Малко наизуст говорите... Мариани не играе дефанзивен, Тиам е на този пост. Мариани ще е баси лимитирания играч, ако може зад нападателя само. Играе си халф момчето. Определено е по полезен в по предни позиции, но това е. Там е Обертан, а той е с напълно свободна роля. Няма как да пренебрегне Кабрал и Паулиньо. Първия го чакахме една година да влезе във форма, а другия си я изгуби заради контузии и е редно да получава игрово време, за да си я възвърне.
С Яблонски ситуацията е много деликатна и по-добре да не казвам нищо.
За вратарите - време е да се пробва Шейтанов. Няма да ни закопае повече, отколкото Митрев и Полачек.
Славиша Стоянович
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славиша Стоянович
metodito написа:Идват някакви футболисти, кой ги е искал, кой ги е гледал? Махат се други. Наистина може би нещо става на заден фон. Ако на зима има пак 5 нови, ясна е работата. Няма въобще да се учудя да сготвят Яблонеца, както Роман.
Aми идват такива, 'щото за без пари не можем да си позволим много по-читави, хеле пък зимата. То, като се огледаш, ситуацията е такава във всички родни клубове с изключение на каузата. Аз няма да спра да повтарям, че милата ни Дриша лигичка не е апетитна дестинация за читавите, доказаните и уважаващи себе си футболери. Пък, че зимата ще има нови е ясно, но не знам доколко е нужно. Тука народа опищя света, че трябва да разкараме малък Ривалдо, Полачек, Митрев, Белаид, Буш и не помня още кого, ама после като вземем разни мургави хубавци на същото посредствено ниво, понеже нали дирим безплатното, пак ще искаме да ги гоним. И така, до безкрая на времето ...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
На линияmetodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:Идват някакви футболисти, кой ги е искал, кой ги е гледал? Махат се други. Наистина може би нещо става на заден фон. Ако на зима има пак 5 нови, ясна е работата. Няма въобще да се учудя да сготвят Яблонеца, както Роман.
Aми идват такива, 'щото за без пари не можем да си позволим много по-читави, хеле пък зимата. То, като се огледаш, ситуацията е такава във всички родни клубове с изключение на каузата. Аз няма да спра да повтарям, че милата ни Дриша лигичка не е апетитна дестинация за читавите, доказаните и уважаващи себе си футболери. Пък, че зимата ще има нови е ясно, но не знам доколко е нужно. Тука народа опищя света, че трябва да разкараме малък Ривалдо, Полачек, Митрев, Белаид, Буш и не помня още кого, ама после като вземем разни мургави хубавци на същото посредствено ниво, понеже нали дирим безплатното, пак ще искаме да ги гоним. И така, до безкрая на времето ...
Така е. Нивото си ни е на ниво Дриша лига. Даже и Лудогорец са се запътили към това положение. Аз не виждам светлина в тунела. И нито Славиша или Роси, Стойчо, Петко, Иванчо си е виновен. Единственото обнадеждаващо е завръщането на публиката. Дано продължи.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Serafim написа:С Яблонски ситуацията е много деликатна и по-добре да не казвам нищо.
[offtopic]В смисъл?[/offtopic]
-
- Контакти:
metodito написа:Serafim написа:С Яблонски ситуацията е много деликатна и по-добре да не казвам нищо.
В родината му го признаха за виновен за манипулиране на мачове. Това е голямо черно петно и е въпрос на време да се раздуха случая, особено ако се обжалва и не падне обвинението. ФИФА и УЕФА са безкомпромистни. Отделно, че почти всеки голям клуб би се дистанцирал от играч, уличен в манипулация на мачове. Колкото и абсурдно да звучи обвинението срещу Яблонеца. Предполагам, че и да предподпишат, то може би ще има много клаузи, заради това обвинение. И силната позиция ще е на клуба, а не на играча, който честно казано си заслужава голяма заплата, заради това, че е един от най-добрите защитници в ППЛ. Нищо чудно и да бъде продаден, предполагам след края на този сезон. Но тука много зависи от това как ще се възстанови Холмар.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:Serafim написа:С Яблонски ситуацията е много деликатна и по-добре да не казвам нищо.
В родината му го признаха за виновен за манипулиране на мачове. Това е голямо черно петно и е въпрос на време да се раздуха случая, особено ако се обжалва и не падне обвинението. ФИФА и УЕФА са безкомпромистни. Отделно, че почти всеки голям клуб би се дистанцирал от играч, уличен в манипулация на мачове. Колкото и абсурдно да звучи обвинението срещу Яблонеца. Предполагам, че и да предподпишат, то може би ще има много клаузи, заради това обвинение. И силната позиция ще е на клуба, а не на играча, който честно казано си заслужава голяма заплата, заради това, че е един от най-добрите защитници в ППЛ. Нищо чудно и да бъде продаден, предполагам след края на този сезон. Но тука много зависи от това как ще се възстанови Холмар.
[offtopic]Разбрах, да,. Мислех да нямаш некво вътрешно инфо. Яблонеца е най-силният ни футболист. В момента, това е човекът с топки, който успешно замества Роман (ако виждаш в момента човек с топки освен него....). За мен логиката на управление на клуба е той до година да не е част от "Левски". Ако не се изпълни съм си просто конспиратор. Ако се изпълни... всичко си ...е в реда на нещата.Инак, Давиде баш като дефанзвен си го използва в двойка с Хали. И понеже той не е такъв, се оказва, че Тиам е единствен дефанзивен. Играем с двама дефанзивни халфа, но Давиде просто не е за там.[/offtopic]
Много ги бистрим нещата ама нищо не знаем реално. Истината е, че Славиша просто направи 2 грешки - Паулиньо и Кабрал. 1вата е че пусна Паулиньо, 2рата е , че не извади Кабрал. Въртенето на вратарите също не ми харесва, но да кажем там е по-особено положението. За мен промяната в сравнение с миналата година е очевадна. Нека му дадем още някой и друг месец преди да го почнем. Роси го търпяхме дълго и въпреки всичко може да се каже, че научи защитата да играе грамотно. Ако Славиша върне Обертан на крилото и Мариани в центъра всичко заспива. В тази връзка се радвам, че Кабрал е наказан.
110 години любов!
groti написа:Много ги бистрим нещата ама нищо не знаем реално. Истината е, че Славиша просто направи 2 грешки - Паулиньо и Кабрал. 1вата е че пусна Паулиньо, 2рата е , че не извади Кабрал. Въртенето на вратарите също не ми харесва, но да кажем там е по-особено положението. За мен промяната в сравнение с миналата година е очевадна. Нека му дадем още някой и друг месец преди да го почнем. Роси го търпяхме дълго и въпреки всичко може да се каже, че научи защитата да играе грамотно. Ако Славиша върне Обертан на крилото и Мариани в центъра всичко заспива. В тази връзка се радвам, че Кабрал е наказан.
Ще му дадем, разбира се! Все пак човекът пое един рухнал психически отбор, без да е правил селекция и без да е провел никаква подготовка, но въпреки това почна да пълни Герена. То остава сега да емнем точно треньора, баси...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Контузията на Холмар дойде в много неприятен момент. Това беше един от факторите заради които загубихме и двата мача във Варна. Това завари Славиша неподготвен и обърка каквото можа. Дано си е направил правилните изводи от тези мачове и това да са ни последните грешки до края на годината. След това само добра селекция може да ни остави в играта. Зимата ще трябват поне трима нови, което не включва халфове, но там нещата не са съвсем наред. С връщането на Васчук опциите в халфовата линия се увеличават , обаче все още нямаме човек за статични положения. Нито Мариани, нито Нашименто показаха някакви заложби, а такъв човек е много важен за всеки отбор. Добро центриране си е половин гол, а добре изпълнен фал си е цял гол.
Затова се чудя дали намирането на дефанзивен халф, който изпълнява добре статични няма да е по-добър вариант от ЦЗ където можем да оставим Рейш. Това си е чисто теоретично и зависи дали изобщо можем да намерим търсения човек.
Затова се чудя дали намирането на дефанзивен халф, който изпълнява добре статични няма да е по-добър вариант от ЦЗ където можем да оставим Рейш. Това си е чисто теоретично и зависи дали изобщо можем да намерим търсения човек.
- popokutepetel
- Контакти:
groti написа:Много ги бистрим нещата ама нищо не знаем реално. Истината е, че Славиша просто направи 2 грешки - Паулиньо и Кабрал. 1вата е че пусна Паулиньо, 2рата е , че не извади Кабрал. Въртенето на вратарите също не ми харесва, но да кажем там е по-особено положението. За мен промяната в сравнение с миналата година е очевадна. Нека му дадем още някой и друг месец преди да го почнем. Роси го търпяхме дълго и въпреки всичко може да се каже, че научи защитата да играе грамотно. Ако Славиша върне Обертан на крилото и Мариани в центъра всичко заспива. В тази връзка се радвам, че Кабрал е наказан.
Не знам защо е този негативизъм и непрекъснатото търсене под вола на теле. Хубаво, загубили сме два мача. Случва се и на най-добрите. Просто кофти съвпадение, а и съдиите също се постараха. Лично аз съм с добри впечатления от треньора. Успя да направи колектив, отбора да получи облик и физиономия и постепенно да играе приятен за гледане футбол, но същевременно и печеливш. Отборът показва характер и желание за игра.
Грешки естествено има и ще има. Ще има и други разочарования. Но от много години за първи път виждам отново една сплав между треньор, отбор и фенове. А това е правилния път.