Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Купата е...

Синя
246
60%
Бяла
162
40%

Общо гласове: 408

Потребителски аватар
Afganec

Re: Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда

Мнениеот Afganec » 08 май 2018 14:56

Нашият отбор е нормален, автентичен, и легитимен, спазващ изискванията и разпоредбите на ФИФА и УЕФА, с добре познат в Европа собственик, с легален бизнес и много добри международни връзки. Затова и световноизвестни звезди посещават съблекалнята на отбора, седят в официалната ложа до собственика, и без смущение се снимат със синьото шалче около врата и с играчите на Левски, снимки, които после с радост и гордост споделят в Инстаграм, Фейсбук и т.н.

И ще попитам, ама няма нужда да ми отговаряте : Коя световноизвестна звезда би седнала в ложата до ГГ и СС ?! :lol:
Е, освен "Тримата глупаци", които дори "оня" хеликоптер с отвращение пльосна на терена... като сосно врабчешко ако...

Иначе за мача утре... сърцето ми е свито, въпреки, че съм оптимист. Може да стане много тегаво, може да стане и много лесно. Мисля, че всичко зависи от това какво ще стане и как ще ни тръгне играта първите 25-30 минути.
Вкараме ли гол през това време, вероятно до края на полувремето ще вкараме и още един.
Ако обаче 1-вото полувреме завърши 0:0, нещата много ще се затегнат.

КАКТО И ДА Е - САМО ЛЕВСКИ ! :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2018 15:01

Bookmaker написа:
TristaNNN написа:Никакви продължения не искам! Бием си в редовното време, празнуваме си там из секторите, снимки това-онова и газ по кръчмите, че следващият ден е работен пък ще трябва и да се дремне няколко часа. :lol:

Наистина ли вярваш, че този мач ще мине без продължения?
Какво е твоето мнение, сподели? Интересно е, как го виждаш като развой мача?

1) Да, наистина вярвам. 2) Бием в редовното време, но няма да е лесно в никакъв случай. 3) Не се наемам да прогнозирам развоя, но смятам, че ранен гол за нас, както и още един в началото на второто полувреме ще са напълно достатъчни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2018 15:02

Ако Паулиньо, Обертан, Буш, Гомес и Нашименто се разиграят както си могат, няма кой да ги спре.
Но, ако Роси подходи предпазливо - не знам...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 май 2018 15:27

Феновете на Олимпик Тетевен и техния интелект...... :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 май 2018 15:36

helic написа:моят титулярен състав за мача

Митрев
Прохазков-Ейлофсонов-Яблонов-Горанов
д-р Тиамов
Обертанов -Гомесов-Нашиментов-Паулиньов
Бушев

резерви да се поразтъпчат
Панайотов, Вутов и в края на мача Ривалдиньов

И аз мисля, че това ще са стартовите 11. Ако случайно се закучи може да се пусне Кабралов. Надявам се да излезем с офанзивен стил на игра. Тази публика го заслужава. Ако пред 30 000 сини започнем да кюскаме топката...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 08 май 2018 15:49

Не крия,че ще подкрепям Славия на финала,но пожелавам да се получи хубав мач и нека по-добрия отбор да победи! Ако съдията свири добре и не развали мача ще бъде просто прекрасно!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 08 май 2018 18:49

Делио е изключително подготвен и знае, че страшно много неща зависят от този мач. Ще ги подготви тактически и психически, отделно футболистите ни също разбират важността и са поне 2 класи над белите. Като включим и фактора публика който не е за подценяване, защото в Славия са предимно млади българи и не виждам защо мача да не приключи на полувремето още.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 май 2018 18:59

За тези който им предстой , първи мач от години или сефте на такъв важен мач с повече синя публика .
Да има едно наум , за засадите на оранжевите недоразумения , преди и след мача ... да не влизам в подробности , просто пазете се .... другите си знаят за какво става на въпрос .
САМО ЛЕВСКИ
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 май 2018 19:57

Neron написа:
helic написа:моят титулярен състав за мача

Митрев
Прохазков-Ейлофсонов-Яблонов-Горанов
д-р Тиамов
Обертанов -Гомесов-Нашиментов-Паулиньов
Бушев

резерви да се поразтъпчат
Панайотов, Вутов и в края на мача Ривалдиньов

И аз мисля, че това ще са стартовите 11. Ако случайно се закучи може да се пусне Кабралов. Надявам се да излезем с офанзивен стил на игра. Тази публика го заслужава. Ако пред 30 000 сини започнем да кюскаме топката...

Цветков тренирал на пълни обороти, може и да започне той. В тоя случай може Прохазков са е до Гомес. Не изключвам и Панайотов да започне вместо Нашиментов.(от дадения за примерен стартов състав)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2018 20:12

Бие ли Славия утре се хвърлям през терасата от кеф!!!

Върни се в “Левски”