Жребий групи Лига Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Разпределение на урните за жребия

Мнениеот JackPackage » 27 авг 2010 00:40

за Левски си пожелавам:
АЗ
Стяуа
Лех Познан

на ЦСКА:
Атлетико М (фенщина нищо повече)
Брюж
Лозана

Единствените отбори които искам да избегнем за Ливърпуул, Ман Сити и Ювентус!
Като гледам "късмета" на Левски в жребиите дотук, точно някой от тия 3 ще ни се натресе.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 27 авг 2010 00:40

Дано на Цска се падне Дебрецен.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 27 авг 2010 00:41

редно е Левски да извади късмет тоя път.имам такова усещане.

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 27 авг 2010 00:42

Не знам дали някой гледа Брюж тази вечер, но те са много слаб отбор и определено и Левски, че и ЦСКА може да ги бие даже навън! АЗ също играха слабо от това, което гледах с едно око! Хайде да пращат там Пената, Баждеков, че да имат късмет...можем спокойно да вземем 20-то място с едно добро представяне и няколко победи!

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 27 авг 2010 00:43

Djack_84 написа:редно е Левски да извади късмет тоя път.имам такова усещане.
Не искам да се заяждам, но предните години имахте късмет, тази година също с оглед на потока в който бяхте. Аз имам чувството пък, че ще се паднем със силните от първа и втора и със слаб отбор от 4та :? :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 авг 2010 00:45

batelevski написа:
Не искам да се заяждам, но предните години имахте късмет, тази година също с оглед на потока в който бяхте. Аз имам чувството пък, че ще се паднем със силните от първа и втора и със слаб отбор от 4та :? :lol:

Ние се паднахме с отбора с най-висок коефицент от непоставените в 3ия кръг - Калмар, а ЦСКА с отбори с общ коефицент 3 пъти по-малък от Калмар....
ако това е късмет за нас, за Вас (предполагам си фен на ЦСКА) не знам какво е..... :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 27 авг 2010 00:48

JackPackage написа:
batelevski написа:

Ние се паднахме с отбора с най-висок коефицент от непоставените в 3ия кръг - Калмар, а ЦСКА с отбори с общ коефицент 3 пъти по-малък от Калмар....
ако това е късмет за нас, за Вас (предполагам си фен на ЦСКА) не знам какво е..... :mrgreen:
Говорех, че в потока ви където беше АИК бяха отбори като Трабзонспор и Утрехт, ако не се лъжа, който би тази вечер 4:0 Селтик :) Както и да е, успех утре на жребия..Нали все казваме, че късмета е със силните..е утре ще се види 8-) :lol:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 27 авг 2010 00:48

Всеки иска силни отбори само, че Левски и ЦСКА не са там само заради участието, а за да трупат коефицент за себе си и за България. По-добре по-леки групи с преодолими отбори, за да може да излязат и да продължат напред и догодина пак да са поставени и пак да имаме шансове за групите на Лига Европа поне там да затвърдим позициите си, а не да губим и тях!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Cvetan_92
Контакти:

Мнениеот Cvetan_92 » 27 авг 2010 00:52

Добре аз едно не разбирам цска прави някви смешни хиксове и мизерии срещу ТНС и клифтънвил и сега се точи за жребия много ми е смешно кой си мислят 4е 6те победят тука ве4е няма разносва4и на пици пощальони и тн. За цска дебрецен и бате да отнесат 10ката и да мълчат :)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 27 авг 2010 00:52

hristov25 написа:Всеки иска силни отбори само, че Левски и ЦСКА не са там само заради участието, а за да трупат коефицент за себе си и за България. По-добре по-леки групи с преодолими отбори, за да може да излязат и да продължат напред и догодина пак да са поставени и пак да имаме шансове за групите на Лига Европа поне там да затвърдим позициите си, а не да губим и тях!

+1 ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Върни се в “Футбол - България”