Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Eminem » 16 май 2019 13:48

terata написа:
Eminem написа:Не мога да повярвам, че има хора, които защитават колев, който се изгаври с Дерменджиев и най-нагло лъжеше хората в очите.
Какво трябвало да направи ?
Първо, защо махна Стоянович и назначи Дерменджиев, след като колев очевидно не го харесва ?
Защо трябваше да лъже така ? Защо трябваше да си измисля атаки срещу клуба от някакви кръгове ? Информация получил... Защо трябваше да казва, че шансът е нулев, Левски да е причина за оставката на Хубчев и щяло да бъде тъпотия да сменят треньора. Сега адски много олекна и падна в очите на хората. Показа се като долен, нагъл лъжец. Дори обвини ЦСКА - София, защото няма акъл да се сети да организира почит към Костов. Това действие сигурно е на много почтен човек, нали ?
Не можеше ли просто да каже, че Левски има треньор и няма да коментира писаниците на медиите ?

niki4Him написа:и между другото никъде Павел Колев не отрече за Хубчев, просто тогава все още са били преговори, а може да е имало такива и с Херо.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Копаем дъното като фенове. Напълно си заслужаваме мизерното състояние.

Така като четеш мненията на болшинството тук, дали е олекнал и паднал в очите на хората? Продължават сляпо да го бранят и оправдават. И да прав си много, копаем дъното жестоко и по-лошото е, че се присмиват на оранжевите за лъжите на техните, а са същите.

В началото не видях позитивни коментари за колев, но за съжаление, започнаха да се появяват хора, които го защитават.
Те не само се смеят на лъжите на оранжевите, те ги наричат припознавачи, а сигурно си спомняш как на мача с Лудогорец май беше, баскетболният урод на тита, получи аплодисменти от почти целия стадион. Това беше голям срам и позор! Абсолютни лицемери!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 13:49

groti написа:Дерменджиев беше назначен защото Стоянович си преговаряше с Латвия зад гърба ни. Изобщо не жаля, че го смениха. Защо Дерменджиев? И за мен това беше най-добрия избор. Защо беше сменен? Слаби резултати, слаба игра, слаба дисциплина. На фона на слабите ни съперници имахме шанс да се борим за титлата, а не за 3то място.Дерменджиев е добър треньор, но беше временен вариант и договорът му го доказва. Аз щях да го оставя да си довърши сезонът, но не аз нося отговорност за решенията в Левски. По другите 2 въпроса? Кой? Наско? Гонзо? Дайте идеи, бе хора. Най-лесно е да кажеш трябва да стане това... ама как?
Много съм далеч от това да съм защитник на ПК. За трети път ще го кажа - умерен песимист съм, но пък да хейтим за всичко вече е нелепо. Много тъпо се получи наистина и си лепна голямо петно, което си е за негова сметка, но и не мисля че и му е работа да издава какво се случва в клуба. И аз бих излъгал на негово място. Преди някой си да се обади че му го смуча - цъ.. Нямам желание. Категорично имам едно наум спрямо него и не му вярвам на 100% , но предпочитам да се надявам, че поне част от нещата, които казват са истина пред това да хейтя във форума и нищо друго.

За Стоянович въобще не е ясно, ок? Особено с оглед на последните събития. Думите на Стоянович са други. Той МОЖЕ и да лъже, но нито ти, нито аз може да го твърдим със сигурност. За Дерменджиев. Първо не освобождаваш треньор за три-четири слаби резултата. Че той Роси трябваше да си ходи още през март, ако беше Колев. Назад колегите прокарват някои доста интересни теории - като например, че Дерменджиев е знаел за преговори зад гърба му. Не знам дали е така. С оглед отрязъка от време между напускането на Хубс на национала и назначаването му при нас, много е вероятно е да е така. Дерменджиев беше използва и захвърлен. Дали е бил назначен специално за мачовете с Лудогорец... това е от теориите на спекулациите.
Кой? Наско? Гонзо?

Питаш и си отговаряш. И двамата не биха приели. Има обаче, които биха. Букарев, Йовов, Боримиров със сигурност. За мен истината е, че реално те НЕ искат да назначават СТД. И друго: те не искат левскари в клуба, защото един левскар ще се разприказва и стадиона ще ги емне. Прави се всичко възможно левскари да няма на горните етажи. Това продължава с години.
Футболът се слави с алогичността си. В този смисъл, очаквам Хубси да ни опровергае всички, които сме срещу назначаването му. По-вероятно е обаче да бъде освободен преди да разберем става или не.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 май 2019 13:54

Вие ако знаете, че шефът ви преговаря с друг за вашия пост и е абсолютно сигурно, че сте пътник, ще имате ли мотивация да работите ?
Щом медиите са разбрали какво се готви, 100% е стигнало сигурна информация до Дерменджиев.

Ако се маха треньор за пет слаби мача, то тогава трябва да имаме и резервна скамейка за треньори. Така може колев да ги уволнява още по време на мача.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Elliah

Мнениеот Странджата » 16 май 2019 14:06

Не са мои думите, че на един слух трябва да се повярва, когато бъде опроверган публично.
За Павел Колев - лесно е да се ругае. Ние сме все ортодоксални - в живота си презираме истината и се прекланяме пред хитреца, но иначе искаме другите да си казват всичко начаса. Ако се зачетете внимателно в изказванията на Колев, те винаги имат един квантификатор - и той не е въобще, а е засега. И тези, които са водили преговори, които не могат тотално да се укрият, знаят до колко голата истина помага в техния ход да бъдат постигнати целите им.
За Хубчев - ние всички тука сме левскари по презумпция или най-малкото не мразим Левски. Всички искаме един треньор за по-дълго време, но едва ли не всички твърдим, че с досегашната практика добър треньор трудно ще дойде при нас. Въпросът ми е - какво бихте направили вие на мястото на ръководството, ако от всички възможни сте избрали треньора на националния отбор, който до скоро - до предишните два мача, захранваше не малко запалянковци с надежда?
За Костов - има два аспекта, от които не се интерпретира - в националния отбор повечето са чеда на ловешката школа. Дали е толкова лесно да бъде приет и подкрепян някой друг? И другият - философията на национала беше далеч по-различна от тази, която изповядваме ние, която искаме да се реализира и към която се върнахме частично след Роси. Талантът на Костов разцъфтя в тези условия. Той разцъфтя тогава, когато заигра за любимия си отбор и когато в любимия си отбор стана значим. Така ли беше или щеше да бъде в националния?
За клуба - ние сме като бедната ни държавица - все в преход. Той няма да завърши с Павел Колев. Няма да завърши и докато ние не се променим. Ние сме левскари - харесва ли ни или не Левски, ние трябва да го подкрепяме. Не го ли подкрепяме - оставаме без него. Какво тогава ще ни даде утешението - ами бях прав, добре че навреме се отказах? Ще ни даде едно - няма да сме левскари. Не всички са левскари - и си живеят добре. Така че изборът е наш, но да си левскар и да отричаш онова, което е в момента, е шизофренично според мене. Но не е диагноза - и с това се живее :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 май 2019 14:26

metodito написа:
groti написа:Дерменджиев беше назначен защото Стоянович си преговаряше с Латвия зад гърба ни. Изобщо не жаля, че го смениха. Защо Дерменджиев? И за мен това беше най-добрия избор. Защо беше сменен? Слаби резултати, слаба игра, слаба дисциплина. На фона на слабите ни съперници имахме шанс да се борим за титлата, а не за 3то място.Дерменджиев е добър треньор, но беше временен вариант и договорът му го доказва. Аз щях да го оставя да си довърши сезонът, но не аз нося отговорност за решенията в Левски. По другите 2 въпроса? Кой? Наско? Гонзо? Дайте идеи, бе хора. Най-лесно е да кажеш трябва да стане това... ама как?
Много съм далеч от това да съм защитник на ПК. За трети път ще го кажа - умерен песимист съм, но пък да хейтим за всичко вече е нелепо. Много тъпо се получи наистина и си лепна голямо петно, което си е за негова сметка, но и не мисля че и му е работа да издава какво се случва в клуба. И аз бих излъгал на негово място. Преди някой си да се обади че му го смуча - цъ.. Нямам желание. Категорично имам едно наум спрямо него и не му вярвам на 100% , но предпочитам да се надявам, че поне част от нещата, които казват са истина пред това да хейтя във форума и нищо друго.

За Стоянович въобще не е ясно, ок? Особено с оглед на последните събития. Думите на Стоянович са други. Той МОЖЕ и да лъже, но нито ти, нито аз може да го твърдим със сигурност. За Дерменджиев. Първо не освобождаваш треньор за три-четири слаби резултата. Че той Роси трябваше да си ходи още през март, ако беше Колев. Назад колегите прокарват някои доста интересни теории - като например, че Дерменджиев е знаел за преговори зад гърба му. Не знам дали е така. С оглед отрязъка от време между напускането на Хубс на национала и назначаването му при нас, много е вероятно е да е така. Дерменджиев беше използва и захвърлен. Дали е бил назначен специално за мачовете с Лудогорец... това е от теориите на спекулациите.
Кой? Наско? Гонзо?

Питаш и си отговаряш. И двамата не биха приели. Има обаче, които биха. Букарев, Йовов, Боримиров със сигурност. За мен истината е, че реално те НЕ искат да назначават СТД. И друго: те не искат левскари в клуба, защото един левскар ще се разприказва и стадиона ще ги емне. Прави се всичко възможно левскари да няма на горните етажи. Това продължава с години.
Футболът се слави с алогичността си. В този смисъл, очаквам Хубси да ни опровергае всички, които сме срещу назначаването му. По-вероятно е обаче да бъде освободен преди да разберем става или не.

Meto,ти си уникален случай. Казвам го без да те обиждам. Сигурен съм, че си голям пич, тъй че не го приемай като обида, ама бях убеден, че ще отговориш по този начин. Какво имам предвид? Когато става въпрос за някой който ти харесваш или на когото симпатизираш 2+2 = колкото ти трябва. Когато говорим за сръбската мастия според теб не е ясно защо ни е напуснал. Той не е треньор на тирето сега, не е излъгал и т.н. Не ни е зарязал 2 часа преди мач. Има нещо там неясно и то е причината да изчезне. Когато говорим за Славишата е същото. Медиите гръмнаха за Латвия, самите те го потвърдиха, месец след като го разкарахме им стана треньор, ама иначе не е ясно? Сериозно?
Букарев? Йовов? Боримиров? Сериозно? По-добре не. Сърбахме им попарата и на тримата. С какво те са заслужили да бъдат СТД на Левски? Особено Букарев и Боримиров?
110 години любов!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 16 май 2019 14:35

Eminem написа:В началото не видях позитивни коментари за колев, но за съжаление, започнаха да се появяват хора, които го защитават.
Те не само се смеят на лъжите на оранжевите, те ги наричат припознавачи, а сигурно си спомняш как на мача с Лудогорец май беше, баскетболният урод на тита, получи аплодисменти от почти целия стадион. Това беше голям срам и позор! Абсолютни лицемери!

За пореден път се убеждавам, че в този форум има хора без грам мозък(нямам впредвид потребителя Eminem). "Баскетболният урод на тита" не пречеше на никой, до момента, в който се намеси в борбата за титлата и не си намери спонсор. Защо не написа тази подобна идиотия преди две години, когато "Баскетболният урод на тита" беше на девето място от девет участника в лигата, играчите не взимаха заплати, а Тити плащаше разходите за залата и таксите за участие от джоба си? Само в България е възможно някой си пълен анонимник, скрит зад странно име(напр. Lolita98), да плюе по друг, когото уважават по цял свят. Срам ме е от подобни "фенчета".

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 16 май 2019 14:38

Изумявам се modor какво спокойствие и нерви има.Респект,пич!Да търпиш това ежедневно...Честно казано не знам как ти се занимава. :lol:
Мислех да не пиша пост по темата.Като цяло няма никакъв смисъл,ама все пак...

Вие гледали ли сте националния отбор в последните да кажем 10 години?Знаете ли резултатите му?Какъв футбол според вас може да играят тия играчи.Проверете националния ни отбор в коя урна е при жребиите.След това проверете и резултатите на U21,U19,U17....

Сега вижте коефицентите на клубните ни отбори(без Лудогорец). Точно 3.500.Не повече,не по-малко.Всички наши футболни клубове без Разград имат коефицент 3.500.Сега ще ви изброя няколко отбора,които имат по-висок коефицент от родните клубни отбори - Ordabasy Shymkent Kaz 3.850 ,Tobol Kustanai Kaz 3.850 ,Vardar Skopje Mac 5.000.Има още много,ама няма смисъл.Който е поне малко грамотен,може сам да си намери.Та...Знаете ли тези цифри какво означават?Означават,че българските футболни клубове са футболни джуджета на европейската футболна карта.Всички до един,без Разград.

Какъв офанзивен и атакуващ футбол за Бога???Не сме 1984 година....

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 май 2019 14:38

Странджа, не са само последните два мача. И в Лигата на нациите нямаше никаква игра и точките ги взимахме с клизма. Да напомням ли мача с Норвегия когато излязохме с шест защитника. Мача с Швеция в квалификациите за световното остава в историята, но и там трябва да благодарим на късмета и на индивидуалните качества на Чочев и компания. Ако си спомняш Пацо Тигъра спаси дузпа. Единственото положително нещо, което мога да кажа за Хубчев, е че футболистите в по-голяма част от мачовете (не във всички) се влагаха напълно. Ако това ви е достатъчно - ок. Мен лично ме беше срам да гледам как играем опълчение срещу две държави джуджета - Черна гора и Косово, които преди 20 години ги нямаше на картата в буквалния смисъл. Както казах - халал да ви е Хубчев!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 14:43

[offtopic]
groti написа:
Meto,ти си уникален случай. Казвам го без да те обиждам. Сигурен съм, че си голям пич, тъй че не го приемай като обида, ама бях убеден, че ще отговориш по този начин. Какво имам предвид? Когато става въпрос за някой който ти харесваш или на когото симпатизираш 2+2 = колкото ти трябва. Когато говорим за сръбската мастия според теб не е ясно защо ни е напуснал. Той не е треньор на тирето сега, не е излъгал и т.н. Не ни е зарязал 2 часа преди мач. Има нещо там неясно и то е причината да изчезне. Когато говорим за Славишата е същото. Медиите гръмнаха за Латвия, самите те го потвърдиха, месец след като го разкарахме им стана треньор, ама иначе не е ясно? Сериозно?
Букарев? Йовов? Боримиров? Сериозно? По-добре не. Сърбахме им попарата и на тримата. С какво те са заслужили да бъдат СТД на Левски? Особено Букарев и Боримиров?

Отзад напред. Какво означава "заслужава"? ПК с какво е "заслужил". Трябва да има такъв човек. А между другото, при Боримиров като спортен директор станахме шампиони. Относно с какво е заслужил.

Относно първото. Ти, човек в отпуск ли си бил, когато бяхме на първо място толкова кръгове и питаха Пелето треньора остава ли, а той се подхилкваше ехидно и нищо не отговаряше? Всяка власт като дойде, руши старото, и почва да "гради". Така беше когато човека на Шиши влезе в "Левски" и освободиха Стоев на някакви изсмукани от пръстите псевдоаргументи. Така беше с Петрович, така беше със Славиша. Казвам ти: нито ти, нито аз знаем какво точно се случи. Ти твърдиш, че знаеш. Хубаво. Аз пък ти казвам, че не знаеш. И аз не знам. Имаш думите на Славиша. Дали е лъжец или не...[/offtopic]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 май 2019 14:44

Здравейте,господа Левскари!
Искам да нахвърля няколко факта,така че малко да ви светна около Човекът Петър,известен още и като Хубчев.Първо,мога да ви поздравя,че ще имате възможност да се докоснете до един справедлив,честен и изключително скромен трудолюбив особняк.Неговата методика на работа предполага малко повече време до постигането на желания ефект.Той ще започне от май-мъничкия детайл и постепенно ще надгражда.На Хубчев Спортно-технически директори,началници и тем подобни не можеш да му назначиш.Той "коли и беси".Ще ви подреди къщата,ако покажат необходимото доверие към него.
Със сигурност,журналистите не го обичат.Особено от ония вид,дето го питат, дали е доволен от играта на сина си Христофор Хубчев(WTF) в защита в еди кой си мач.И той не ги обича.Не обича и камерите.А в България журналистите са 90% на това ниво.

По отношение на Станислав Костов.Две години беше резерва в Берое.Две години,всяко отиграване на Станислав будеше смях на трибуните на стадион Берое.Но той не се отказа от него,и всеки път казваше:"Ще дойде време и Станислав ще вкара най-важния си гол за Берое".И Станислав го направи,в Разград и ни подпечата Лига Европа и бронзовите медали.
Друга крилата фраза на Петър:"Аз знам възможностите на футболистите си!"
Сега си го преведете.
Всеки иска нападателен и резултатен футбол.Но имате ли пари за такива играчи?Колко струва един добър разиграващ халф?Изобщо сещате ли се за такива в БГ?
Берое игра дефанзивно с Хубчев начело?Откакто напусна,Берое не е вкарал толкова голове в един сезон!
Със здраве!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Левски”