20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: 20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30

Мнениеот Tony_CSKA » 08 фев 2025 20:17

Ozzimozzi написа:А това със стадиона е пълна олигофрения! На Кюстендилеца мястото му е на трибуните и да не допуска да се случва такава вандалщина, защото тя излага много повече клуба, отколкото една загуба! Мен лично ме е срам от поведението на тази шепа "фенове", които си позволиха да чупят след мача. Поздравления за силната подкрепа от трибуните, агитката наистина се постара да създаде добра атмосфера.

+1

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 фев 2025 20:17

Томаш каза, че причината лошата игра и загубата съответно е безхаберието на футболистите. Аз му вярвам. И по мои наблюдения славистите много по-настървено скачаха за топката. Но освен това имаме нови играчи, които още не са се сработили с останалите. Не знам вратарят дали си говори с двамата централни защитници примерно.
Само че нали имаме модерен мениджмънт. Да се хванат в ръце, да набият глобите, да измислят други мерки, ако трябва. Изискванията към играчите трябва да се повишат.
Не може футболист на ЦСКА да си позволява слабо представяне, липса на старание и др.
Конкретно за гола - от повторението се вижда, че пред Керчев е Лапеня, а зад него - Питас. След центрирането Питас остана на място, а Лапеня влезе навътре, но остана далеч от Керчев. Не знам дали изобщо е знаел, че трябва да го пази.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 фев 2025 20:23

Минавам само да честитя на Славия и да попитам, .... докъде стигнахме със шампионската селекция?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 фев 2025 20:44

Абсолютно заслужена победа на Славия.Загорчич показа на Томаш урок по тактика и водене на футболна среща.Сашо стана смешен със странните си и аматьорски експерименти.Цяла подготовка караш Вион да играе ЦЗ, десен бек или дефанзивен халф, днес реши, че ще е най-полезен като ляв бек при наличието на двама типични такива.Турицов е показал, че не става за ЦСКА, но Томаш го направи капитан и твърд титуляр.Извади единственият си футболист който опитваше нещо в атака, Боючи, а остави Илиев-младши.Славия ако бяха малко по съсредоточени щяха да ни качат на разлика, ние имахме едно чисто голово положение на Делапеня през първото полувреме, всичко друго бе кюскане и мъчене на топката.Не съм сигурен дали Томаш има някакъв авторитет пред футболистите, в отбора цари хаос и съм на мнение, че футболистите са най-малко виновни за това.Явно те са поредните които не могат да разберат треньорския гении на Сашо Томаш.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 фев 2025 20:49

Първо: Оня чукундур наистина няма място на терена при играчите след мач, ако ще и с 5:0 да бяхме паднали!!!!

Второ: В мач като този на негово място на терена след мача трябва да е треньорът или спортния директор, но второто ние го нямаме, а за първото все още не съм сигурен.

Трето: Нека да дадем шанс на Томаш и сме длъжни да ги направим след като му бе даден шанс да направи цялата зимна подготовка, а и да участва дейно в селекцията, която обаче пак бе закъсняла, а и непълна.

Относно мача. Голът е на сметката на Питас. Той е най-близо до Керчев, но е застанал от грешната страна, вместо между него и топката, т.е. пред него. На мен ми прилича на зонова защита, където всички в защита се движат в пакет. Тоя кипърец обаче освен, че нищо не направи в атака, Ами незнайно защо спря на точката на дузпата вместо да продължи движението си към центрираната топка и да запази зоновото покритие с движението си.

Няма кой знае какъв смисъл от по-обстойни анализи в мач като този. Гостът в студиото на Диема направи много добър анализ. Можете да върнете и да чуете.

Освен че имаме липса на класа в много зони и поредната закъсняла селекция е очевидно, че цялостно като отбор не стоим добре и имаме огромна нужда от лидери и хора с топки, които явно липсват. Турицов е капитан и това говори достатъчно ;) Играчите седяха като п.... пред оня чукундур дето се прави на треньор, спортен директор или може би собственик на клуба след мача.

Ако бях на мястото на Папаза успоредно със строежа на стадиона и другите дейности за развитието на клуба сериозно бих помислил и за смяна в ръководната структура на фен клуба. Апропо недолюбвания Гриша също беше направил нещо подобно. :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 08 фев 2025 20:50

Само не разбрах защо се правят тия подготвителни лагери ?
Да казват "Отиваме на гизме и да си веем пръднята", ще ги разбера, ама "подготовка" и това да е резултата...
Нещо не вдявам ..
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 фев 2025 20:51

djd написа:Томаш каза, че причината лошата игра и загубата съответно е безхаберието на футболистите. Аз му вярвам. И по мои наблюдения славистите много по-настървено скачаха за топката. Но освен това имаме нови играчи, които още не са се сработили с останалите. Не знам вратарят дали си говори с двамата централни защитници примерно.
Само че нали имаме модерен мениджмънт. Да се хванат в ръце, да набият глобите, да измислят други мерки, ако трябва. Изискванията към играчите трябва да се повишат.
Не може футболист на ЦСКА да си позволява слабо представяне, липса на старание и др.
Конкретно за гола - от повторението се вижда, че пред Керчев е Лапеня, а зад него - Питас. След центрирането Питас остана на място, а Лапеня влезе навътре, но остана далеч от Керчев. Не знам дали изобщо е знаел, че трябва да го пази.

Лапеня и Питас са на 2 тренировки, тяхното пускане е голям риск, вчера чухме на пресконференцията на Томаш, че ще играят тези които са най-подготвени.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 08 фев 2025 21:04

danko_sot написа:Първо: Оня чукундур наистина няма място на терена при играчите след мач, ако ще и с 5:0 да бяхме паднали!!!!

Ще кажа това, което казах и в темата "Без цензура" на рогатите. Само дето там го казах по-остро, защото те не знаят друго, освен да серат по нас. Не вярвам, че след такава загуба, в друга балканска държава няма да се случи подобно нещо. Айде, в Гърция вече няма как да се случи, защото те си оправиха проблемите с футболното хулиганство (не и преди да загине полицай). Ама дали феновете биха си стояли мирно, ако бяхме в Сърбия, да кажем? Само да прочетеш какво се случи с треньора на Партизан, след като отборът му загуби с 0:4 от Цървена звезда, отговора на тоя въпрос ти става ясен.

Да, не му е работата на Иван Велчев да слиза при играчите, съгласен съм. Кой обаче друг да слезе? Фичо отдавна се е скрил, той въобще го няма. Томаш пък не знае друго, освен да излиза пред камерите и да казва как "това е ЦСКА". Кое е ЦСКА? Селекция за 7 млн. евро и загуба от Славия.

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 фев 2025 21:23

Абе важното е накрая да не сме пак втори !

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 08 фев 2025 21:31

Интересно ми е самообявилият се за тартор и представител на червената публика “Кюстендилец” дали ще качва колажи с образа на Томаш, както качваше с Ел Маестро, или ще си мълчи, защото са дружки. Дали също ще търси сметка на Турицов за поредния му безобразен мач, както правеше с Хайнц? Жалко, че няма кой да го пита, защото този човек знае единствено да отговаря с агресия, точно както първобитните хора.

Върни се в “ЦСКА”