Братле,не ти ли мина вече? От вчера не спираш като воденичен камък-мелиш ли мелиш.....Няма да промениш нищо-трябва да ти е ясно! Ако мислиш че някой ти чете постовете от Герена....sslevski написа:Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.Не бил приел оставката ама има ли някакви доводи защо не я приема или просто ей така.Аз разбирам да се оправдаваш с мал шанс и всичко ама и ти да си направил всичко възможно т.е.да си взел качествен треньор,да си купил качествени футболисти и после се оплаквай.А той какво не е направил нищо в последните години и продължава да не прави.Така можем и без теб господин Баткофф.
За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо подаде оставка,но Батков не я прие
Виж ся пич нали знаеш че трябва някой да организира нещата.С извинение че измествам темата ама ония шопар Дучето излезна по мъж от нашата гугутка която само прави св....на Батков той е човека който може да организира тия неща не аз.Аз повече от 10 човека не мога да изкарам за протест.Това ни е групата.Е затова ми е още два пъти по болно.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
sslevski написа:bojkyy написа:sslevski написа:Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.
Заглавието е,че гонзо е подал оставка ти за съвсем друг проблем говориш
Пич ако четеш внимателно аз визирам втората част от заглавието БАТКОФФ НЕ Я ПРИЕ.
Чети внимателно
Ясно
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
soilwork написа:Братле,не ти ли мина вече? От вчера не спираш като воденичен камък-мелиш ли мелиш.....Няма да промениш нищо-трябва да ти е ясно! Ако мислиш че някой ти чете постовете от Герена....sslevski написа:Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.Не бил приел оставката ама има ли някакви доводи защо не я приема или просто ей така.Аз разбирам да се оправдаваш с мал шанс и всичко ама и ти да си направил всичко възможно т.е.да си взел качествен треньор,да си купил качествени футболисти и после се оплаквай.А той какво не е направил нищо в последните години и продължава да не прави.Така можем и без теб господин Баткофф.
Това не може да ми мине.Не ми е целта да го прочете някой от Герена а да го прочетат феновете и да ти кажа по едно време се бях примирил и не ми пукаше но сега като се замислих и ми запука много ние в момента се погребваме сами,говоря за феновете с това ни бездействие.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Re: За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски
Това с оставката и неприемането е тинтири-минтири, шменти-капели или каквото друго се сетите още от тоя род.
Ако Гонзо каже КРАЙ, никакъв Бай Ганьо не може да го спре. Така че Гонзо да се покаже като мъж още веднъж, както не веднъж го е правил и да каже Баста, с тия некадърници и тоя президент аз съм дотук. Ще спечели любовта на всички фенове, а тогава Бай Ганьо наистина ще я загази здравата.
Ако Гонзо каже КРАЙ, никакъв Бай Ганьо не може да го спре. Така че Гонзо да се покаже като мъж още веднъж, както не веднъж го е правил и да каже Баста, с тия некадърници и тоя президент аз съм дотук. Ще спечели любовта на всички фенове, а тогава Бай Ганьо наистина ще я загази здравата.
- child in time
- Контакти:
Херо ? Шегувате се! Кажете ми кое е последното стойностно нещо което е направил във футбола!?! Има ли отбор от който да не са го изгонили? Гонзо не става има сърце но му трябва сериозно име под чието крило да се развие да чиракува известно време! Петков беше слаб , Йовов отново сваляше самолети , Топчо и Телкииски или добро или нищо ! Ако искаме по достойно представяне в Европа трябва спешна реанимация на БГ отборите с амбиции за там!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Херо ? Шегувате се! Кажете ми кое е последното стойностно нещо което е направил във футбола!?! Има ли отбор от който да не са го изгонили? Гонзо не става има сърце но му трябва сериозно име под чието крило да се развие да чиракува известно време! Петков беше слаб , Йовов отново сваляше самолети , Топчо и Телкииски или добро или нищо ! Ако искаме по достойно представяне в Европа трябва спешна реанимация на БГ отборите с амбиции за там!
Кво ще кажеш спешна реанимация за целия ни спорт,в частност футбола ! До две години Левски и ЦСКА ще играят домакинските си мачове в Гърция,Румъния или Турция,защото нямаме стадиони !

- child in time
- Контакти:
Blue_Lion написа:child in time написа:Херо ? Шегувате се! Кажете ми кое е последното стойностно нещо което е направил във футбола!?! Има ли отбор от който да не са го изгонили? Гонзо не става има сърце но му трябва сериозно име под чието крило да се развие да чиракува известно време! Петков беше слаб , Йовов отново сваляше самолети , Топчо и Телкииски или добро или нищо ! Ако искаме по достойно представяне в Европа трябва спешна реанимация на БГ отборите с амбиции за там!
Кво ще кажеш спешна реанимация за целия ни спорт,в частност футбола ! До две години Левски и ЦСКА ще играят домакинските си мачове в Гърция,Румъния или Турция,защото нямаме стадиони !
Прав си наистина всичко е за реанимация а има и много за Моргата!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

според мен състезатели като Петков, Йовов, Телкийски са дали много на клуба но вече нямат място в Левски. Не един мач се разчита само на тях и това пречи изцяло на отбора. Трябва да се изгради нов отбор този така и така няма да постигне нищо, данопоне не прахосаме в заблуди годината която се очертава като нулева а да се вземат мерки и да се стегне отбор за следващата година!!!
Ето я моята идея за развитието на Левски:
1. Нужен ни е президент с пари и търпение - поне 4-5 години.
2. Копува се земя извън София и се строи нов спортен център - стадион, тренировачни игрища, игрища за децата и т.н.
3. Взема се реномиран треньор - такъв, който да открива и развива таланти.
4. Освобождава се полувината от настоящия отбор и се копуват "на кило" 20 талантливи момчета на по 18-20 години.
5. Първите 3-4 години целта е оставане в групата.
6. След 4-5 години, ако треньора е бил качествен и президента търпелив може и да имаме отбор равностоен на средните европейски отбори.
7. Политиката за покупка на млади таланти продължава. Клубът преминава на самоиздръжка от трансферите.
Подобна е политиката на Аякс в Холандия. Но мисля, че за България е неприложима - президентите ни гонят бърза печалба с минимални инвестиции.
1. Нужен ни е президент с пари и търпение - поне 4-5 години.
2. Копува се земя извън София и се строи нов спортен център - стадион, тренировачни игрища, игрища за децата и т.н.
3. Взема се реномиран треньор - такъв, който да открива и развива таланти.
4. Освобождава се полувината от настоящия отбор и се копуват "на кило" 20 талантливи момчета на по 18-20 години.
5. Първите 3-4 години целта е оставане в групата.
6. След 4-5 години, ако треньора е бил качествен и президента търпелив може и да имаме отбор равностоен на средните европейски отбори.
7. Политиката за покупка на млади таланти продължава. Клубът преминава на самоиздръжка от трансферите.
Подобна е политиката на Аякс в Холандия. Но мисля, че за България е неприложима - президентите ни гонят бърза печалба с минимални инвестиции.