Славия - ЦСКА (тема за мача)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА (тема за мача)

Мнениеот Yasso » 24 апр 2010 17:28

Обичайният бял рев на Вуцов от съдиите, когато Славия е загубила мача.... :lol: Взира се в тази ситуация с дърпането на Гранден и дузпата - първо я бил гледал 20 пъти, след 10 секунди станаха 50.... :lol: :)
"Съдията е престъпник, трябва да има обесен някой за да се въведе ред...".. :lol:

На мен за втори пореден мач играта на нашите ми хареса - много добро решение с включването на Галчев като титуляр....
Апата игра почти безгрешно, покриваше обичайните гафове на Виданов, включването на Делев също бе добро не само заради гола а и заради факта, че после покриваше голяма част от терена и пресираше заедно със Ходжата противника при изнасянето на топката...

Пореден силен мач на Тошо Янчев, накрая резонно бе сменен защото се умори от този сгъстен цикъл мачове....Гранден и Румбата пак на ниво, Караджов и Коце Стоянов малко колебливи, Руи Мигел откровено слаб, но няма да се взираме толкова - победа с три отбелязани гола, добра работа на момчетата.... ;)

Вуцов да каже задържането на Румен Трифонов колко процента дузпа е - "не 200 - 2 милиона % дузпа" - както се бе изразил преди време за неотсъдена дузпа за Славия срещу Локо София.... :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 24 апр 2010 17:29

Бахти смешниците са тия двамата.
Ние ги смачкахме резултата стана 0:3, а на тия клоуни съдията им е виновен.
Ааа сега каза ония дебелия за дузпа "Пепеляшка"...
Но тя е дузпа "Пепеляшко" и е патент на мега звездата на левски, 'железния чехъл" от Своге.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 апр 2010 17:33

Честита победа на ЦСКА!
Факт е,че този отбор излезе от кризата, защото тези, които ритат на терена не искаха да се излагат и да срамят името на отбора! Това са разликите с ФК Батков, защото приликите са ясни - ръководства от наркомани и олигофрени, слаби треньори, гладни футболисти, обезверена публика.....

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 24 апр 2010 17:38

Изображение

Обичам го тоя човечец,ве :) :) :)

Сега за мача..Тотално ги надихрахме,Славия живна в началото на второто полувреме и до там.Единственото,за което ме е яд е,че не можахме да си вкараме и другите положения!Ревльо щеше да се обади на Бат Бойко сигурен.
Тоя пич е изчаткал тотално :) :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 апр 2010 17:45

Не мога да разбера какво реват сините и белите за дузпата!Гледах 20 пъти спорните положения и потвърждавам мнението си.Кристално чиста дузпа,като преди това е две положения от една атака спести две дузпи срещу Славия.Първо за опит за сваляне на фанелката на Трифонов и само секунда след това подкосяване на Мигел отзад!Преди сините да певат от съдията нека си припомнят,че точно Ристосков беше главното действащо лице при дадената измислена дузпа при симулацията на Йовов.Мястото на Овчата глава и на Стефанов е в лудницата.Само психическинеуравновесени хора можат да се държат като тях.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 24 апр 2010 17:49

Даа,редовния клиент от Овча купел си получи заслуженото,разбит и надигран и овцата веднага полудя,явно не е гледал нищо,а говори наизуст.Както и да е.Честита победа!Заслужена,с добра игра,някои грешки са изчистени,има още какво да се работи в защита,но играта е спокойна и по-организирана.Добър мач на Галчев,отличен Гронден и браво на Тошко Янчев.Добро включване на Спас Делев.Тази победа е важна,ако играем така и в оставащите три мача няма да имаме проблеми.Да идва следващия.

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Велислав Вуцов - вечно онеправданият

Мнениеот Speranza » 24 апр 2010 17:50

Наскоро четох мнение на журналистите на гонг за това ,че винаги на Вуцов нещо или някой са му виновни и никога той. Нямаше трениор ,който да се оплаче от сгъстения цикъл, само той ! Напълно съгласен сам с това мнение. За мен Вуцов е човек , на когото винаги другите са му криви , целият свят е против него. Това ,че Славия този сезон е малко по напред в класирането не се дължи на него , а на факта че Левски и ЦСКА са безумно слаби , за сметка на това първенството като цяло е доста изравнено. Славия има добри футболисти, които спечелиха доста точки на отбора през сезона. За мен Велислав трябва да си ходи и да спре да мрънка пред цялата общественост за собствените си незгоди. Това е човек,който не може да поеме вината върху себе си !!
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 24 апр 2010 17:55

Ама и журналята са си е.... капаците де.Как не се намери един да зададе въпроса на това запенено теле за дърпането на Трифонов или за това как Гранден им я навря отзад!

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 24 апр 2010 18:02

Боримечката написа:Ама и журналята са си е.... капаците де.Как не се намери един да зададе въпроса на това запенено теле за дърпането на Трифонов или за това как Гранден им я навря отзад!

много му се радват на венци.даже и те повярваха че няма дузпа

Потребителски аватар
stefan_ atanasov
Контакти:

Мнениеот stefan_ atanasov » 24 апр 2010 18:04

За мен е ясно надиграхме Славия по всички показатели от играта,човека с голямата глава не знам защо реве толкова!Най добрият коментар беше на Асен Томов по Ринг човека си каза дали с дузпа или без ЦСКА щеше да победи.Отностно играта видях голямо желание за победа което не го бях виждал от много време,въпроса ми е защо не играхме така нахъсано през цялата пролет?

Върни се в “ЦСКА”