Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизар Попов - да остане или не ?!
Проблема не е във Велизар,а в футболистите...За мен те вече не съществуват ,,Пълни мърши''...Срам ме е да изляза на улицата.Кои бяха ,,Калиакра'' ,тези трябва да ги бием с юношите..Един футболист отбор не правел-да ама прави ...Ако беше Ж.Илиев да ги вдигне малко психически щяхме да ги бием с разлика ,момчето щеше да изяде тревата ,но да бие...А другите са просто едни лапачи ,заплатаджии и манекени....МЪРШИ...
Заради тези футболисти ,които се приселиха във Варна да взимат само заплати ,има вариант ТИМ да ни оставят ....Е мършички какво правим след това ...Вас не ви ебе ,но ние сме от Варна и живеем за това ,,ЧЕРНО МОРЕ''..Ще станем същите като Спартак ,кой ще ни вземе в тези трудни времена ..
Предварително се извинявам, че пиша във форума на "Черно море". Не се заяждам. Не се ли "изтърка" номера с оставките, не станаха ли много вашите "велизарки"?
- зеленобелия
- Контакти:
На Велизар забраниха ли му да дава пак интервюта?
На Велизар,трябва да му забранят да се показва по телевизията.Не само интервюта да дава.
Само Черно море.
Велизар,ако бе пуснал дубала срещу Калиакра щяхме да бием!
Sole написа:Велизар,ако бе пуснал дубала срещу Калиакра щяхме да бием!
Абсолютни глупости..Дубала би нашия отбора на Мей 4:3 ти ми говориш за 30 годишни футболисти..щяха да ги отнесат без проблеми..
Велизаре махай се...
За пореден път призовавам: Велизаре махай се...
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Re: Велизаре махай се...
filev написа:За пореден път призовавам: Велизаре махай се...
споко няма да го махнат

Черно море
Re: Велизаре махай се...
Ха, Велизар ви е виновен ,че футболистите ви са слаби
той човека 3-4 пъти си подаде оставката ,но шефовете НЕ
какво искате повече?
той човека 3-4 пъти си подаде оставката ,но шефовете НЕ
какво искате повече?