Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот veni__85 » 08 авг 2018 15:13

UNBEATABLE написа:
Телевизия БНТ 1 ще излъчи на живо мача между ЦСКА и Копенхаген. Двубоят от третия квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък (9 август) от 20:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Пресконференцията на старши треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, която ще се проведе утре от 16:00 часа в залата за пресконференции на Националния стадион "Васил Левски", ще бъде предавана на живо по БНТ HD.

Хаха. Добре, че не се прекарах да им платя на онези новата им цена. За събота ще си намеря линк да гледам мача в Русе. Плейофите и групите на ШЛ и ЛЕ, знаем, кои телевизии ще ги предават. Щом , като БНТ са взели правата за първия мач, най-вероятно ще предават и реванша.
Най-важното в този мач за вас ще е , да не допуснете гол.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 авг 2018 16:37

nosmoky написа:
boabbb написа:
ralka_levskarka написа:
boabbb написа:Бате, аз ако съм от София, вече да съм си купил билет :lol: :lol: ОМВ вече бачка системата, така ли :?: Щото днес тука бях в един Office1 и ми казаха, че не бачка :roll:

В Тикетпро май първо се избираше интерактивна схема на стадиона и тогава избираш ред и място.

Компанията Тикетпро е продадена скоро и в момента в сайта им е гробница, няма нищо Има някакъв смотан линк към друг сайт, дето бил "powered by ticketpro" - там пък избираш сектор и колко билета ( няма редове и прочее ), обаче като влезеш в количката, има само бутон "премахни" , никъде няма "купи" или нещо подобно Вчера не им бачкаше сървъра и в Office1 не свърших никаква работа ... абе, трагедия сме в маркетингов план - хората искат да си купят билети, а няма откъде. Това не е баня, че да се продават билети само на входа :mrgreen:

Билетите нямат ред и място. Независимо откъде ги взимате и за кой сектор.

Бате, ти ме преби :lol: :lol: :lol: Как няма ред и място за Националния, бе :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 авг 2018 17:15

ЦСКА има своите шансове и се надявам да ги използваме!Моите приятели от Копенхаген казаха,че сега си сменяли част от футболистите и не били много добре игрово!Надявам се на победа на 0 ,а на трибуните и по пътя ще е яка забава!Всъщност -това е футбола,това е ЦСКА!
п.п.Оставям феновете на ония отбор да остроумничат и анализират,догодина отбор от Ватикана им пожелавам!

dannisss
Контакти:

Мнениеот dannisss » 08 авг 2018 18:19

Успех и от Лудогорец! Дано ги биете тея. 2-0. ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2018 18:30

dannisss написа:Успех и от Лудогорец! Дано ги биете тея. 2-0. ;)

1:0,да не се изхвърляме. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 08 авг 2018 18:42

boabbb написа:
nosmoky написа:
boabbb написа:
ralka_levskarka написа:
boabbb написа:Бате, аз ако съм от София, вече да съм си купил билет :lol: :lol: ОМВ вече бачка системата, така ли :?: Щото днес тука бях в един Office1 и ми казаха, че не бачка :roll:

В Тикетпро май първо се избираше интерактивна схема на стадиона и тогава избираш ред и място.

Компанията Тикетпро е продадена скоро и в момента в сайта им е гробница, няма нищо Има някакъв смотан линк към друг сайт, дето бил "powered by ticketpro" - там пък избираш сектор и колко билета ( няма редове и прочее ), обаче като влезеш в количката, има само бутон "премахни" , никъде няма "купи" или нещо подобно Вчера не им бачкаше сървъра и в Office1 не свърших никаква работа ... абе, трагедия сме в маркетингов план - хората искат да си купят билети, а няма откъде. Това не е баня, че да се продават билети само на входа :mrgreen:

Билетите нямат ред и място. Независимо откъде ги взимате и за кой сектор.

Бате, ти ме преби :lol: :lol: :lol: Как няма ред и място за Националния, бе :lol:

Ми така.
Има само блок и вход.
Който отиде по-рано сяда на хубавото.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 авг 2018 19:21

veni__85 написа:
UNBEATABLE написа:
Телевизия БНТ 1 ще излъчи на живо мача между ЦСКА и Копенхаген. Двубоят от третия квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък (9 август) от 20:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Пресконференцията на старши треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, която ще се проведе утре от 16:00 часа в залата за пресконференции на Националния стадион "Васил Левски", ще бъде предавана на живо по БНТ HD.

Хаха. Добре, че не се прекарах да им платя на онези новата им цена. За събота ще си намеря линк да гледам мача в Русе. Плейофите и групите на ШЛ и ЛЕ, знаем, кои телевизии ще ги предават. Щом , като БНТ са взели правата за първия мач, най-вероятно ще предават и реванша.
Най-важното в този мач за вас ще е , да не допуснете гол.

Аз тези наглеци съм ги пуснал по пързалката отдавна. Ако професионалната лига си направи собствена телевизия без реклами и приходите да отиват на 80% в клубовете - бих се замислил. Иначе си гледам ЦСКА на живо, а когато не мога през линк. Иначе Берое - Верея, Септември - Черно море и Славия - Витоша не ме вълнуват - сори.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 08 авг 2018 19:24

Ей народе, бесен съм!!
Вече трети ден шибаната платформа на тикетпро не бачка и билет нямам.
Няма да ходя на мач и това е не заслужават.
Ебати селяните братко, къде видели те в село Ловеч билети онлайн!
Селяни скапани! И тоя педал "през аташето" през УЯ е той, днеска вика всичко е наред с онлай платформата билети се продават.
Продава се УЯ ми!
Трети път, са шибан трети път ходя за билет и едно и също.
Трябва да разберат, че вече не управляват ЛИТЕКС в ЦСКА СА.
Аз разбирам, че в фенове на Литекс са само хорицата от Ловеч, ама ЦСКА има фенове в ЦЕЛИЯ ШИБАН СВЯТ!
Като не можеш да си купиш билет как да пътуваш 2к километра и...
Абе селяни скапани това е!

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 08 авг 2018 20:12

Намира ли се някой смелчага, който да ми купи билет за А сектор 12-13 блок, ще му дам координатите си...
Ще му пратя пари...
Нямам намерение да бия път без да знам ще имам ли или не билет...

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 08 авг 2018 20:18

Тези палячовци от Дания са много далече от играта футбол. Утре не би трябвало да имаме проблем да вземем мача, дори с минимален успех. И днес слушам тяхното треньорче да дава мнения кой, къде и кога трябвало да играе. Не се сещам да е имал някакви успехи като треньор, но пък приказките му като на Юп Хайнкес. Точно такива ентусиасти са яли дървото от ЦСКА стотици пъти.
Всички на стадиона !

Върни се в “ЦСКА”