Летни трансфери в Челси!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Re: Челси ще замести Карвальо с Давид Луиш

Мнениеот mArKa » 11 авг 2010 14:56

И най-хубавото е че Анчелоти започва да се чисти от играчи над 30 годинки и да взима млади на около 22-23 а това е добра новина, може и да не е чак такова дърво в трансферно отношение както мислихме ..

vdm
Контакти:

Re: трансферната политика...

Мнениеот vdm » 11 авг 2010 15:03

Точно така е!!! Абсолютно си прав (даже малко надценяваш Бенаюн, мен лично не ми допада особено, но дано ме опровергае...). Иначе и мен моделът "Милан" ме притеснява... Но пък може и губернаторът да го е позакъсал с парите и като така или иначе вижда, че с ШЛ нещата не се получават - да е позатегнал кранчето... Не знам!!!
Но с този състав в момента сме за никъде... и от четворката ще изпаднем. Да са живи и здрави Франки, Дрогба, Есиен... айде и Тери (макар че там напоследък нещата са повече на системата "...зле, ама без теб - още по-зле!!!"), Чех - да си възвърне формата, Малуда - да я запази...
Трябва ни по един човек във всяка линия, особено в средата... Там без контузени и наказани едвам събираме 4-5 души... Ето и състава към момента от официалния сайт:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
10 Yossi Benayoun
11 Didier Drogba
12 Mikel
15 Florent Malouda
17 Jose Bosingwa
18 Yury Zhirkov
19 Paulo Ferreira
21 Salomon Kalou
22 Ross Turnbull
23 Daniel Sturridge
24 Nemanja Matic
26 John Terry
33 Alex
38 Patrick van Aanholt
39 Nicolas Anelka
40 Henrique Hilario
41 Sam Hutchinson
42 Michael Mancienne
43 Jeffrey Bruma
44 Gael Kakuta
45 Fabio Borini

Едвам ще извадим 17-18 човека група

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 11 авг 2010 16:21

Рамиреш мина вече медицинските прегледи миналата събота. Поне аз така разбрах , но има проблем с издаването на работна виза. Ако беше португлец ....., ама той нашия е кариока. Дано вземем и Луиш и Неймар и да почваме салсата. Това липсваше на Челси ! Играчи с фантазия , каквито има и в Манчестър , и в Арсенал , Реал Мадрид и Барселона.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 11 авг 2010 16:25

If the London club are successful in their pursuit of Luiz he will be reunited with former Benfica team-mate Ramires.

The Brazil midfielder had a medical on Saturday and an £18m fee has been agreed. Ramires now needs a work permit for his move to be completed.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z0wIscEFZq

Pro.Daeg
Контакти:

Re: трансферната политика...

Мнениеот Pro.Daeg » 11 авг 2010 16:53

Незнам но имам чувството ,че ни очаква страшно тежък сезон............... без добри заместници на напусналите..... без сериозни покупки и чисто като бройка.... конкуренцията става все по-жестока със присъствието на Ман.Сити и Евертън, Тотнъм....... Арсенал леко по-леко се възражда....... Ливърпул и те ще се вдигнат на крата.... Ман.Ю си е същата величина какъвто винаги си е бил.................... Анчелоти невижда ли ,че в момента няма необходимата дълбочина в състава и една по-дълга контузия на основен играч като (Дрогба,Лампард, Есиен или Чех) и положението става доста критично.Виждаме какви нелепи грешки се правят когато Чех го няма на вратата. Освен това незнаем дали Ашли Коул и Майкъл Мансиен ще останат.......... както и Франко Ди Санто.......... незнам защо Анчелоти е толкова пасивен на трансферния пазар.......... дали е възможно да няма необходимите финанси ? НЕ! Поне това заяви изп.директор ,че Анчелоти разполага със пари за трансфери и тук въпроса става комплексен.... защо Анчелоти смята ,че този състав със нищо не отстъпва на миналогодишния с който се постигнат дубъл ?
Ще е трудно да разберем понеже неможем да знаем какви са плановете на ,Карлето'. Очаквам поне 2 силни трансфера до края на август :
-Рамиреш
-Давид Луис
В противен случай третото място не ни мърда във ВЛ и безславно отпадане от ШЛ.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 11 авг 2010 17:11

Дано... :), най-вече Неймар. (happy)

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Край със сагата – Официално Рамирес в Челси

Мнениеот mArKa » 13 авг 2010 08:07

Челси официално приключи със сагата с привличането на Рамирес от португалският шампион Бенфика. Сините от Лондон официално обявиха привличането на бразилската звезда на „Стамфорд Бридж” за сумата от 18,2 милиона паунда. Рамирес се очаква да пристигне утре в Лондон, като няма вероятност да попадне в стартовите единадесет срещу Уест Бромич и Албиън в събота, когато се открива сезона в Англия. От клуба на шампионите на Англия заявиха, че тази сделка е една от най-добрите, които са правели. Това е второто официално ново попълнение в съсътава на Челси, след идането на Йоси Бенаюн от Ливърпул, очаква се сините от Лондон да направят поне още два трансфера, преди краят на летният трансферен прозорец.

Pro.Daeg
Контакти:

Re: Край със сагата – Официално Рамирес в Челси

Мнениеот Pro.Daeg » 13 авг 2010 09:59

Във официалния сайт не се споменава нищо за Рамиреш което ме навежда на мисълта ,че трансфера е далеч от ,приключил'.

Върни се в “Челси”