24 кръг ЦСКА-София - Монтана |11.03| 17:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: 24 кръг ЦСКА-София - Монтана |11.03| 17:30ч.

Мнениеот CSKA 78 » 11 мар 2017 21:36

Няма смисъл отявлените говеда да ни казват, че няма засада! Ние това го знаем много добре, само професорите с противогаз твърдят друго! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 мар 2017 21:41

гражданин от село написа:
пелинат написа:
Кашчей написа:
demon777 написа:
Кашчей написа:
пелинат написа:Професоре от Русе много си зле,вече и твои съмишленици започнаха да ти обясняват правилата на футбола и да ти помагат да не се излагаш по форумите.Може да се каже че с Донка си живеете в своя измислен свят ,проблемът е че ние какво сме толкова виновни че да ви търпим простотиите.

Пелинате, точно ти не си човекът, който да ми обяснява правилото за засада! Подадена напред топка, към съотборник, който е зад защита си е засада. Ама бил зад линията на подаващия , е и?! Между него и вратата има ли повече от един играч на съперника, или не?! Ако черният я беше ритнал така, че да се отбие във вратаря и да отиде към Десподов няма засада, ама к`во ли съм седнал в каца без дъно вода да наливам!

не е подадена ве умник удар във вратата е

Абе..Ти неумен ли си или да?! Щеше да е удар, ако Десподов не я беше довкарал. При това негово деяние се води пас, ама откъде толко акъл у припознавач!?!

За последен път ти обяснявам,не се гледа топката на къде е отправена,не се гледа дали е удар или подаване,важното в случая дали по време на подаване или удар Десподов е зад или на една линия с Кулма,тогава засада няма,ако е пред Кулма засада има,ако наистина имаш проблеми със здравето прибягай до съседния блок,дано квартиранта ти помогне.

Това е без значение, важното е, че Стоичков "не знае" какво означава вдигнатата ръка на съдията при наказателен удар. :lol:

Ти дори и официалното наименование на т.н. дузпа не знаеш, ама простено да ти е.нали си припознавач от село.
Би ли показал, къде съм написал наказателен удар?! Ако не можеш-скрий се с цялата си селска простотия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2017 21:41

Ozzimozzi написа:Не разбрах със засадата какво стана? Изясни ли се положението? :)

Не.Но се изясни, че Стоичков не знае какво означава вдигнатата ръка на съдията при наказателен удар. :lol:

Обгазената се опитва да се измъкне тънко със Стоичков, след като "разчепка" правилото за засада! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

пелинат

Мнениеот пелинат » 11 мар 2017 21:52

Кашчей написа:,

Ти дори и официалното наименование на т.н. дузпа не знаеш, ама простено да ти е.нали си припознавач от село.
Би ли показал, къде съм написал наказателен удар?! Ако не можеш-скрий се с цялата си селска простотия!

Наистина някои трябва да се скрие от форума,готов съм да направим допитване до другите коментиращи и който изберат да се покрие за ден-два :) .Аз като заинтересувана страна няма да гласувам,призовавам да гласувате кой да се покрие за два дни от форума Кашчей или Пелинат,гласувайте до 24.00ч. събота.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2017 21:53

Сега да не разводняваме темата, нека припомним какво е засада и какво не според Трола на форума за 20116г.
Кашчей написа:Пелинате, точно ти не си човекът, който да ми обяснява правилото за засада! Подадена напред топка, към съотборник, който е зад защита си е засада. Ама бил зад линията на подаващия , е и?! Между него и вратата има ли повече от един играч на съперника, или не?! Ако черният я беше ритнал така, че да се отбие във вратаря и да отиде към Десподов няма засада, ама к`во ли съм седнал в каца без дъно вода да наливам!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 11 мар 2017 21:57

Кашчей каза, че има засада при положение, че Кулма е пред Десподов :lol: :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 мар 2017 22:01

Ozzimozzi написа:Сега да не разводняваме темата, нека припомним какво е засада и какво не според Трола на форума за 20116г.
Кашчей написа:Пелинате, точно ти не си човекът, който да ми обяснява правилото за засада! Подадена напред топка, към съотборник, който е зад защита си е засада. Ама бил зад линията на подаващия , е и?! Между него и вратата има ли повече от един играч на съперника, или не?! Ако черният я беше ритнал така, че да се отбие във вратаря и да отиде към Десподов няма засада, ама к`во ли съм седнал в каца без дъно вода да наливам!

Сигурно е объркал спортовете и пише за американски футбол или ръгби.В някой от двата, а може и в двата можеше да се подава само назад. :roll: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 мар 2017 22:09

Ozzimozzi написа:Сега да не разводняваме темата, нека припомним какво е засада и какво не според Трола на форума за 20116г.

Сигурно е объркал спортовете и пише за американски футбол или ръгби.В някой от двата, а може и в двата можеше да се подава само назад. :roll: :lol:

Искам в следващият мач на ЦСКА-София, да му вкарат същият гол и ще чета с интерес коментарите ви!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 11 мар 2017 22:10

Отдавна не съм влизал тука но след като гледах репортаж по новините, реших да вляза и да видя колко хора се вълнуват във форума от тази среща. От това което видях в репортажа в началото ми се стори, че ЦСКА-София са наказани да играят на празни трибуни, след това видях,че екрана беше запълнен с екзалтирани фенове на същият отбор, но т.к. планът беше толкова близък, че времето за което ги показаха(2секунди) неуспях да ги преброя всичките, т.к. имаше най-малко 50 човека на пръв поглед и като добавим Димитър Пенев и още две легенди, Г. Ганчев и хора от ръководството, роднини и приятели, то поне 100 човека е имало на трибуните. Сигурен съм, че преди мен сте писали много повече хора за мача,без да ви броя, отколкото присъствалите на стадиона. Това е тъжно, но е факт! Преди няколко дни слушах коментара на Н.Александров и Т.Русев за това как феновете са припознали ЦСКА по време на "вечното" дерби. Ако това е припознаване, то най-добре е да закрият футбола в страната.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 мар 2017 22:10

Сега засадите ги определят съдиите и всеки си ги тълкува, както си иска. Едно време беше лесно - щом има играч зад последния защитник, страничния вдигаше флага и главния спираше играта със свирката. Сега се умува, дали бил в пасивна засада, дали пречел на вратаря, дали брадата му е поникнала през това време...
Егати как се изроди футбола, за това нема хора по стадионите!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”