ЕП 2024 (финал): Испания - Англия - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ЕП 2024 (финал): Испания - Англия - 2:1 FT

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2024 09:22

Преспах и днес сутринта отново си отворих сайта на УЕФА да проверя снощи нещо да не съм сънувал!
Обаче гледам на снимката- Мората, Ламин, Нико, Фабиан Руиз ......
Изображение

Та искам да кажа на доста голяма част от потребителите че твърде много подценяват таланта на играчите на Испания.
Също така твърде много надценяват този на играчите на Англия на база на това че за някакви играчи средна хубост
са изсипани колосални суми и са нарочени за звезди в Боби Борисов Висшата лига. Оттам чета за най-добрият бек
в момента на света който щял да изяде някакви Никовци и Ламиновци и за това че като споделя мнението ми че
Фабиан Руиз е по-силен футболист от Деклан Райс било за темата за бисерите! :-)
Няма драма аз просто споделям моето мнение то може да не е и вярно но си е мое- Фабиан Руис е по-добър футболист
за момента от Деклан Райс.
Само за справка играчи от Испания печелят за 4-ти път европейско, за такива от Англия не се сещам!

Относно най-добрият бек на света многократно съм ви го писал кой е сега ще ви го покажа и на снимка!
Изображение

Заслужава златната топка м/у другото но да видим каква ще я сътворят!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юли 2024 09:40

Трябва да видя пак повторения, но влизането на Олмо срещу Райс първото полувреме можеше да бъде и ЧК. Остават обаче и съмнения за същото няколко минути по-рано за влизането на Кейн срещу Руис. Извън това Испания си бяха отборът с повечето голови положения и крайният резултат е закономерен.
Относно кой бил подпрян, за да стигне до финал, аз продължавам да твърдя за N-ти път, че Испания бяха по-подпреният отбор единствено срещу Грузия, където при първия гол според мен имаше засада, а не се знае без него накъде щеше да иде срещата, въпреки очевидно по-високата класа на иберийците. Много им здраве обаче на онези, които повтарят като латерни за ръката на Кукурея срещу Германия (за мен е дузпа, ако няма засада), а не обелват и думичка за спестените картони на Кроос, който се риташе като кон в онази среща и го оставиха по милост на терена, за да може да ги добутат до продължения. ;)
RMCF написа:
NOMER14 написа:Диемаджиите постоянно повтаряха в мачовете на английското първенство, че когато Родри е на терена, Сити нямат загуба.

Буквално последния мач на Родри със Сити е загуба.

Въпросният мач беше за Купата. Той говори за първенството в случая. Там наистина Родри има някаква бая дълга серия без загуба, когато е участвал в срещите. Но съм абсолютно съгласен, че не беше най-добрият играч на Испания и турнира. За мен Нико беше една идея над останалите - вероятно нямаше бек, който да не се затрудни с него. Ямал беше много малко след него според мен. И ме изненада доста Дани Олмо, за когото като цяло смятам, че е надценен футболист, но замести отлично Педри, който за мен има доста по-висок потенциал. Кукурея (извън онази ръчичка) също съществено надхвърли очакванията ми. Като цяло много добра работа от Луис де ла Фуенте, че извлече максимума от един нагледно по-скромен състав (особено без Гави и Педри), докато някои като Дешан, Роберто Мартинес и Южната порта с много силни единици не показаха почти нищо (с изключение на последния донякъде).
Последна промяна от Udoji90 на 15 юли 2024 10:26, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2024 09:47

Кукурея си беше топ на този турнир!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2024 10:32

Логичното се случи! Отбора, който играеше най-добър футбол през цялото първенство напълно заслужено вдигна трофея.

Бях за английските дървета и въобще не харесвам испанците, но няма как да кажа на бялото черно. Честито на испанците и на всички, които ги подкрепят.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2024 12:46

Как няма да е добър Нико, като срещу него англичаните не сложиха бек. Затова станаха и головете. Оня тромавия от Сити не става за такива мачове.
Саутгейт разкараха ли го?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юли 2024 12:59

Той Нико и Ди Лоренцо направи яко крив в групите, че после и Кунде видя зор с него, въпреки че като цяло направи силен турнир (но и не е типичен бек той).
Последна промяна от Udoji90 на 15 юли 2024 13:51, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 юли 2024 13:31

Отбора, който игра футбол на това първенство логично спечели. Тъй като не следя испански футбол за мен бяха приятна изненада, този отбор има страхотен потенциал. Напълно заслужена титла, макар да бях за англичаните, те не заслужаваха да станат шампиони с безличната игра, която показаха.
И колкото да си кривим душата, добре, че са чужденците във ВЛ, че иначе ще гледаме дърварски футбол от 90-те.
Непонятно е тоя бастун Саутгейт как е начело толкова време без сериозен успех.
Държа Палмър, който беше в супер форма резерва.
Честито на тези, които бяха за Испания.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ЕП 2024 (финал): Испания - Англия, Неделя от 22:00 часа

Мнениеот icko65 » 15 юли 2024 13:52

NOMER14 написа:
icko65 написа:Няма друг отбор спечелил така безапелационно европейско първенство..Хората с краварско мислене само могат да ръсят глупости.Който си е наред с мозъка вижда и оценява справедливо.Но времената са такива..

Включително до 1988 всички шампиони си бяха безапелационни.

Ади ве..Само с победи..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 15 юли 2024 14:18

Горе главата ! В Последните две първенства изявеният аутсайдер в историята на ЕП Англия , започва да се приближава до успехите на Чехия. Никак не е малко и до скоро, невъзможно.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: ЕП 2024 (финал): Испания - Англия, Неделя от 22:00 часа

Мнениеот locke » 15 юли 2024 16:46

JustChelsea написа:Определено бе най-тъпото. Набутаха два отбора на финала, за да може да влязат пари в касичката на Фалирлоната и на Лапорта.

Билбао сега ще ги ограби с трансфера на Уилямс :mrgreen:

glarus_ds написа:Англичаните с тая тъпа порта много трудно биха спечелили финал, той ги скопява по такъв гениален начин, по който никой друг не би могъл. Хем ги връща назад, хем получава 2 гола на контра във финален мач :D няма такъв некадърник, да не говорим, че “резервите” му го добутаха до финал и му дадоха шанс да мечтае в него, след изравнителния гол

Ти Рой Хочсън помниш ли го :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Върни се в “Евро 2024”