ППЛ: Славия (София) - Левски (София) / Събота от 17:30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

WPWW
Контакти:

Re: ППЛ: Славия (София) - Левски (София) / Събота от 17:30 /

Мнениеот WPWW » 09 дек 2017 20:09

Каква подготовка да води треньора, имаше две прекъсвания за мачове на националите, време се дава когато се види, че футболистите играят футбол, а те стават все по-зле на терена, нужна е треньорска промяна и само конете с капаци продължават да го отричат.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 дек 2017 20:09

hydetoshi написа:Е не си ли съгласен? Левски мишкува и в отбора се залъгват че са ОК. По-точно може ли да се каже?

Не съм го чул, затова питах. Иначе е лесно, когато Левски е паднал да се дават точни оценки и истини.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 дек 2017 20:13

Играчите играят колкото ги е подготвил и подредил треньора. При друг треньор, тези същите игрчачи ще играт коренно различно. Освен това играчите чувстват колко струва един треньор. Сега е точното време за смяна на треньора. Предстои селекция и подготовка. За мен Роси не е правилния човек за двете неща.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 дек 2017 20:22

Одавна съм казал,че имаме 4-5 добри играчи другите са пълнеж!За всичко си е виновен СР той позволи на митов и боримиров да сменят целия отбор, после се сети да прави селекция и скъп треньор,но бе късно вече!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 дек 2017 20:22

Роси ВЪН! За нищо не става! Какъв е тоя ? Някакво си треньорче с десетки мачове в серия А. Разликата между нас и тях е 5-10 см. На нас ни трябва истински левскар!
Някой като сухото, жадното, мокрото, кривото, овцо, тъпчо, гонзито и т.н.
Левскари!

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 09 дек 2017 20:23

Момчета, знам че сме изнервени от хикса, но дайте да успокоим малко топката. Роси дойде на пожар, сглоби отбор от сума ненаучени играчи в движение, напрежението и очакванията са по-големи от реалността! Нека направи зимната подготовка, да стикова отбора по свой вкус и напролет каквото сабя покаже. Резултатите трябва да му ги броим реално от началото на следващия сезон. Мъри има високи изисквания и ако Спас не е готов да развърже кесията няма как да се случат нещата! Ние трябва да сме дванадесетия играч, да подкрепяме любимците си в добро и лошо, да направим всеки стадион из Бг като врящ казан за нашите противници. Малко импулс ни трябва още, но сеньор Роси може да "чете" играта отлично и това е вън от съмнение. Италианския тактик е патил и препатил в битките от Калчото и трудно ще бъде уплащен от нашите балкански нрави!
Живи и здрави, продължаваме напред, ние сме Левски !
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 дек 2017 20:24

Пуснах си Английската Висша лига- треньор жабар ми къса нервите. Пуснах си българската ППЛ- треньор жабар ми къса нервите.
Какво да коментирам? Тото ли е, некадърност ли е? Не знам вече какво да мисля. Показаното от Левски не е футбол. Това е мъка. За зрителите- Левски и преди е губил мачове, но имаше бързи атаки, голове от статични положения, такива със задна ножица или с глава. Дори при загуби гледахме добри изпълнения. Мичмана, Бог да го прости, им викаше красиви загуби. Мъка е и за момчетата изкарващи си хляба като футболисти в Левски. Половината са от категория "стават, ама..." останалите изобщо не стават. Вчера гледах Септември. Те играха по- добре, по- бързо, по- организирано... даже по- красиво от нас. Нашите поплювковци не знаят какво е да носиш синята фланелка. Прав е Мъри (не съм му фен) дето иска да разстреля който ги е селекционирал. За това тази вечер славистите бяха повече. Никога не съм си представял, че Левски ще играе с двама българи и девет наемници и ще показва най- непривлекателния футбол в България. И тази година титла и купа няма да видим. Няма индикации. По- добре да гледам Кръстев, Дидо, Найденов, Панайотов, Вутов и Илия Димитров заедно с Яблонски, Прохазка, Холмар, Обертан, Мапуку и Цветкович. Останалите нямат място на Герена. Пак не случихме с треньор (Кокала го каза още на осми август), за директор е още рано да се коментира.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2017 20:25

Eminem написа:Роси ВЪН! За нищо не става! Какъв е тоя ? Някакво си треньорче с десетки мачове в серия А. Разликата между нас и тях е 5-10 см. На нас ни трябва истински левскар!
Левскари!

Подкрепям с 2 ръце. Тоя е водил само отбори, които нямат нито една победа срещу Марек!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 дек 2017 20:25

Eminem написа:Роси ВЪН! За нищо не става! Какъв е тоя ? Някакво си треньорче с десетки мачове в серия А. Разликата между нас и тях е 5-10 см. На нас ни трябва истински левскар!
Левскари!

Тука не си прав. За равния днес главна роля изигра именно Роси.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 дек 2017 20:26

Как да кажа добра дума, като тук има нещо скрито, да не кажа гнило...
Всеки треньор гледа да си прави смените независимо върви ли играта или не равномерно второто полувреме, а нашият....

Върни се в “Левски”