Левски София - Дунав Русе | 31.10| 18:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
102
77%
Х
12
9%
2
19
14%

Общо гласове: 133

peliforewer
Контакти:

Re: Левски София - Дунав Русе | 31.10| 18:30 часа

Мнениеот peliforewer » 01 ное 2019 12:04

koisa написа:
THE G.A.M.E написа:Аз ако съм на Хубси, Жиката нема да помирише терен до нова година.
Левски има нужда от мЪже, не от мАже.
Що се дървеше накрая... Дори самият Миланов едвали може да каже.

И пускаме теб на бека. :lol:
Иначе тази смяна на Миланов с Каргас едва ли дори Хубчев знае защо я направи. Аз лично не намирам логика в думите му, че е предприел подобно действие, защото на Миланов се натрупали много мачове и видиш ли като го извади 3-4 мин. преди края на мача ще му съхрани силите... Несериозно е и може би това породи подобна реакция в Миланов. :oops: Разбирам смяната да беше в 70 мин. за да каже, че го е направи с цел да го съхрани, ама в 88 мин. :lol:

Освен това не знам как се очаква от играчи като Димитров, Чандъров и Насиру да покажат нещо като влизат след 80та мин.
При 2:0 срещу подобен съперник едва ли би станало нещо фатално, ако влязат двама да поиграят 20 минути.

Смяната на Миланов беше наказателна мярка от страна на Хубчев, Жиката през целия мач провокираше играчите на Дунав, накрая бръкна умишлено в окото на Ахмед,при нормални съдии едва ли ще изкара цял мач.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 01 ное 2019 12:18

Стара постулата е твърдението че победителите не ги съдят!В същото време срещу себе се имахме отбор който предварително бе обречен и отписал този мач и само 3-4 от Дунав проявиха известен професионализъм и изиграха отговорно мача.Докато срещу Арда изиграхме последните 10-15мин лежерно, то в мача с Дунав такова бе поведението между 50-80мин? Подобно поведение е не допустимо за отбор с претенции.Поглеждаме към статистиката и виждаме 73% срещу 27% владеене на топката 11удара извън и 8удара в очертанията на вратата и в същото време ...............резултата 2-0.Спомнете си гостуването в Русе 6удара във вратата и реализирани 4гола?
Няма да споменаваме че при бавно разиграване правим по 10-12последователни паса и в момента в който вдигнем оборотите след 3-то подаване следва грешен пас? Няма да споменаваме че поне 80% от тези пасове са НАЗАД И В СТРАНИ.Не знам дали има подобна статистика, но ми се струва че няма друг вратар в групата, който толкова често да играе с топката.Тука, големият плюс за нас е че Миятович изпълнява отлично играта с крак и спокойно може да играе и като централен защитник.
Не разбираемо е как при положение че отбора е толкова добре подготвен функционално играе прекалено бавно.
п.п. Поведението на Живко след смяната бе доста дразнещо и не подлежи на коментар, особено когато касае капитана на отбора и футболист с толкова богат опит!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2019 13:17

Типично по хубчевски силно първо и посредствено второ полувреме. Типично в негов стил безсмислени смени в края на мача, все едно пази резултата. Това още от Берое ли му е навик, не знам, но да пускаш футболисти за по 5-10 мин. няма друга логика.
Мадурек, въпреки единият си удар в гредата, беше безобразно слаб отново. От новите никой друг, освен Алар, не помирисва терена за повече от 10 мин., но той си е единственият нападател в момента. Това си е признание за провал в селекцията.
Като цяло, посредствен мач срещу слаб отбор. Това може би е 20-тия им мач заедно на тези футболисти, но играха така, сякаш им е втория. Паузите ли им се отразяват зле, нещо друго ли (треньора?), обаче играем доста хаотично и непостоянно. Иначе Дунав почти не ни застрашиха, колкото и коментатора да се опитваше да внуши, че ни мачкат едва ли не, но пък ние изиграхме мача все едно след 3 дни имаме евромач и гледаме да отбием номера.
Това с Каргас някак си не го разбрах. Тоя човек играл ли е бек до сега или тепърва ще го преквалифицираме?
Найденов и Юруков скоро няма да ги видим в отбора май. А единият от двамата можеше, според мен, да смени Мадурек. Едва ли ще се представи по-зле. Здравко също можеше да влезе по-рано. Ще кажете - той Хубчев си знае. Нали бием. Бием, ама кой и как. Ако срещу Дунав не пробва някой от новите, срещу Берое и Локомотив ли ще ги пусне? Най-вероятно да, за да има с кого да се оправдае накрая. Щото съм сигурен, че след единият от двата мача (дано не е и след двата)ще има оправдания.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 ное 2019 13:21

koisa написа:
THE G.A.M.E написа:Аз ако съм на Хубси, Жиката нема да помирише терен до нова година.
Левски има нужда от мЪже, не от мАже.
Що се дървеше накрая... Дори самият Миланов едвали може да каже.

И пускаме теб на бека. :lol:
Иначе тази смяна на Миланов с Каргас едва ли дори Хубчев знае защо я направи. Аз лично не намирам логика в думите му, че е предприел подобно действие, защото на Миланов се натрупали много мачове и видиш ли като го извади 3-4 мин. преди края на мача ще му съхрани силите... Несериозно е и може би това породи подобна реакция в Миланов. :oops: Разбирам смяната да беше в 70 мин. за да каже, че го е направи с цел да го съхрани, ама в 88 мин. :lol:

Освен това не знам как се очаква от играчи като Димитров, Чандъров и Насиру да покажат нещо като влизат след 80та мин.
При 2:0 срещу подобен съперник едва ли би станало нещо фатално, ако влязат двама да поиграят 20 минути.
Ама тренера за това е тренер - за да решава кой и кога да извади.
Реакцията на Жиката беше от типа на - "Аз съм нещо средно между Меси и К.Р. как ще ме вадиш" ?? :lol:
Разбирам такива реакции ( нормално е, футболистите и те са хора със своите емоции и очаквания ) когато играта на даден играч върви, но резултатът не е позитивен.
Или при ранна смяна през първото полувреме, примерно, без контузия, което вече говори, че тренера иска нещо да ти каже.
То при този резултат, игра и състояние на съперника след 85-та мин. който и да беше сменен, все щеше да е логично. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 ное 2019 13:23

baltimore написа:
damyanov1963 написа:Ако съдията не беше подарил първия гол на Левски, мача щеше да има обратен развой на резултата още през първото полувреме, а ако Дунавци си бяха вкарали положенията в началото на второто, резултата отиваше към 15-16 на нула за тях, но нищо, сега, като свалим ББ от власт, нещата ще си дойдат на място!

Не знам дали го казваш с ирония, но ако краля слънце падне и с него Божков, отивате в канала.
Това ще е само в наша полза.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 ное 2019 13:56

Откакто г-н Петър Кънчев Хубчев е треньор на Левски, след мач слушаме само:
"Най - много ми хареса хъса, с който игра отборът!"
Стига с тоя хъс, бе! За футбол няма ли да говорим в тоя отбор??? Нещо комбинации на скорост, заучени положения, ала-бала, А?
Или за г-н Петър Кънчев Хубчев това е "терра инкогнита"?
Във всеки мач играем едно и също: дай топката на Паулиньо и му гледай сеира! Дали, аджеба, може да излъже цялата защита? Еми...не може!
Вчера десният фланг - НУЛА! Ст.Иванов не само, че не направи нищо в нападение, ами не помагаше и в защита!
А пенсионерът Ж.Миланов трябва, като стане ВСЯКА сутрин, да целува снимката на Хубчев и да му пали свещ, че ИЗОБЩО е в отбора!
Тръгнал да се цупи все едно е някакъв Кафу, Барези и Малдини взети заедно. Абе, алоооо...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 ное 2019 15:33

По-хубаво беше като жабарския пенсионер ги "учеше да ходят" нали?

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 ное 2019 15:40

blue avalanche написа:Откакто г-н Петър Кънчев Хубчев е треньор на Левски, след мач слушаме само:
"Най - много ми хареса хъса, с който игра отборът!"
Стига с тоя хъс, бе! За футбол няма ли да говорим в тоя отбор??? Нещо комбинации на скорост, заучени положения, ала-бала, А?
Или за г-н Петър Кънчев Хубчев това е "терра инкогнита"?
Във всеки мач играем едно и също: дай топката на Паулиньо и му гледай сеира! Дали, аджеба, може да излъже цялата защита? Еми...не може!
Вчера десният фланг - НУЛА! Ст.Иванов не само, че не направи нищо в нападение, ами не помагаше и в защита!
А пенсионерът Ж.Миланов трябва, като стане ВСЯКА сутрин, да целува снимката на Хубчев и да му пали свещ, че ИЗОБЩО е в отбора!
Тръгнал да се цупи все едно е някакъв Кафу, Барези и Малдини взети заедно. Абе, алоооо...

Много черно гледаш нещата. Вчера Дунав бяха надиграни по всички показатели и то без Левски да се зори много. Точно комбинации на скорост имаше повече от всеки друг мач и кажи речи всяка атака си беше голова. От статични положения нещата също бяха прилични. Е, вярно имаше разконцентриране и много пропуски, че и четири греди ударихме, но и това го има във футбола. Мачът както и да го гледаш си беше взет с лекота, нещо което не ни се случваше доста години.
Да, сега идват мачовете на истината с гостуванията на Ботев, Берое и Лок. Пд и ще си покаже точно къде сме, но аз съм по-голям оптимист от други години, че имаме аргументи да ги вземем и трите мача.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 01 ное 2019 15:52

Победителите не ги били съдили .. :lol:
Така е, ама тва ще е на място, ако с такава игра бием Лудогорец или тирето или Локо в настоящата им форма. Тогава на никой няма да му дреме, че Стаската се беше маскирал като невидимия в тоя мач, или пък че Мартинката РайнOff отново бродираше и будеше нещо средно между смях, отчаяние и гняв. Ама срещу тимчета, които едва са намирили пари за транспорт се изисква нещо повече от победа. Изисква се хубав футбол, 1-2 нестандартни отигравания, преса и т.н. Нещо, което да ти осмисли мръзненето и да ти зарадва душичката, а не не няква мухленски голове и то не съвсем редовни.. Това е една от причините да няма хора на стадиона. Една от многото. Левски много рядко носи футболна наслада.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 ное 2019 15:53

koisa написа:
damyanov1963 написа:4-и греди!
И това, ако не е малшанс...

Или неумение пред гола... всеки сам да прецени за себе си. Един-два пъти - ОК, малшанс, ама три-четири-пет-шест и вече нещата отиват в друга посока. 8-)

Е, те са целели гредите :lol: :lol: :lol: . Малшанс си е. При гредата става дума за два-три сантиметра след рикошета топката да влезе или излезе. Случва се. Неумение пред гола е да не уцелиш вратата и да пратиш топката поне на метър отвън или да уцелиш вратаря :lol:.

Върни се в “Левски”