3 Кръг/Спартак Варна - ЦСКА /03.08.2024/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 3 Кръг/Спартак Варна - ЦСКА /03.08.2024/ 19:00 ч.
Шопов е много далеч от истината ! Според мен , дори за резерва не става. Иначе добро момче, но просто НЕ СТАВА !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
danko_sot написа:peliforewer написа:Никакъв бойкот, просто в ЦСКА няма лидери, Юга колкото и да е критикуван е такъв.Нашите отстъпваха при всеки физически сблъсък.Шопов, Чорбаджийски, Хайнц, Кареасо бяха смачкани от здравите футболисти на Спартак, а за това как Ахмедов се гавреше с червените защитници не ми се пише.Имаше и нещо много важно, Сашо Томаш се беше подготвил за дълбоката преса на ЦСКА и с дълги директни топки към Ахмедов накара червените футболисти да не знаят къде се намират.Как да се продължи, докато не се намери типичен дефанзивен халф Юга трябва да е титуляр.Защото колкото и да не го харесваме нямаме по-добър от него на този пост засега, макар, че не знам как ще играе след историите които се развиват край него.
Вероятно си прав. Не го забелязах толкова отчетливо, но и двамата треньори го отбелязаха. Нашия каза, че сме били като деца, а Томаш, че били с топки.
От доста време пиша, че Кареасо не е за дефанзивен халф и срещу по-здрави физически футболисти ще бере ядове. А още повече, когато Юга го няма. Но да връщаме Юга е като иди ми, дойде ми. Взето е решение да си ходи и това е правилното.
Но какво да кажем за партньора на Кареасо- Шопов. От това, което видях изключително посредствено представяне. Този футболист не е за ЦСКА и мисля, че 90 процента от феновете ще се съгласят с мен.
Шопов е идеален за втория отбор на Манчев.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Трябва да се отсеят обаче внимателно кои стават и кои не стават.
В този момент изглежда сякаш никой почти не става. Е как миналия сезон Скаршем игра добре, Хайнц и той, в началото особено, Турицката играеше добре преди две-три години, Фаетон в Гренобъл голмайстор и Гваделупа и т.н. и изведнъж като дойдат в ЦСКА никой не става за нищо.
Опасявам се сега този новия Стоилкович ако дойде за милиони и за него да не стане след време, че и той не става.
За да не играят добре, значи има някакъв проблем. Не всички са некадърници, просто за някои играчи има и други фактори, за да почнат да играят добре.
В този момент изглежда сякаш никой почти не става. Е как миналия сезон Скаршем игра добре, Хайнц и той, в началото особено, Турицката играеше добре преди две-три години, Фаетон в Гренобъл голмайстор и Гваделупа и т.н. и изведнъж като дойдат в ЦСКА никой не става за нищо.
Опасявам се сега този новия Стоилкович ако дойде за милиони и за него да не стане след време, че и той не става.
За да не играят добре, значи има някакъв проблем. Не всички са некадърници, просто за някои играчи има и други фактори, за да почнат да играят добре.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Според мен, проблема е най-вече в постоянното преквалифициране на играчи.
Кареасо не си е на мястото, има качества за опорен халф, но му липсва агресия и мощ в единоборствата.
Хайнц и Скаршем ги мъчим на крилата, а нямат основните качества за крила, нито имат скорост, нито експлозивност. За мен са си типични офанзивни халфове същото мисля и за Шопов, но него често го изтеглят по-назад.
За нападатели няма какво да се коментира...
Разбирам да се ползва някой на друга позиция но за мач, два.
Те тренират от юноши, за да изграждат рефлекси и усет за позициониране на дадена позиция а ние си ги ползваме къде ли не. И после защо не играят добре...
Кареасо не си е на мястото, има качества за опорен халф, но му липсва агресия и мощ в единоборствата.
Хайнц и Скаршем ги мъчим на крилата, а нямат основните качества за крила, нито имат скорост, нито експлозивност. За мен са си типични офанзивни халфове същото мисля и за Шопов, но него често го изтеглят по-назад.
За нападатели няма какво да се коментира...
Те тренират от юноши, за да изграждат рефлекси и усет за позициониране на дадена позиция а ние си ги ползваме къде ли не. И после защо не играят добре...
Значи от мача с Варна излиза, че само вратарят си игра на мястото. Значи като се върне Бусато може да го пробваме Дюлгеров на върха на атаката. Само това не сме пробвали в последните години
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Значи от мача с Варна излиза, че само вратарят си игра на мястото. Значи като се върне Бусато може да го пробваме Дюлгеров на върха на атаката. Само това не сме пробвали в последните години
Ми, имаме точно 0 нападатели и двама прилични вратари...
Дюлгеров е височък.
Като ще е гарга, да е рошава :D
ivo55 написа:CSKA 78 написа:Пак си намесил Ганьо в разговора, 55?! Сигурно ти е за първи път! Ха-ха!
Когато взехме Бусато, той беше много зле, особено играта му с крака! Но се понаучи - за играта с крака! В началото винаги изтръпвах, когато някой му върнеше топката! Но израсна много за няколко години, и в момента е най-добрият вратар в нашата лига, за последните няколко сезона, ако се съди по допуснатите голове! Като при 1 на 1 срещу противников футболист няма равен в нашето първенство!
Дефицитите на Дюлгеров са позиционирането и рефлексът, а те са големи за вратар! Той е габаритен вратар, но не само като височина, но и като тегло, а това го прави бавничък! Позиционирането е трудно за научаване, докато рефлексът може да се подобри, ако свали 10-на кила!
Смея да твърдя, че ако беше Бусато на мача във Варна, тогава вторият гол можеше да го няма с по-добро позициониране на вратаря! А третият можеше да не бъде осъществен с по-добро позициониране и рефлекс на вратаря!
ПП Ясно ми е, че ще целуваш гъза, както се изрази, на всеки привлечен от "новите", понеже не е доведен от Ганьо! Но трябва да бъдем поне малко обективни!
Караш ме поне веднъж в седмицата да ти пиша, че е инфантилно да копираш думите на човека, с когото се опитваш да завържеш разговор. Много ниско ниво, бе, човек.
Наистина ли не си разбрал досега, че те принуждавам да правиш от собствените ти ла.на дъвка?! Да, нивото е ниско! Толкова е ниско, колкото на новото ни ръководство и поддръжниците му, които търсят да обвинят някой друг за некадърността им! Ще ме извиняваш за по-острия ми коментар, но явно е трябвало да се уточнят някои неща! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Sens85 написа:Според мен, проблема е най-вече в постоянното преквалифициране на играчи.
......
Това го писах 100 пъти за бай Стамен. Налага ли се да го пиша и за новия треньор?
Като имаш продукти за гювеч, не готвиш капама, 'щото много те кефи! Цяла подготовка не разбра ли какво има в хладилника?
Ония двамата аниматори не бяха ли началници лани, или те са над нещата и не отварят хладилника? Младши го мани, ама поне Фичо беше професионален футболист и би трябвало да различава халф от крило.
Да не говорим, че тук се коментира мач със Спартак Вн все едно сме играли с Ливърпул! Толкова е ниско вече нивото! Нямали сме футболисти да не се излагаме срещу Спартак, .... айде стига плоски извинения!
В първия кръг Разград потичаха 10 минути и си взеха мача, Хебър не искам да ги коментирам изобщо.
От 2 мача много хора се подлъгаха, че имало напредък. Явно в това число и началниците, ама не съм сигурен, че на тях им пука особено.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.