Old_death написа:Хондичке,освен да плюеш трябва и да следиш събитията за да можеш малко от малко да бъдеш компетентен,а не само да глаголстваш.Сведенията и расъжденията ми са на базата на това,което е публикувано в медийното пространство като интервюта.Когато Лупи започна отново с медийните си изяви излезе едно интервю с Борисов.По неговоте думи при подписване на договора за покупка на ЦСКА от Титан са описани точно задълженията,които клубът се задължава да изплати и които влизат в цената.Той каза,че тия задължения са много точно описани и приспаднати от цената на клубът,като в договора имало клауза,според която Титан не носят отговорност за задължения,които не влизат в списъка на признатите от Лупи дългове.Оказва се обаче,че изникват и дългове,които не са в тоя списък.Засечени са доста схеми за източване на клубът.За това е заведено дело в Швейцария.Това е причината Лупи да поднови медийните си изяви,защото той е страна по това дело.Преди два дена по Ринг ТВ Шабански в рубриката си"60 секунди"направи доста точен анализ на ситуацията с наемите на стадионите.Коментара му завърши с въпроса:"Как така за едни може,а за други не може"?Зададе и някои други въпроси,но май пак не си гледал или не ти изнася това,което си чул.Сега ако имаш да кажеш нещо по същество,го кажи,но ако нямаш-замълчи!
Благодаря за комплиментите

. Винаги съм считал,че с теб много добре се разбираме

. Не виждам по какъв начин една договорка или клауза в договора между "Титан" и Лупи(апропо кой е страна по договора Лупи или Пр.Митал

?- аз считам Пр.Митал,но това е прекалено сложно за мен

)може да касае задълженията на ПФК ЦСКА АД след като и двете страни "Титан" и Митал/Томов са една страна по отношение на дълговете. Казано по прост начин - задълженията са на ПФК ЦСКА АД и трябва да бъдат изплатени от него, а ако има такава клауза в договора за продажбата на ЦСКА(нещо в което аз се съмнявам -Пр.Митал/Томов са всичко друго но не и глупаци да подпишат такава клауза) ,то тогава настоящите собственици могат да предяват иск към бившите и да се наредят в листата на лицата на които Пр.Митал/Томов дължат пари.Но една такава клауза по никакъв начин не ги освобождава от каквито и да е задължения независимо дали са направени от В.Божков, Пр.Митал/Томов или от тях самите.
Относно делото- първо не знаех ,че Люксембург е в Швейцария

.От това ,което беше оповестено и публикувано в някои медии ,собственост на "Титан" беше написано доста по-различно от това ,което твърдиш- че причина за отнемането на лиценза е в управлението на бившите собственици. Както и иска за обезщетение за нанаесени щети и пропуснати ползи енасочен срещу бившите собственици,като виновници за отнемането/недаването на лиценза ,а не към синьото БФС( колко изненадващо

)
За Т.Шабански- когато извади някакви документи тогава може да говорим. До момента освен с доста пристрастните си и некомпетентни мнения(все пак не е нито икономист нито правист) не ми е направил впечатление. Вече писах по тази тема и пак бих повторил- преди време Баждеков обяви ,че ПФК Левски Ад са направили инвестиции в размер на 14 мил.лв(нещо за което ,той твърди ,че има и съответните документи-лично моето мнение е че направените инвестиции са за максимум 10 мл.лв

),което е наема на ст."Г.Аспарухов" за повече от 50 години. И е напълно нормално да не плащата наем,а направените инвестиции да бъдат приспаднати от наем. ЦСКА искаше да направи ремонт на собствения си стадион по същата схема от Мин.наМС бяха съгласни на подобна схема ,но поисках те да проведат конкурс за ремонт на ст" Българска Армия" и фирмата предложила най-изгодна за собственика (ММС)оферта да го направи,а от "Титан" искаха те да го направят- всеизвестно е че "Титан" имат и собствена строителна фирма. Разбира се от ММС отказаха подобна оферта.Все пак това е тяхно право в качеството им на собственици.