та дори и към историята им?..."И коя е тази "велика история на Спартак,която искаме да обсебим?Напомням ти ,че ние не сме ЦСКА.
" Едните печелят 8 играчи от другите, които веднага стават титуляри в новият отбор, печелят и още един стадион, печелят и шапката на МВР. ..."
Много играчи на Левски са против "обединението и затова или не ги пускат в игра,или направо ги изгонват(не казвам,че играчите от Спартак са били слаби-това е,за да не почнеш сега да ми обясняваш,че Панов бил от Спартак,че Жечев бил от Спартак-знам ги по-добре от теб)
Не е ли стадиона,дето сега го искаме,за който твърдиш,че сме "спечелили"?Интересно,ако можеш да обясниш...
От толкоз много "печалби" направо ми е чудно защо не си стояхме Левски-Спартак,а си върнахме НАШЕТО име?Ако и това обясниш...

Едва ли има по-глупав въпрос от този "под каква форма трябваше да продължи да съществува Спартак". Ами под формата на отбор, под формата на клуб! И това ли не осъзнаваш?!??!?! След като според теб вие сте губещи, а те печеливши, то кой отбор е съществувал от 1969 до 1989? Левски или Спартак? Очевидно не са и двата! Имате претенции към историята на Спартак след обедиението ви защото или е това или ще трябва да признаеш, че с това обединение на практика сте закрили тоя отбор. Едно от двете си избери, което ти харесва повече.
Ще те помоля да ми спестяваш историите за играчите ви, които не били съгласни с това и онова и затова били наказвани. Представям си колко недоволство е имало... :lol:
Стадиона го искате защото безочието ви е пословично. А сте го спечелили навремето точно толкова, колкото и Герена сега - само проформа. Ама де юре - не.
Защо сте си върнали името няма нищо общо с ФАКТА, че Спартак е асимилиран и затрит като клуб точно от вас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 12 сеп 2010 11:24

Та какво казвате за Спартак, който е бил затрит от "великия" Левски? Прочетете това господа левскари преди да пишете глупости.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BA_%28%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F%29

Колкото го има Септември, който уж ние сме използвали и затрили толкова го има и Спартак. Полека само да не ви се пукнат сините стъкла на очилата.

Ето и от къде ви идват мераците за "Раковски". Ако "Раковски" ви принадлежи значи и "Българска армия" е наш. Интересно ми е какво ще изръсите сега.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2010 14:54

stannn написа:Та какво казвате за Спартак, който е бил затрит от "великия" Левски? Прочетете това господа левскари преди да пишете глупости.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BA_%28%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F%29

Колкото го има Септември, който уж ние сме използвали и затрили толкова го има и Спартак. Полека само да не ви се пукнат сините стъкла на очилата.

Ето и от къде ви идват мераците за "Раковски". Ако "Раковски" ви принадлежи значи и "Българска армия" е наш. Интересно ми е какво ще изръсите сега.

"Спартак (София) е футболно дружество, създадено през 1947 г. на базата на обединението (от 1944) на софийските клубове „Раковски“ (основан 1910) и ФК`13. През 1947 г. към обединеният вече клуб ФК „Раковски“ се присъединяват ФК „Юнак“ и футболните клубове на МВР и клуба се преименува на Спартак. Съществува самостоятелно като ведомствен отбор на МВР до 22 януари 1969 г.""
Ми това прочетох в Уикипедията!Както пеете във вашата агитка:"Койе бил от МВР"?Левски или Спартак?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2010 15:00

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Това с успехите какво общо има?

Едва ли има по-глупав въпрос от този "под каква форма трябваше да продължи да съществува Спартак". Ами под формата на отбор, под формата на клуб! И това ли не осъзнаваш?!??!?! След като според теб вие сте губещи, а те печеливши, то кой отбор е съществувал от 1969 до 1989? Левски или Спартак? Очевидно не са и двата! Имате претенции към историята на Спартак след обедиението ви защото или е това или ще трябва да признаеш, че с това обединение на практика сте закрили тоя отбор. Едно от двете си избери, което ти харесва повече.
Ще те помоля да ми спестяваш историите за играчите ви, които не били съгласни с това и онова и затова били наказвани. Представям си колко недоволство е имало... :lol:
Стадиона го искате защото безочието ви е пословично. А сте го спечелили навремето точно толкова, колкото и Герена сега - само проформа. Ама де юре - не.
Защо сте си върнали името няма нищо общо с ФАКТА, че Спартак е асимилиран и затрит като клуб точно от вас.

""Спартак (София) е футболно дружество, създадено през 1947 г. на базата на обединението (от 1944) на софийските клубове „Раковски“ (основан 1910) и ФК`13. През 1947 г. към обединеният вече клуб ФК „Раковски“ се присъединяват ФК „Юнак“ и футболните клубове на МВР и клуба се преименува на Спартак. Съществува самостоятелно като ведомствен отбор на МВР до 22 януари 1969 г.""
В случай,че не знаеш,от 1969 до 1989 има Левски-Спартак.Капиш?Така,както му чета името-колкото Левски,толкова и Спартак!
като четеш цитата от Уикипедията как ти се струва:ние ли сме ги "присъединили" или те са ни "присъединили"?А това,че след това не са успели да се съживят след това,показва колко са били "силни" преди това.Кой им е виновен?Кое е било по-престижно левскарите да се окичат със името Спартак("великият отбор") или на спартаковци да си сложат емблемата на Левски?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 12 сеп 2010 15:17

А значи като е Левски -Спартак значи те са искали, а като е ЦСКА Септемврийско знаме или Септември при ЦДВ ние насилствено сме им взели клуба. Я върви до огледалото да видиш дали махна синичките очила, че май си ги забравил като си писал коментара.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 15:31

stannn написа:А значи като е Левски -Спартак значи те са искали, а като е ЦСКА Септемврийско знаме или Септември при ЦДВ ние насилствено сме им взели клуба. Я върви до огледалото да видиш дали махна синичките очила, че май си ги забравил като си писал коментара.

Абе те хората си махат очилата ама май се оказва че са с лещи :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”