Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 10:07

Thunder написа:Ае ти си големо дупе зад монитора... 2.50 е лесно ако го давам през седмица ама трябва да го дам на куп... може да искам да ги дам да излезна с жена ми ? За семейството ? С нас и без нас... смешен си ве... Аз съм от ЦСКА вие кои сте ? Тъп селянин... не виждаш по далече от носа си и не виждаш каква мизерия е всичко е момента седнал си да се правиш на интересен... ходил си и ти на 5 мача...

Ама ти може и на циганката на околовръстното да искаш да ги дадеш, на мен ми е все тая, разбираш ли. Това си е твой проблем къде ще си даваш ценните 58 лв на година. Само не мрънкай, че са много пари. Тъп селянин ще викаш на баща си! Никой не го интересува, че си некадърен и не можеш да изкараш по 2.50 на мач, разбираш ли го това или да ти го напиша с големи букви?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 10:13

А ти разбираш ли че ти и селяните които сте в момента на стадиона (повечето не всички) изглеждате смешни ? А глупаците като мене са десетки хиляди и ви се смеят ? Ти изобщо от София ли си ...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 10:18

Thunder написа:А ти разбираш ли че ти и селяните които сте в момента на стадиона (повечето не всички) изглеждате смешни ? А глупаците като мене са десетки хиляди и ви се смеят ? Ти изобщо от София ли си ...

[offtopic]А ти разбираш ли колко си смешен в разсъжденията си? Овцете винаги са били повече в тази държава, ти не правиш изключение![/offtopic]

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 10:21

Есктра аз и оВцете които покорихме РИМ ще гледаме как вие феновете пеете цял мач _!_ за леФски ! Достойно за уважението на агитките ! РЕСПЕКТ
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 10:48

[offtopic]Хахаха, демек "Направете ни билетите по 1 лв иначе на стадиона няма да има публика и кой да пее". Ебати елементарното мислене имаш, честно.[/offtopic]

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 11:00

5 лева не 1 ... и да на стадиона определено няма кой да пее... няма и кой да организира селяните да пеят ...

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 11:08

Thunder написа:terrel , това че за тебе е нормално и не е много за 90% от хората е много ;) Не можеш да кажеш не е много след като не знаеш възможностите на другите ! ОБИДНО Е повтарям ! В киното имаш условия нормално да е по-скъпо... тука ако завали дъжд си на курец... не са много тия дето не им пука какво се случва ! Типичното 18 годишно мислене е това което казваш... да не говориме че В сектор не е за младите ... така че все едно ;) Дали във В или пред телевизора ... повечето избират телевизора вече ! Така че не обяснявай кое е много и кое малко по твои си преценки а виж масово какъв е народа и какви са възможностите ! Няма условия за 10 лева...

kolokolo , ти си неадекватен ве селянин... бегай да се лекуваш ;)

Пич и на мен ми е обидно, че цените в хотел Хилтън за 1 нощувка са такива, но не съм тръгнал да се оплаквам и да тръбя, че бойкотирам този хотел. :))))
ЦСКА не е благотворително дружество !
А ако не феновете кой да плаща наема на стадиона ?

Можеш ли да изчислиш колко процента от бюджета на ЦСКА за миалия сезон е от билети ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 11:13

Бате аз не обичам Хотел Хилтън и не ми е начин на живот...

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 11:32

Thunder написа:Бате аз не обичам Хотел Хилтън и не ми е начин на живот...

Е никой не те кара и да го обичаш или да ходиш там :lol:
Просто ти давам пример !

Като ви е скъпо не ходете !
Дано някой ден се проумее, че собствениците на отбори не са длъжни да харчат пари без никаква възвръщаемост.
Един момент ЦСКА ще бъде на печалба, като се пълни стадиона, продават се фенартикули и т.н. и ти кво ще кажеш ?
Ще вземеш да ругаеш собствениците защото печелили от теб :lol: :lol: :lol: :lol:

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 11:36

Като ни е скъпо не ходиме... поставихме антирекорд в Европа ! С това се гордей... скъпо им е на 90% от феновете а с тия 10% Титан ще си бършат гъза... Ще плащам и 20 лева когато си струва ;) В момента няма условия за 10 лева ! Нямаме нищо повече от другите отбори за да плащаме в пъти повече от тях... Говорите глупости... "вие" сте 1 шепа хора които ви изнася ние сме 90% ! За справка погледни колко хора имаше с Клифтънвил! Ще видиш и дербито! Без организаторите на сектора , сектора е умрял и изглежда СМЕШЕН ! Това не сме ние ... Надали ти е по-добре да гледаш тоя смешен сектор от колкото сектора с Фулъм примерно ...

Върни се в “ЦСКА”