ЦСКА София - Интер Милано
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - Интер Милано
Ще ядем голям бой утре, ама с кеф, хаха! После срещу Удинезе се надявам на достойно представяне, че те са по-слаби.
- drogba_best
- Контакти:
RedHot написа:Не се ли усещате се чудя...
https://www.youtube.com/watch?v=mnm5htKAOz4
Защо ме игнорира а? Защото разбра с кого играе утре Интер
drogba_best написа:RedHot написа:Не се ли усещате се чудя...
https://www.youtube.com/watch?v=mnm5htKAOz4
Защо ме игнорира а? Защото разбра с кого играе утре Интер
http://www.inter.it/en/news/53237/bruni ... friendlies
-
- Контакти:
Край момчета.....ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АРМЕЙЦИ вече може да си говорим само за мача.
Надявам се на достойно представяне, наще да покажат една добра игра с преса тичане и свалена топка на земята. Има още какво да работят и то много. Успех им желая от все сърце.
Надявам се на достойно представяне, наще да покажат една добра игра с преса тичане и свалена топка на земята. Има още какво да работят и то много. Успех им желая от все сърце.
Требва днес да паднете с много за да се обезвери публиката ,още повече , да се разедините още повече и да почнете сезона със скандали
-
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Требва днес да паднете с много за да се обезвери публиката ,още повече , да се разедините още повече и да почнете сезона със скандали
Мерси за пожеланието

-
- Контакти:
Според мен дори "феновете" на ЦСКА-София, които имат коефициент на интелигентност по-висок от този на глупаво шимпанзе и способни да си напишат името са наясно, че това тяхното няма как да е ЦСКА
Просто си го припознават, защото им е по-лесно и така им изнася!

count_horror написа:Според мен дори "феновете" на ЦСКА-София, които имат коефициент на интелигентност по-висок от този на глупаво шимпанзе и способни да си напишат името са наясно, че това тяхното няма как да е ЦСКАПросто си го припознават, защото им е по-лесно и така им изнася!
Лично за мен е точно така. Нашият отбор скоро ще спре да съществува, и никакви юридически врътки не могат да променят това. Преобразуваният Етрополе се явява, чрез червените легенди начело с Ицо, продължител на идеята и духа, без задължително да е наследник на успехите. По един или друг начин, ЦСКА ще го има, макар и жертвал историята си в името на оцеляването. Кой знае, може пък да е за добро.
Ето и съставите :
Интер: Ханданович, Ансалди, Ранокиа, Д`Амброзио, Еркин, Бакайоко, Мело, Кондогбиа, Додо, Паласио, Пинамонти
ЦСКА: Китанов, Атанасов, Чорбаджийски, Дюлгеров, Рафа Перес, Йорданов, Галчев, Арсенио Нунеш, Диого Виана, Маламов, Преслав Йорданов
Интер: Ханданович, Ансалди, Ранокиа, Д`Амброзио, Еркин, Бакайоко, Мело, Кондогбиа, Додо, Паласио, Пинамонти
ЦСКА: Китанов, Атанасов, Чорбаджийски, Дюлгеров, Рафа Перес, Йорданов, Галчев, Арсенио Нунеш, Диого Виана, Маламов, Преслав Йорданов
-
ЕМИЛ написа:Требва днес да паднете с много за да се обезвери публиката ,още повече , да се разедините още повече и да почнете сезона със скандали
Не знам,ама вие като паднете,това което ни го пожелаваш ще ви се случи неминуемо

Анархия мать порядки!