Ако има нещо което нама да забравя от този мач то това е онзи финт на Майкон в края на мача срещу №99 на аут линията на Пирин. Това наистина бе висш пилотаж. Много рядко може да се види в нашата сиромашка група, още повече като имаме в предвид че говорим за защитник. Това е потвърждение на моите думи че това момче ще се окаже перлата в селекцията. При него няма амплитуди в играта, напротив той вдига нивото със всеки следващ мач.Това дава основание да смятаме, че може да имаме пълно доверие на Краси Петров като скаут.
п.п. Този мач показа че треньора Генчев може да има по-голямо доверие в Икеа, Мислович и особенно младият и много обещаващ Бачев.
Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.
ikar написа: п.п. Този мач показа че треньора Генчев може да има по-голямо доверие в Икеа, Мислович и особенно младият и много обещаващ Бачев.
Само не знам защо не използва Андонов за купата, да трупа опит и самочувствие. А си мисля също, че Андонов може да е по- добър от Маркович, който на моменти не ми изглежда много уверен.
vvessel написа:ikar написа: п.п. Този мач показа че треньора Генчев може да има по-голямо доверие в Икеа, Мислович и особенно младият и много обещаващ Бачев.
Само не знам защо не използва Андонов за купата, да трупа опит и самочувствие. А си мисля също, че Андонов може да е по- добър от Маркович, който на моменти не ми изглежда много уверен.
Ако първото полувреме бяхме повели с 3-0 , щеше да го пусне.
Признавам, наистина забравих Андонов. Той наистина заслужава по-голямо доверие. Аз също смятам че той трябваше да варди за купата. Малко мачове сме го гледали , но въпреки това смятам че той е един от вратарите който играе най-добре с крака. Вярно е че Мислович направи доста сухи мрежи и няма някакви фрапантни грашки/може би първият гол с Берое/, но това не пречи Генчев да дава шанс на Андонов.
Когато се избира кой да е вратар, решаваща дума има и защитата - с кого се чувства най-спокойна и стабилна.
Хайде, помним последните 3 години - играхме без вратар.
NOMER14 написа:Когато се избира кой да е вратар, решаваща дума има и защитата - с кого се чувства най-спокойна и стабилна.
Добре че тоя, дето играхме без него, го купиха някви загубени холандци дето нищо не разбират от футбол ;)
За възпламеняване на бомбички на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.