КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Мнениеот honda » 16 фев 2010 22:02

Според мен много малки. Най- вероятно "Левски" ще завърши 3-ти. Като разбира се всичко е само малко "чешене на езиците" :) -все пак кой ,кое място ще заеме се решава на терена(поне официално ;) ). Според мен класирането ще бъде:
1. "Литекс"- водачи са и имат най-леката програма и това ще бъде достатъчно,а и аз съм им предвидил титла отпреди 4 месеца(когато бяха 3-4 в класирането) , а аз не се отказвам лесно от думите си :lol: .
2. ЦСКА - направиха много сериозна селекция ,макар че едва ли някой може да каже в какво състояние са играчи с впечатляващи визитки като Панку, Петре, Митревски, Гранден. Играят образно казано "всичко или нищо" и това може да им изиграе и лоша шега -напрежението че трябва да спечелят всеки мач на всяка цена може и да им налее олово в краката. А и привлякоха футболисти ,които допреди няколко месеца са получавали значително по-високи заплати от тези в момента,което не е добър атестат за новопривлечените. Според мен ще бъдат 2-ри и ще вземат купата.
3. "Левски"- според мен ще направи значително по-добър полусезон от есенния ,няма да има проблеми с третото място ,но няма да им стигнат силите за нещо повече. Имат най-тежка програма от всички отбори в челото и най-тежки гостувания,но през есента като гост "Левски" беше надигран само от "Виляреал" и "Ред бул"- отбори чиято класа е значително по-висока от тази на ,който и да е български отбор. Изключвам символичното гостуване на ЦСКА и мача за купата с "Черно море",който беше решен от съдията.
4. "Черноморец"- започнаха много добре ,но в края на полусезона бяха трагични. "Локомотив" според мен отстъпва като кадрови потенциал на останалите отбори в челото ще ми е много интересно да видя дуета М.Камбуров- Ц.Генков в действие. Записаха 4 победи в последните 5 мача с "Левски" ,но преди това имаха 1-2 победи и 4-5 равни от 40 мача. Така че може да се спори кой на кого е клиент.
5. "Славия" и "Черно море" ще си останат само с големите амбиции.
6. Шлагерите "Миньор" и "Берое" се представиха чудесно през есента,но това беше максимума им и не очаквам да повторят представянето си през пролетта.
Все пак това е само моето мнение и не претиндирам,че е единствено правилното :lol: . След няколко месеца ще разберем,колко близко съм бил до истината :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2010 23:01

Ако бяхте първи или втори,разбирам да имате шансове за титлата,но вие сте...пети!?!
Ква титла,кви ПЕТ лева?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 17 фев 2010 00:57

Всичко е възможно.Както може да си останем пети ,така можем и да спечелим титлата. :) Ще видим...
Изображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 фев 2010 01:10

delqnski47 написа:Ако бяхте първи или втори,разбирам да имате шансове за титлата,но вие сте...пети!?!
Ква титла,кви ПЕТ лева?

Нищо не се знае. Все пак топка е, кръгла е... Пък и няма гаранция, че Литекс и цска няма да попаднат в криза и да направят някоя и друга загуба. Но ако трябва да бъда честен, не вярвам да станем първи. Най-вероятно Литекс да са първи, а Левски и цска да спорят за второто място. Все пак разликата между "сини" и "червени" е 5 точки и при една победа за Левски в директния двубой ще доведе почти до изравняване на точките. Така че... абе ще бъде доста интересно.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

levski_ventsi
Контакти:

Мнениеот levski_ventsi » 17 фев 2010 01:34

чесно да си кажа шансовете,са ни минимални и почти нулеви за титла.НО има едно голямо но , нали знаете,че невъзможни неща няма и то в БЪЛГАРИЯ. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 17 фев 2010 11:30

Големи,големи са шансовете за титлата.Само трябва да си вземем мачовете с Литекс и сцка.Другото което трябва да направим зависи от нас феновете.Трябва да сме всички заедно от запад,север,изток и юг.Трябва отбор ,фенове и ръководство да сме заедно.Ако направим това ,ние ще сме шампиони.А ние го можем ,защото ние всички сме ЛЕВСКИ ние сме БЪЛГАРИЯ.Да покажем на джуджета и титани силата на синият юмрук.И да ги ударим със силата на синьото цунами.Ние сините фенове живеещи в Кипър сме част от този юмрук,капка от синьото цунами ние винаги ще сме с вас.Само ЛЕВСКИ това е нашият живот.С девиз един НАПРЕД НАГОРЕ.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 фев 2010 13:15

modor написа:18 кръг - Литекс - Левски 0-1
19 кръг - Левски - Славия 2-0
20 кръг - Локо Сф - Левски 0-3
21 кръг - Левски - ЦСКА 4-2 :P
22 кръг - Черноморец - Левски 0-1
23 кръг - Левски - Локо Пд 3-0
24 кръг - Берое - Левски ??? 0-2 ;)
28 кръг - Черно море - Левски 1-3 ;)

И моите прогнози са почти такива................ :lol:
Литекс - Левски > 1 : 2
Левски - Славия > 2 : 0
Локо Сф.-Левски> 1 : 3
Левски - ЦСКА ...> 3 : 1
Чер -ец - Левски > 0 : 2
Левски - Локо Пд.>3 : 1
Берое - Левски ..> 1 : 3
Ч. Море -Левски > 1 : 3
Тук от тия мачове....допускам и 1-2 ремита макс !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 17 фев 2010 14:06

Empty написа:Първо трябва да сте безгрешни през целия втори сезон, в което се съмнявам....това време мина, когато ЦСКА и Левски печелиха всеки мач и изненада беше да направят Х.Продадохте си Зе,Миланов, Рабех(колкото и да беше зле е доста стойностен, като играч).Взехте си нападател от Своге(както може да стане голям реализатор, така може и да се получи обратното, като Христов от Ботев.)Не само , че трябва да биете наред, но и да разчитате ЦСКА, Черно Море, Локо СФ и Черноморец да вземат по нещо от Литекс.В момента, освен че си върнахте Гаджев, навярно и вие осъзнавате, че това първо място е невъзможно!Като реалист го казвам, а не като фен на ЦСКА.Невиждам, с кое ново попълнение отбора ви стана по-силен от първия полусезон, точно обратното....отслабихте го....лично мое мнение. ;)

Цска с тези трансфери и уволнението на Пенев не си ли отслаби отбора???След зимната подготовка на Червенков не очаквай Литекс да бъде същият отбор:)
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/

"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 фев 2010 16:15

Тодор Батков написа:Шанса е около100% бъдете спокойни.

Верваме ти. :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”