За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Nilim

Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Мнениеот Nilim » 10 фев 2020 19:31

blue avalanche написа:
сини шампиони написа:
blue avalanche написа:Като чете всичко това, Бат Венци вече доволно търка ръчички. Как ще пусне едни билети по 30 кинта(може и по 40), па как левскарите ще се юрнат да ги изкупят... За "Радкината чест"! Или за "честта на Радка"! :(

С тая разлика, че за да сложи той цените трябва да са домакини, а тогава и целия стадион да изкупим ще ги прибере той. Така че дано сложи цени от 100 кинта и нагоре и да присъстват само футболистите и съдиите. :twisted:

Въпросът не е само в парите. Нали лозунгите са "Всички на стадиона", "Морална подкрепа в трудния момент" и т.н.?

Който иска да харчи пари да ги даде за домакинствата. Бат Венци да се финансира от своите фенове :D
Моралната подкрепа е хубаво нещо, ама не е баш валута.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2020 19:40

Nilim написа:
blue avalanche написа:
сини шампиони написа:
blue avalanche написа:Като чете всичко това, Бат Венци вече доволно търка ръчички. Как ще пусне едни билети по 30 кинта(може и по 40), па как левскарите ще се юрнат да ги изкупят... За "Радкината чест"! Или за "честта на Радка"! :(

С тая разлика, че за да сложи той цените трябва да са домакини, а тогава и целия стадион да изкупим ще ги прибере той. Така че дано сложи цени от 100 кинта и нагоре и да присъстват само футболистите и съдиите. :twisted:

Въпросът не е само в парите. Нали лозунгите са "Всички на стадиона", "Морална подкрепа в трудния момент" и т.н.?

Който иска да харчи пари да ги даде за домакинствата. Бат Венци да се финансира от своите фенове :D
Моралната подкрепа е хубаво нещо, ама не е баш валута.

И аз така... Само, че ме обвиниха в "морален саботаж". :lol:

Mirosvel
Контакти:

Re: Анкета: Ще подкрепите ли ПФК "Левски" с тире?

Мнениеот Mirosvel » 10 фев 2020 19:57

С какво Левски е по различен от ЦСКА, Ботев Пд или Берое? Защо пък да не извървят и те пътя по който минаха други водещи отбори? Левски - София. Како му е лошото? Де не е Левски - Филиповци?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 фев 2020 20:41

Според мен АД-тата са юридически чудовища, легитимиращи беззаконието и безстопанствеността. Ако имах тази власт с удоволствие бих отървал света и футбола от тях. Аз не съм фен на АД, фен съм на футболен клуб, а това са традициите, историята, феновете, общността, ценностите. Поставям на първо място спазването на законите и справедливостта. Дълговете трябва да се плащат. Съдбата на АД-то не ме вълнува, фалитът му по никакъв начин не мога да асоциирам с края на футболния клуб и не уважавам фенове, които го правят.

Ако съм изправен обаче пред дилемата "тире" или започване от нулата бих подкрепил твърдо започване от нулата, тъй като това е честното, справедливото и европейското поведение и повечето левскари са на тази позиция. Не вярвам да се стигне до там, мисля си че нови собственици или източници на финансиране ще се намерят. Друг е въпросът до колко ще помогнат за неговото стабилизиране с оглед на дългогодишната целенасочена политика на управляващите в посока на неговото затъване.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 фев 2020 20:55

Много ясно , че не. :idea:

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 10 фев 2020 22:31

Що за дебил трябва да е човек за да мисли, че ако започнем "на чисто" от В група, дълговете се изпаряват и на тяхно място идват чест, достойнство, бърз път към А група, и безброй трофеи? Ако клубът си остане, остават и дълговете. В група значи още по-малко публика, още по-бърз фалит, смърт, и после тире.

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 11 фев 2020 09:28

Хайде малко за мача...
Не ги знам оранжевите какво се надъхват. Техните не могат два паса да вържат, а ще ли да ни размажат...
Бием си почти безпроблемно - намират се пари до лятото - футболистите се напъват - влизаме в лига европа - правим някви пари от там и сме готови... Не знам какво толкова се запалихте всички.

Ако някой от Бургас ще ходи за мача нека ми пише... може да се пуснем заедно. (пу няма да карам, че искам да пийвам биричка) :lol: :lol:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 11 фев 2020 09:39

capnclive написа:Хайде малко за мача...
Не ги знам оранжевите какво се надъхват. Техните не могат два паса да вържат, а ще ли да ни размажат...
Бием си почти безпроблемно - намират се пари до лятото - футболистите се напъват - влизаме в лига европа - правим някви пари от там и сме готови... Не знам какво толкова се запалихте всички.

Ако някой от Бургас ще ходи за мача нека ми пише... може да се пуснем заедно. (пу няма да карам, че искам да пийвам биричка) :lol: :lol:

Имай предвид, че нашите не са цъфнали и вързали. Изгледах всички контроли на тима и не забелязвам някакъв особен напредък в играта. На новите попълнения ще им е нужно време, а с оглед на събитията около клуба в последния месец, може да им е нужно още повече време. Павел Колев каза, че холандеца е доста стресиран, предполагам и на другите се отразяват тези неща. Оранжевите ще бъдат пределно мотивирани и ще надскочат себе си, убеден съм в това. Дано нашите успеят да си изчистят главите и да победят.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 фев 2020 10:32

Какво тире! Абсурд! Тези дето искат тире да отидат на армията. Там вече си има тире!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 фев 2020 10:35

Трябва да се разграничим по всякакъв начин от феновете на тиретата. А такива има - Тити, дето успешно приложи модела в баскетболния Левски.

Върни се в “Левски”