Струваше ли си всичко това днес.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Струваше ли си всичко това днес.

Мнениеот zlatan » 14 дек 2009 23:05

Да прав е човекът.Изметохте съдийте,но проблемите и слабата игра в Левски не може да изметете за 24 часа ;)

Sole

Регистриран нрябвашеа: 16 Авг 2008 15:40

* Лично съобщение

далеч съм от тази мисъл нашите проблеми са страшно много ние още тренер нямаме не ма разбирай погрешно,но другото което се случи трябваше да се случи,като ръководство и като фен ние изрзихме своето становище още след мача ни със спортист тогава никой не ни чу,днес май ни чуха.
LEVSKI_FOREVER

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 дек 2009 23:19

Наистина не си струваше.
Писах много днес във форума на Черно море, четях откровени псувни, ругатни и обиди.
Позволих си да кажа нещо лично и веднага предупреждение.
Защо?
Когато мачкаш другия е гот, твоя може да прави всичко.
Защо?
Защото е твой, трябва да има принципи!
Колко от Вас, като фенове, могат в името на честта си, да излязат и да свирят един мач на своя отбор с друг, но честно?
Сигулно се броят на пръсти.
Колко от вас могат да кажат нещо тук честно за своя за чуждия отбор и да продължим заедно, макар и различни?
Сигурно се броят на пръсти!
Защо?
Да започнем хигиената от нас.
Ние, левскарите сме най-много, да покажем какво е да си левскар.
От дузпа-тъч!
Знаете ли откъде идва?
Правил го е ГУНДИ!
Бил е една нечестна дузпа в тъч, за да покаже, че Левски няма нужда от това и пак може да побеждава!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 дек 2009 23:26

Независимо от това, което написах по-горе, смятам, че да кажеш истината винаги е почтено!
Правя го и сега!
Протестирахме, защото се гавриха!
Да слаби сме, ами тогава защо е това съдийско рамо, нали сме слаби?
Истината е друга!
НЯКОИ ОТБОРИ НЕ МОГАТ ДА БИЯТ ЛЕВСКИ БЕЗ ТОВА СЪДИЙСКО РАМО, НЕЗАВИСИМО КОЛКО СЛАБ Е ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 дек 2009 23:30

ЯД МЕ Е!!!Бях на стадиона и ме е яд,че така се подиграха с нас!Слаби сме,но това мина всякакви граници сега трябва да търпя разни вчерашни фенове на Черно море да ми се правят на отворени,заради тия кретени в електриково!На тях им трябва розово и в полички!!!За първи път се чувствам така след загуба на Левски,дано нещо се промени!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 дек 2009 23:36

Да, струваше си.
Точно преди 20 години което се случи, според Вас, струваше ли си. Според мен си струваше. Защото сигурно днес нямаше да имаме възможност да коментираме. Макар и само затова, си струва да извикаш, за да бъдеш чут.
Левски го е имало много преди нас, и ще го има много след нас. Много завистници е имало, не са по-малко и днес.
Момчета, днес успяхте. Браво, левскари.
Сигуран съм,симпатизантите на Левски може много да сме мразени, но от днес и ни завиждат. А това е по-вжно.
Струваше си.
И Гунди, Бог да го прости, днес би ви подкрепил.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 дек 2009 23:46

ivaka написа:Наистина не си струваше.
Писах много днес във форума на Черно море, четях откровени псувни, ругатни и обиди.
Позволих си да кажа нещо лично и веднага предупреждение.
Защо?
Когато мачкаш другия е гот, твоя може да прави всичко.
Защо?
Защото е твой, трябва да има принципи!
Колко от Вас, като фенове, могат в името на честта си, да излязат и да свирят един мач на своя отбор с друг, но честно?
Сигулно се броят на пръсти.
Колко от вас могат да кажат нещо тук честно за своя за чуждия отбор и да продължим заедно, макар и различни?
Сигурно се броят на пръсти!
Защо?
Да започнем хигиената от нас.
Ние, левскарите сме най-много, да покажем какво е да си левскар.
От дузпа-тъч!
Знаете ли откъде идва?
Правил го е ГУНДИ!
Бил е една нечестна дузпа в тъч, за да покаже, че Левски няма нужда от това и пак може да побеждава!

левскар07 написа:Да, струваше си.
Точно преди 20 години което се случи, според Вас, струваше ли си. Според мен си струваше. Защото сигурно днес нямаше да имаме възможност да коментираме. Макар и само затова, си струва да извикаш, за да бъдеш чут.
Левски го е имало много преди нас, и ще го има много след нас. Много завистници е имало, не са по-малко и днес.
Момчета, днес успяхте. Браво, левскари.
Сигуран съм,симпатизантите на Левски може много да сме мразени, но от днес и ни завиждат. А това е по-вжно.
Струваше си.
И Гунди, Бог да го прости, днес би ви подкрепил.

Просто няма какво да добавя :) :) ;)

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 14 дек 2009 23:51

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН !!!
ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ БЪДЕТЕ СИГУРНИ , ПАК ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ , ПАК ЩЕ ИГРАЕМ В ШАМПИОНСКА ЛИГА !!!
ОСТАВЕТЕ ГИ ДРУГИТЕ ФЕНОВЕ , НЕКА СЕ ПОРАДВАТ , ЧЕ СА БИЛИ ЛЕВСКИ (ВЕДНЪЖ НА 5 ГОДИНИ) НА ТЯХ ТОВА ИМ Е ЕДНИЧКАТА РАДОСТ В ЖИВОТА
А НИЕ ПАК ЩЕ СИ ПЕЕМ
И САМООО ЛЕВСКИИИИ АЛЕЕЕЕ
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ !!!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 14 дек 2009 23:57

дано оба4е при смяната на шефа на садиите да не стане като приказката от тран та на глог,защото левскарите наистина имаме наи голямата и верна публика в балгария,но цялата тази омраза е донякаде оправдана,защото не са 1или 2 слу4аите на подкрепа от страна на реферите към софийските грандове.

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 15 дек 2009 00:12

Сега гледах ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ,И Момиров даде интервю и пича каза че си съдрал задника от работа и е свършил много и в прав текст каза че съдиите са го издънили той нямал никва вина за което страшно съжалява.Незнам дали е прав но се питам кой ги назначава тия хора.А за случилото се днеска...нож със две остриета.Тия които бяха ощетяване дано греша ще тръгне на компенсация ,а другите ...сеч,Дано не стане така.Мисля че нито един отбор няма нужда от каквато и ед а е съдийска помощ.Само ще се навреди и омаловажи трудът на футболисти и треньорско ръководство.

gravibig
Контакти:

Мнениеот gravibig » 15 дек 2009 00:23

бих казал прибързан ход под натиск,не виждате ли че Левски е бзумно слаб и не Момиров им е виновен че в лига Европа е най смешния отбор.Забравиха миналата година че биха Черно море с две измислени дузпи и червен картон на Дяков и че за същото" нарушение "на същия футболист срещу Щутгард садията даже не даде нищо ,а забравехте ли че Черно море ви донесе титлата миналата година като би ЦСКА тогава нямахте оплаквания от Момиров.Не защитавам съдията защото трябваше да даде още картони ,а не да го отнасят като прани гащи из целия терен.В коя Европейска държава резервен футболист ще нахлуе на терена само по терените на Южна америка.А що се отнася до гола за който спорите мога да ви кажа че бях на мача от другата страна противоположна камерите от която беше и съдията и се видя че Тасевски засили с ръка Домакинов във вратаря и след това скочи пред вратаря но на камерите положението остана скрито зад гърба на наш играч.Късмет на Левски срещу Лацио и двата отбора са в криза и там Момиров няма да го има за да се оправдават. :) :) :)

Върни се в “Левски”